Şimdi Ara

Kumar oynamaya değer mi ? (General Mobile)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar. Konuyu açıkliyim , arkadaşım şu 1 ay içinde bir telefon değişimi yapıcak. Önceki telefonu gm discovery çok sorun yaşadı şarj olmadı yazılım yollandı kafayı yedi vs. Şimdi webte gm yeni bir modeli olduğunu söyledi. General Mobile 4G Android one. Donanımı fiyatına göre ideal olan bu cihazda gm en çok sıkıntılarından yazılımdan kurtulup android one olarak cihaz getirmesi biraz düşündürdü. Güncellemeleri nexsus cihazlar gibi otomatik googledan alacak bu cihazı arkadaşıma al yada alma diyemedim. Şimdi size sorim dedim sizce 699TL ye değer mi ? Al mı diyim alma mı diyim ?

http://tr.generalmobile.com/Android-One.html

-5 inç büyüklüğünde, 1280 x 720px çözünürlüğe sahip, Gorilla Glass 4 teknolojili dokunmatik ekran
    -1.2GHz saat hızında çalışan 64-bit mimarili ve 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon8916 işlemci
    -2 GB RAM ve microSD kart desteğine sahip 16 GB dahili hafıza alanı
    -Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi
    -Çift LED flaşlı, otofokus ve panoramik çekim özelliğine sahip 13 megapiksellik arka kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
    -2500mAh gücünde batarya
    -140.5x69.75x9.3 mm boyut ve 135 gram ağırlık
    -Bluetooth 4.0, A2Dp (çoklu bağlantı), GPS uydu bağlantısı, 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct bağlantı destekleri
    -4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everamazan -- 12 Mayıs 2015; 18:48:23 >

• Degmez su sayisal degerler kanmayin artik anlayin kalite yok.

Xperia E4G var o paraya mis gibi ayrica t60 gelio zenfone var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERAL MOBILE
  • superwera kullanıcısına yanıt
    dedğin telefonları söyledim. Dönen cevaplar. Karşılaştırmalı olarak.
    E4G için ram ve kameralarına düşük dedi. 2. öncelği kamera
    Zenfone için batarya düşük dedi. 1. Öncelği batarya
    T60ı söyledim. Turkcelle tövbeliymiş. T60 bu cihaza karşın daha iyi bir işlemciye sahip. Ama T50ye yazılımsal olrak L verilmedğinden ileriye dönük T60ada bişey verileceğini düşünmüyorum benim şahsi görüşüm bu.

Ben benim kardeşimin telefonundan tavsiye ettim lg l90 ama ön kamerası biraz vasat o yüzden onada sıcak bakmıyor. Yani o fiyat aralığında da zaten çok bir beklentiye girilmemesi gerek diye düşünüyorum. Gm almadım markalara karşı bir sempati veya bir kötü düşüncem yok discoveryde çuvalladıklarını ve çinli bir üreticinin kalitesiz bir telefonunu getirdiklerini biliyorum. Şu gerçekte var yazılım bazen çoğu şeyin önüne geçiyor. Bu yüzden biz kardeşime telefon alınıcağı zaman ben lg alın dedim yazılımda iyidir dedim. Gene yorumları bekliyorum iyi kötü. Hani böyle ban yok pişmanlık değilde kötü yanlarını yazarsanız sevinirim.

• Lumia bakılabişir kasası sağlamdır stabil çalışır kamerası iyidir ön kamera için de selfie telefonu lumia 735 bakılabilir 700-800 fiyat arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu hic incelemedim açıkçası. Ama gerek yazılım desteği gerekse günlük kullanım için makul donanımı benim için + özellik. Ama telpa sıkıntısı var. Inceleme firsatindan sonra tekrar cevap yazarim konuya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm'nin eski ürünleri ile karşılaştırmayın. Discovery serisi gionee tarafından yapıldı.

Bu cihaz direk google onaylı ona göre hesabınızı yapın. 2 sene güncelleme alacak olması GM'nin en kötü olduğu konuda yeniden göze girebilmesi ihtimalini doğurur.

Markayı görüp direk silmeyin. Kullanıcı yorumlarını görmek lazım. Ama yine de şu durumu ile 700 liraya alınacak en iyi cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim ben elite kullanıyorum çok memnunum general mobile gionee den alıyor satıyor cihazları ve general mobile nin tüm telefonlarında yazılım problemleri(geç gelmesi launcer hatası vs.) mevcut fakat bence gionee nin telefonları sağlam kullanmasını bilene 2000yılında kurulan çin ticaretinde ilk 10 giren büyük bir firma gionee bence bu cihaz 700tll ye güzel bir cihaz googlenin testlerinden geçiyor 2 yıl güncelleme garantisi veriyor nexus serisi gibi lg samsung gibi hattta ve hatta iphone bile çinde üretiliyor adam çinde parçalarını ürettiriyor abd ye getiriyor 2 montaj atıyo made in usa oluyor yada lg de ayni çinde ürettiriyor koreye getiriyo montajlıyor parçaları made in korea oluyor fakat ben bu yazıyı yazdım diye adam gidiyo general mobile 4g alıyor önceki telefonu atıyom samsung s4 . samsung s4 e verdigi degeri 4g ye vermiyor hayvan gibi kullanıyor sonra dayanıksız kötü sorunlu diyolar sen gider yumrukla clash of clans vs oynarsan hiçbir malzeme dayanmaz sonuçta kul yapısı bence al derim bende elite olmasaydı ya t60 alırdım yada bu cihazı açık konuşayım güncelleme desteginden google desteginden dolayı bu 4g yi alırdım karar genede senin bu arada eliteden önceki cihazım lg g2 16 gb di aşırı sorunlu cihazdı illallah ettirdi eliteye geçmiştim şimdi memnunum

• Cevaplarınız için saolun. Bendede marka takıntım yok. Zaten bu cihazı arkdaşım benden rica etti. Forumdakilerin sözünede değer veririrm sonuçta herkez bir tüketici burda. Teknik servis bakımından sorunları var deniyor doğrudur. Yalanlamam ama biz bile 5000 lira verip philips tv alıyoruz 3. haftasında kumanda bozuluyor. Babam servise bırakıyor 3 gün sonra bişey yok denilip veriliyor. Daha sonra sorun tekrar devam edince servisi çağırıp onlarda evde yapamayınca tekrardan götürdüler 2 haftalık bir süreçte kumandasız kaldık.İstanbuldan 0 kumanda yolladılar. Yani en baba marka ol servis gene sıkıntı çıkaracaksa çıkarıyor. Şimdi telefonun kendi fiyat segmentine baktığın zaman bide tüketicininde bir bütçesi var. Huawei G7 ye bakıyormuş bu telefondan önce ekran boyutunu biraz sıkıntı edip duruyordu. Bana general mobile diyince ben direk dedim önceki aldığın telefonda şarj sıkıntın var bu kronik olabilir. Ama yazılımda general mobile kötü demiyimde eli ağır şuan android diyincede google nexsuslar çıkardıkları gibi güncelleniyor bide yazılımda 1. elden almak daha iyi saf android o yüzden güzel. Moto G nin yüksek satışından birini ben buna bağlıyorum. 1. discovery gibi olmasada moto g gibi f/p ürünü olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.