Şimdi Ara

cs:go ekonomisi ile para kazanmak mümkün mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, cs: daki itemleri al sat yaparak para kazanmak mümkün mü, birde 1.000-1.500 lira sermaye ile kutu açmak mantıklı mı teşekkürler.

• ticaret sabırla şansla bi şekilde olur da , 80 civarı kutu açmıştım tek iyi item st hyper beast m4a1-s bs cıktı o da 150 tl'ydı o zaman market fıyatı.. sen düşün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 5 Eylül 2015; 16:50:07 >
  • Hocam 1500 TL ile kutu değilde Cbble hatıra paketi alsanız daha hoş olur bence. KennyS imzalı bir Souvenir Dragon Lore FN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutu açmanın mantıkla alakası yok diyebilirim.

5 - 5.5 tl civarında fiyattan 1500 tl lik key alın.

Bu keylerle %85 civarında bir item alın. 1000 tl lik item için 850 tl lik key atın. (keyler 8 tl olarak hesaplayın)

o itemi 4-5 item halinde parçalayın 1000 tl değerindeki item 1:4 takasta 1200 tl eder.

O itemleri key karşılığı satın, cs de para böyle kazanılıyor :)

Ben dediğimin daha küçük çaplısını 3 aydır yapıyorum 65 tl den 500 tlye ulaştım 2 ayda.

para parayı çeker, girdiğiniz para ne kadar yüksekse o kadar seri kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0gamer -- 5 Eylül 2015; 16:57:55 >
  • key 7,5 oldu daha ucuza bulunuyor mu
  • Yok kardesim kimse kazanmiyor hatta senin zarar bile edebilecegini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcible

key 7,5 oldu daha ucuza bulunuyor mu

Forumda elden alabilirsiniz 5-6 lira arasında miktara göre değişiyor. Bu arada seçimlere az bir süre kaldı fiyatı dolarla değişen keylere sağlam girmenizi önermem şayet seçimler istenildiği gibi geçerse dolar 2-2.5 lira bandına çekilir öyle ani bir kur farkında steam markete erken yansıyacak olursa key fiyatları 4-5 lira civarına düşer. Bana kalırsa bu işten güzel para alınır fakat seçim zamanı önermiyorum.

Edit: Seçimlere kadar hızlı al satlar ile elbette kar edebilirsiniz fakat seçime yakın elinizde key veya item stoğu tutmayın nakit ile girmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 5 Eylül 2015; 17:37:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kaç gün önce 280 key aldım, sonra key fiyatlarında 15 kuruş indirime gittiler 42 lira zarardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: nForcible

key 7,5 oldu daha ucuza bulunuyor mu

Forumda elden alabilirsiniz 5-6 lira arasında miktara göre değişiyor. Bu arada seçimlere az bir süre kaldı fiyatı dolarla değişen keylere sağlam girmenizi önermem şayet seçimler istenildiği gibi geçerse dolar 2-2.5 lira bandına çekilir öyle ani bir kur farkında steam markete erken yansıyacak olursa key fiyatları 4-5 lira civarına düşer. Bana kalırsa bu işten güzel para alınır fakat seçim zamanı önermiyorum.

Edit: Seçimlere kadar hızlı al satlar ile elbette kar edebilirsiniz fakat seçime yakın elinizde key veya item stoğu tutmayın nakit ile girmeye çalışın.

dolar 2 2.5 bandına çekilir demişsinizde zor hocam 3 ü görmesse yine iyidir

• dolar 2 dediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

dolar 2 dediniz

Secimler beklenildigi gibi gecti ama henuz hukumet kurulmadi. Birde fed zam arttirdi haliyle dolara yansidi. Hukumet kurulur, yurtdisi istikrar gelir dolar duser merak etmeyin. Bende motosiklet alacagim 25 bin lira para bekliyor fonda

• quote:

quote:

dolar 2 dediniz

Secimler beklenildigi gibi gecti ama henuz hukumet kurulmadi. Birde fed zam arttirdi haliyle dolara yansidi. Hukumet kurulur, yurtdisi istikrar gelir dolar duser merak etmeyin. Bende motosiklet alacagim 25 bin lira para bekliyor fonda

Hocam bu hükümet kurması ne kadar sürer acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

quote:

dolar 2 dediniz

Seçimlere itirazın son günü falan var, onlar bitecek ardından hükümet kurulup bakanlar değişecek, sanırım yeni 15 bakanlık planı falan var. Ardından seçim vaatleri yerine getirilirse hükümet kurulmuş olacak durum böyle gerçekleşirse yurtdışı faiz arttırımına rağmen TL değer kazanacağı için dolar düşecektir ama artan terör olayları var. Dedikleri gibi Amerikada bomba falan patlarsa dolar 3.5 ları zorlar yakın zamanda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dö

quote:

quote:

dolar 2 dediniz

Seçimlere itirazın son günü falan var, onlar bitecek ardından hükümet kurulup bakanlar değişecek, sanırım yeni 15 bakanlık planı falan var. Ardından seçim vaatleri yerine getirilirse hükümet kurulmuş olacak durum böyle gerçekleşirse yurtdışı faiz arttırımına rağmen TL değer kazanacağı için dolar düşecektir ama artan terör olayları var. Dedikleri gibi Amerikada bomba falan patlarsa dolar 3.5 ları zorlar yakın zamanda.

Ölme eşeğim ölme olmuş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

kutu açmanın mantıkla alakası yok diyebilirim.

Bu keylerle %85 civarında bir item alın. 1000 tl lik item için 850 tl lik key atın. (keyler 8 tl olarak hesaplayın)

o itemi 4-5 item halinde parçalayın 1000 tl değerindeki item 1:4 takasta 1200 tl eder.

Ben dediğimin daha küçük çaplısını 3 aydır yapıyorum 65 tl den 500 tlye ulaştım 2 ayda.

Keylerın normale göre değerli olmasının sebebi ne.Ayrıca takas yaparken csgolounge mi kullanıyorsun orada takas yapmak zulüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

kutu açmanın mantıkla alakası yok diyebilirim.

Keylerın normale göre değerli olmasının sebebi ne.Ayrıca takas yaparken csgolounge mi kullanıyorsun orada takas yapmak zulüm

kolay nakite çevirilebilmesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.