Şimdi Ara

Kumar iddaa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu iddaa dan nasıl kurtulacaz ya bıktım ben bu iddaa dan ve kumardan gençlm gitti hayatım gitti 28 yaşındayım olmuyor yapamıyorum bunaldım
    Bazen yanlizlik tan bazen de manevi açlık tan oynadım smdi bağımlılık yaptı ve tam 6 yılım heba oldu ailem aram açıldı eşimle saygı sevgi bitik noktasında
    Lânet olsun ki bırakamıyorum ya :(
    Ve şimdi tam 50 bin TL yakın borcum heba olmuş geçmişim
    Yanlizlik ve özgüveni kendine güveni bitik
    Bir adam oldum
    Bazen kendi kendime ben neden bu dünyaya geldim neden yaşıyorum neden çünkü hiç bir işe yaramiyorum Allah beni neden yaratı anlamıyorum ne kendime ne başkalarına faydam var tam tersi hem kendime hem aileme hem zarardan başka bişey yok ama olmuyor ki kendime de zarar veremiyorum korkuyorum
    Ah nasıl geçecek bu ömür nasıl yaaaa
    😭😭😭😭

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cigara yak. (Digerinden) dert tasa kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim daha 28 yaşındasın. Tr de ortalama insan ömrü 75 yıl. Bak ailen de varmış eşinde, iddaa oynayarak zengin olan kimse yok. Kumarda da aynı şekilde. Sen farkında olmadan 50 bin lira değil geleceğini kaybediyorsun. Kendini işe yaramaz mı hissediyorsun kumarı bırak evini geçindir. Ha geçiniyor musun gir kankam bir derneğe sokakta yemek dağıt, evsizlere yardım et. Sokak hayvanlarına yardım et ama ne yap et nasuh tövbesi edip aileni karşına alıp güzelce anlat. Hatalarını önce kabul edip sonra onları düzeltmeye uğraş. En basitinden sen ailene 2 güzel evlatlık yapsan, eşine kocalık yapsan düzelmeye çalıştığını farkedecekler zaten. Zamanla onların mutluluğu da senin üzerindeki şu negatif işe yaramazlık hissini alır. Bak ramazan geliyor güzelce değerlendir Allah inancında var yazdıklarından anladığım kadarıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iddaa Basketbol Tahminleri
    8 yıl önce açıldı
    İddaa Oran Exel
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.