Şimdi Ara

Kumar yayınları nedeniyle Twitch'e erişim engeli getirildi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
9.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tiktok ve twitch çocukların ve genclerin zamanını çalan, parasını çar çur eden boş bir platformdan başka bir sey degil. İnsanlar eğleniyor demeyin tiktok ve twitch dışında da bir sürü eğlenilebilecek yerler var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Herkes çocuğuna sahip çıksın birader saçmasapan argümanlar bunlar. Okulda ana bacı küfür eden veletler var göndermeyin o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Tiktok ve twitch çocukların ve genclerin zamanını çalan, parasını çar çur eden boş bir platformdan başka bir sey degil. İnsanlar eğleniyor demeyin tiktok ve twitch dışında da bir sürü eğlenilebilecek yerler var.
    Say

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Kumar yayınları nedeniyle Twitch'e erişim engeli getirildi!

Kumar yayınları nedeniyle Twitch'e erişim engeli getirildi!

espri amaçlı... Kumar yayınları nedeniyle Twitch'e erişim engeli getirildi! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 24 Şubat 2024; 10:49:52 >

• speedycihan kullanıcısına yanıt
    En zehirlisi tiktok twitch birader okulu yasaklayamazsın ama bu sanal sacmalıklar bomboş

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Kendin düşün sen say dedin diye sana oturup sayacak değilim üsluba bak

• quote:

Kendin düşün sen say dedin diye sana oturup sayacak değilim üsluba bak
    Sayacak bir seyin yok ki. "Sayar mısın generalcim?" deyince ne degisecek? :)

Sayacagin seylerin hepsi daha maliyetli, daha fazla para gerektiren eglenceler... :) Bugün en basitinden bir piknik yapayim desen yakıtıydi, komuruydu, etiydi, malzemesiydi ne kadar tutuyor.

• rakip istememiş tüpçü dünyanın neresine gidersen git siteleri kumar sitesi bayilerde tv lerde sanal futbolla oynanan oyun kumar o zaman komple serbest bıraksınlar denetimli oynatsın herkes nası bi memleket olduk anlamadım yandaş olunca kanun uğramıyo sana

• Arondir kullanıcısına yanıt
    doğru olması eksik karar olmasını değiştirmez tüpcünün sitesine gir dolaş az cezaysa onada ceza kapatmaysa onada kapatma gerekir yandaşı kayırırsan tepki çekersin tabi

• general4242 kullanıcısına yanıt
    karar size düşmez kişilerin ne yaptığı nasıl eğlendiği kendini ilgilendirir siz ne hakla karar veriyonuz ki kumar sitelerinin tamamını kapatsınlar yiyolarsa (gram kumar oynamam umrumdada değil) tüpçüye serbest bırakıp diğerlerini engelleme saçmalık sadece tekrar ediyorum sana ne milletin zamanını harcadığı yerden

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle üslup önemli. İnternet ortamında bile bir dil olmalı. O tiktok ve tw yayınlarında genclerin ağzı nasıl bozuk görüyoruz
    Sayacaklarım daha maliyetli değil. Basit bir ornek vereyim;
    Youtube diyebilirim mesela. Tiktok ve twitchde yararlı bir seylerin olması ihtimali %1-2 iken YouTube de yararlı icerikler bulabiliyoruz mesela. (Nasıl yapılır videoları, eğitim videoları, belgeseller, yararlı içerik üreten kanallar vb.) YouTube da zararlı içerik yok demiyorum yanlış anlaşılmasın ama tiktok ve tw nin olumlu ne tarafı var? Tabiri caizse git gide pislik yuvasına dönüşüyor.
    Ben iki tane sosyal medya (tiktok, tw) ye laf ettim diye tüm sosyal medyaları veya teknolojiyi öldürmedim. Her seyi engelleyemezsiniz. Bu arada tiktoku en azından memurlar için engelleyen ülkeler de var: Kanada, Belçika, Norveç, İngiltere, Yeni zelanda.
    Elindeki telefondan reflekslerini geliştirecek, eğleneceği başka oyunlar da oynayabilir, oturup saatlerce başka insanları izlemekten, chate saçma sapan şeyler yazabilmek için kendini yırtmaktan iyidir.

