Şimdi Ara

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
1
Favori
247.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba güzel bir takımınız var megane 2 hb 2004 full ile 2006 hb full arasında herhangibir donanım veya teknik fark var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jankom

arkadaşlar merhaba güzel bir takımınız var megane 2 hb 2004 full ile 2006 hb full arasında herhangibir donanım veya teknik fark var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

makyajlı 2006 fullerde donanım olarak bir park sensörü var ek olarak...

2004lerdeyse otomatik kararan iç dikiz aynası var.. bunu kaldırdılar 2006 ve 2005te
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

çok saolun arkadaşlar ya bu arabaya birde shell power 100 oktan benzin koyuyorum turbo filan tüm gücüyle çalışıo hani derler ya arabanın hakkı die ben hakkını vererek gidiyorum max hızda otobanda geçemediğim araç yok şuana kadar 3.0 opel vectra yı filan geçtim adamlar rampada tıkanıyor benim araç düzlükte gider gibi gidiyor harika yaw

laguna bu olur o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 2 Temmuz 2006; 14:51:03 >
  • arkadaşlar artık üye işlemleri ile yönetim kurulumuz ilgilenecektir saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

arkadaşlar merhaba güzel bir takımınız var megane 2 hb 2004 full ile 2006 hb full arasında herhangibir donanım veya teknik fark var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

2004lerdeyse otomatik kararan iç dikiz aynası var.. bunu kaldırdılar 2006 ve 2005te

teşekkürler o zaman bu araçlar süpper full, peki megane hb için ne düşünüyosunuz tutulmadı falan diye duydum ama benim hoşuma gidiyor, 2004 megane hb 1.6 benzinli full bir araçiçin nekadar para vermek lazım

• benim babamda 2003 model hb full var.. Oldukça memnunuz aractan.. özellikle donanım bakımından çok iyi.. gerek xenonları gerek lastik basınç kontrolü gerekse sunroofuyla çok zengin bir araç

ben etrafta oldukça görüyorum aslında o kadar tutulmadı sayılmaz. Sırf bizim apartmanda 3 megane hb var ama tip olarak herkese hitap etmediği bir gerçek..

2004 model ikinci ellerin ise en son baktığımda 26-27 milyar piyasası vardı
    quote:

quote:

quote:

teşekkürler o zaman bu araçlar süpper full, peki megane hb için ne düşünüyosunuz tutulmadı falan diye duydum ama benim hoşuma gidiyor, 2004 megane hb 1.6 benzinli full bir araçiçin nekadar para vermek lazım

• bana göre güzel bir tipi var aslında ve oldukça dolu bir araç, bu özelliklerde başka hb bi araç varmı bilmiyorum almayı düşünüyorum ciddi ciddi bakalım temiz bi tane bulursak alırız
  • http://rapidshare.de/files/24751297/erhann.wmv.html

Kulüp Renault 'ya Benden Bir Video

Eski bir Renault

Renault 12 TX
  • renault-nissan gm hikayesi dönüyor ortada nedir ne değildir bilen varmı? ortaklık mı kuracaklar yoksa.
  • valla sadece ticari araçlarda bir ortaklık var ötesini bilmiyorum..

ama Renault-Nissan aliance gibi kar eden ender otomotiv ortaklıklarından biri GM gibi deli gibi zarar eden bir kuruluşla bunun ötesine gitmez gibi geliyor..

Buna başta Ghosn izin vermez
  • quote:

valla sadece ticari araçlarda bir ortaklık var ötesini bilmiyorum..

ama Renault-Nissan aliance gibi kar eden ender otomotiv ortaklıklarından biri GM gibi deli gibi zarar eden bir kuruluşla bunun ötesine gitmez gibi geliyor..

bence olabilir neden dersen nissanda zarar ederken ortaklık yapıldı
  • doğru aslında

ama Ghosn un ömrüde zarar eden şirketleri kurtarmakla mı geçecek ya adam bir rahat etsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

valla sadece ticari araçlarda bir ortaklık var ötesini bilmiyorum..

bence olabilir neden dersen nissanda zarar ederken ortaklık yapıldı

• hiç belli olmaz iyi bir şekilde işletilirse çok kâr eder bana versinler bak neler oluyor
  • işler hep öyle değil ama.. GM çok köklü bir kuruluş ve Amerikada emekli maaşlarını devlet değil çalıştığın kurum ödüyor.. Sırf bu yüzden, emeklililerinin maaşını ödemek için, geçen yıl hisse sattı GM ve aslında başarılı meyveler veren GM-Fiat ortaklığını da bitirdi.
  • arkadaşlar renaultteam e benide eklermisiniz 77.liği kapayım bari..
    bu arada uye olunca ne olacaq,getirisi-goturusu ya da hiç birseyi yok mu? bu konuda birşeyler yazarsanız çok iyi olur...
  • ya bu avrupadaki aynı model araçların motor gücünün fazla olması benzinden kaynaklanıyormuş şuan en güçlü benzinde shell power 100 oktan
    şimdi ben 170bg lik araca 95 oktan koysam ne olur 100 oktan koysam ne olur
  • bütün kurallara uymaya çalışacağız renault larımızla gurur duyuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

ya bu avrupadaki aynı model araçların motor gücünün fazla olması benzinden kaynaklanıyormuş şuan en güçlü benzinde shell power 100 oktan
    şimdi ben 170bg lik araca 95 oktan koysam ne olur 100 oktan koysam ne olur

cbr 100 oktan falan farketmiyor; hatta bazı testlerde 100 oktanın (özellikle güçlü motorlarda) daha düşük perdormans getirdiği görüldü..link hatırlamıyorum ama 1870 bg güç 85 oktan benzinle ölçülüyor..
  • Renault Clio HB 1.4 16V RXT Benim bilgiyi güncellerseniz sevinirim...

Birde yönetime eleştiri...

Benim imzayı ucurmuşlar... Sadece Arabamın ismi ve şu an kullanılan kulüp logomuz vardı halbuki... (Benim modifiye ettğim, Herkes kulanıyo benimki silindi) Kesin yönetimde Renault'a gıcık birisi var...
  • Eveet uzun zamandır eklemek isteyipte ekleyemediğim CLIO mu şuraya bi koyayım. Bu bi öğrencim tarafından modifiye edilmiş hali.. (tek far hariç:))

KulüPRenaulT(320 üye ile buradayız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog -- 6 Temmuz 2006; 23:01:08 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.