Arkadaşlar benim aracımın kumandası ile ilgili bir sorunum var ve yaklaşık 2 senedir çözüm bulamadım. Sorunuma gelince; 98 Vectra GLS aracım var. Araca ait orjinal kumanda ilk aldığımda çalışıyordu. Ancak ben pilini yenilerken normalden fazla pilsiz konumda bıraktım ve haliyle programı karıştı. Yeniden programlamayı servislerde de defalarca denedik ama sonuç alamadık(kontağı açıp tuşlara basarak). Tech2 ile araçtaki mevcut alıcıda sorun var mı diye baktırdık orda sorun yoktu. Anahtar bozuk olabilir dediler. Birkaç elektronikçiye gittim. Radyoya doğru tutarak test ettiler, içini temizlediler, sonuçta o da çalışıyor. Ancak ne yaptı isek kumandayı eski haline getirmedik. Araçta orjinal kumandasının bulunmasını istiyorum. Size göre ne yapılabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.(kumanda pilleri yeni bu arada, anahtarın yedeği de yok) Teşekkürler.....
Kilit Değişimi olabilir ama komple butun kilit sistemi ve mekanizma lar değişir. Buda biraz tuzlu olabılır aklıma ılk gelen yontem
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Kilit Değişimi olabilir ama komple butun kilit sistemi ve mekanizma lar değişir. Buda biraz tuzlu olabılır aklıma ılk gelen yontem
Dediğin şekilde pahalı bir yolla çözüm olabilir. Ancak kumanda sağlam, alıcı da sağlam sorun nerden kaynaklı acaba