• madbad M kullanıcısına yanıt
    Ben bir karar vermedim, milli piyango için diyorsan zaten kumar var diye engellemişler millet boş zaman geçiriyor diye değil

• Devletin kumar sitesini niye kapatmıyorlar? Kumar kötüyse her yerde kötü değil mi? Resmi olunca iyi mi oluyor?

• madbad M kullanıcısına yanıt

Benim kumarla mumarla işim olmaz twitchte oyun izliyorum sohbet muhabbet için kullanıyorum. Twitch tr müthiş bozmuştu just chatting full kumarcıydı iyi oldu temizlenip açılır umarım. Her boku siyasete çekmeyin en siyasi sizsiniz tamam çözmüşler abi adamlar işi.

• quote:

Öncelikle üslup önemli. İnternet ortamında bile bir dil olmalı. O tiktok ve tw yayınlarında genclerin ağzı nasıl bozuk görüyoruz
    Sayacaklarım daha maliyetli değil. Basit bir ornek vereyim;
    Youtube diyebilirim mesela. Tiktok ve twitchde yararlı bir seylerin olması ihtimali %1-2 iken YouTube de yararlı icerikler bulabiliyoruz mesela. (Nasıl yapılır videoları, eğitim videoları, belgeseller, yararlı içerik üreten kanallar vb.) YouTube da zararlı içerik yok demiyorum yanlış anlaşılmasın ama tiktok ve tw nin olumlu ne tarafı var? Tabiri caizse git gide pislik yuvasına dönüşüyor.
    Ben iki tane sosyal medya (tiktok, tw) ye laf ettim diye tüm sosyal medyaları veya teknolojiyi öldürmedim. Her seyi engelleyemezsiniz. Bu arada tiktoku en azından memurlar için engelleyen ülkeler de var: Kanada, Belçika, Norveç, İngiltere, Yeni zelanda.
    Elindeki telefondan reflekslerini geliştirecek, eğleneceği başka oyunlar da oynayabilir, oturup saatlerce başka insanları izlemekten, chate saçma sapan şeyler yazabilmek için kendini yırtmaktan iyidir.
    Uslub icin kusura bakma, oyle kisaca yaziverip gectiydim. Öncelikle bir seyin eglenceli olmasi icin illa ki yararli bir sey olmasi gerekmiyor. Ayni zamanda yararli olursa daha iyi olur ama temelde seni eglendiriyor olmasi yeterli eğlenceli olabilmesi için. Belgesel gibi öğretici icerikleri de ayri olarak tuketirsin ve tüketmelisin. O başka ama bazen insanin kafasi o kadar dolu olur ki insanin bomboş vakit geciresi gelir. Bir yayindaki dönen muhabbet, goygoy sarabilir. Ayrica saglam bir tw izleyicisi ayni zamanda saglam bir yt izleyicisidir genelde. Tw izleyenin vakti boldur çünkü. Ki zaten tw yayinlarinda da yt icerikleri çokça tüketiliyor.

Yasaklara karsiyim ama illa ki bir tane seçeceksin deseler tiktoku secerdim bu arada. Tiktokun olumlu tarafi olmadigi gibi olumsuz tarafi var.

• Dövletten başkası sizi kerkemez. Sadece ona aitsiniz. İlk gece son gece hakkıda ona ait. O herşeyin en iyisini bilenlerdendir. Bütün yollar ona gider. Dövlete döndürülceksiniz.

• anilk91 kullanıcısına yanıt

konuya kendi çerçevende bakmışsın twitch yasaklandı çocuklar değil yaptırım twitche .sigara sagliga zararli madem neden yasaklanmiyor diyen yeri geldimi bulan bulur diyorsa duruma göre değiskenlik gösteriyorsa kişilik meselesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.