Şimdi Ara

kumanda dan cam açma-kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün 2008 model ghia aldım. araç kumandasında aç tuşuna iki kere basınca camları açmıyo. acaba bunun bi tuşu felan var mı. birde kumandadan bagaj nasıl açılıyor. açamıyorum da. yardımlarınız için teşekkür ederim

• @arkadaşlar dün 2008 model ghia aldım. araç kumandasında aç tuşuna iki kere basınca camları açmıyo. acaba bunun bi tuşu felan var mı. birde kumandadan bagaj nasıl açılıyor. açamıyorum da. yardımlarınız için teşekkür ederim
  • musa1985 M kullanıcısına yanıt
    Global açma-kapama sizin araçta var mı bilmiyorum ama eğer açma tuşuna 1 kere basın bırakın sonra 1 kere daha basıp basılı tutup bekleyin açılacaktır. Kapatmak içinde aynı işlemi tekrarlayın. (Bas-Bırak-Bas-Basılı tut)

Bagaj için kumanda da tuş olması lazım. Bagaj kapağı simgesi olan,ona 2 kere basın atacaktır kendini bagaj kapağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EustassKiD26 -- 17 Nisan 2015; 9:33:13 >
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    çok çok teşekkür ederim. evet açılıyor kapılar. bir sor daha sormak istiyorum. bugün araçla dolaşırken farkettim. araç yokuş aşağı giderken ayağımı gazdan çekiyorum. ama anlık tüketim 0 km göstermiyor. 1.9 / 2.4 arası değerler gösteriyor. arabam otomatik şanzuman. normal midir?
  • musa1985 M kullanıcısına yanıt
    O konuda net bilgim yok lakin dediğiniz gibi otomatik vitesle ilgisi olabilir yada o esnada rölantide çalıştığı içinde olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.