Şimdi Ara

küme düşecek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar ..

şike konusu olan maçların hepsi lig maçlarıydı.

bu yüzden 2 sene avrupa liglerine gidemeyecek.

pekala ..

lige yansıması olacak mı bunun.

fifa .. biz cezayı verdik. sizde vereceksiniz demeyecek mi.

• Infantino ve Platini açıklama yaptılar bu konuda. Biz TFF'nin patronu değiliz, karar onların vicdanına kalmış dediler. Yani ne olursa olsun TFF'de bitiyor iş. Bundan sonra küme düşme diye birşeyin olacağına ihtimal dahi vermiyorum.
  • Arkadaşım hala maçlar üstünden gidiyorsunuz...Sahada sonuca yansıyan birşey yok dendi kaç kere, kanıt, delilde yok..Ceza yöneticilere verildi, haliyle temsil ettikleri kulüp olarak FB aldı..Maçlarla ilgili olsaydı karşıdaki takımda ceza alır...
  • Normalde bu işin cezası küme düşmedir.

Biz 3 yıl Avrupa'dan men yedik.Zaten gerektiğinden fazla ceza çekiyoruz.Küme düşme olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enteresan bir durum değil mi.

ligde şike yap ( şike olup olmadığı değil. şikeden ceza al)

ama aynı ligde herhangi bir yaptırım olmadan devam et.

yanlış olan bir şey var ortada.
  • şimdi trabzonspor'un bizi şikayet etme hakkı var ve onu yaparlarsa küme düşme cezasının devreye girebileceğini düşünüyorum
  • Valla eğri oturup doğru konuşalım, bu durumda küme düşmemiz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu saatten sonra küme düşme olmaz, olmamalı da...

zaten lig yeterince değer kaybetti seneye sanırım yayın ihalesi var kimse bir öncekinden düşük fiyat istemeyecektir...

kupayı trabzona verip fenerdende düşmeyecek şekilde 10-20 puan keserler herkesi ikna edip konuyu kaparlar çünkü aziz konuyu fazla sakız yaptı uzadı da uzadı
  • 2 yıl önce düşürmeye yüreği yetmeyenlerin şimdi düşüreceğini hiç sanmıyorum.

Kupa verilir,sembolik bir puan silme cezası verilir ve bu olay iyi kötü kapanır.

• Küme düşme olursa sadece FB değil tüm süper lig takımları zarar görür. Sadece 1. Lig maçlarını gösteren TRT kazanır.

Kupa iade edilmeli ve hatırı sayılır bir puan silme cezası olmalı 15 gibi.

Tabi puan silme olursa şöyle bir gündem de oluşacak. FB'nin cezası 2 yıldı bu sene Avrupa liginde yer alacağı için cezasının 1 yıllık kısmını çekti. Bu sene bir puan silme olursa ve FB Avrupa kupalarına katılamazsa cezası düşmeyecek. Verilen ceza FB avrupada yer alırsa azalıyor.
  • Tüpçü eğer şampiyonluk kupasını trabzona verirse fenerin şike yaptığını resmen kabul etmiş demektir ve ceza vermek zorundadır. Bu ceza küme düşürme olamaz. Sezonun ortasında küme düşürme kararı veremez. Eğer verirse fener bu sene ligde oynayamaz seneyede 2. ligden başlar 2 sene kaybeder. Puan silme alır şike yaptığımvarsayılan maç başına. Yada en kolayı tüpçü havaya bakar, cas mı ne cası der hiç birşey olmamış gibi devam eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Küme düşme olursa sadece FB değil tüm süper lig takımları zarar görür. Sadece 1. Lig maçlarını gösteren TRT kazanır.

Kupa iade edilmeli ve hatırı sayılır bir puan silme cezası olmalı 15 gibi.

Tabi puan silme olursa şöyle bir gündem de oluşacak. FB'nin cezası 2 yıldı bu sene Avrupa liginde yer alacağı için cezasının 1 yıllık kısmını çekti. Bu sene bir puan silme olursa ve FB Avrupa kupalarına katılamazsa cezası düşmeyecek. Verilen ceza FB avrupada yer alırsa azalıyor.

Aman allah korusun kupa mupa uğraşmayalım yoksa yine Aziz kalır oradan gazını alır verir çoşkuyu,

Bu nalet herif bir an önce gitsin bizde rekabet istiyoruz sizde doğru mu hemşerim?
  • yemez :)
  • avrupa maçları oynayamaz 2 yıl diye ceza alan takıma küme düşürme yerine puan silme cezası nasıl ceza olacak sorarım .

bu yıl veya seneye şampiyon olsanda 3. olsanda avrupa da temsil yok. puanlar silip takım 5. olsa ne olur 7. olsa ne olur. ceza mahiyeti taşımaz.

1. olursan müzene bir kupa dahil olacak, ufak bi miktar da maddi kazanım.

ama avrupa lı bu takım temiz degil benim evime giremez demiş. türkiye fedarasyonuna da ayar vermiş, senin miden kaldırıyorsa beni enterese etmez diye. ama türkiye de herşey para oldugu için demekki mide sorun olmayacak.

dengeler bozulurmuş, yahu halen farkına varmadınız herhalde. ligdeki bir yönetici kendi takımı lehine şike den ceza alıyor, rakip takımdan birileriyle paslaşıyor. duyuluyor, avrupa da kıyamet koparılıyor. ortalık tozduman, siz denge takibindesiniz. bu işten türkiye sporunun tamamı hasar gördü denge mi kaldı daha. 1 insanın 70 milyona yapabildigi en büyük kötülük buymuş herhalde.

• Trabzonspor fifa'ya şikayet ederse,ki kesinlikle etmeli küme (ler) düşme olasılığınız çok yüksek.Ama İHO'ya güvenmiyorum.Başbakandan gerekli talimatları almıştır.Zaten son günlerde Fenerbahçeye yönelik söylemleriyle aldığı talimatı hissettiriyor.Bu durumda iş yine biz Trabzonspor ve temiz futbol gönüllülerine düşecektir.Gerekli çalışmalara başladık.İHO' yu bekliyoruz.Başvurularını yaptı,yaptı.Yapmadı duruma el koyacağız.
  • Yıl 2013 hala küme düşme var mı diye soran var. Darbe falan olursa yeni anayasa ile belki düşer lol
    FB-GS küme falan düşmez, bunun ekonomik yansımalarının altından kimse kalkamaz. Başka ülkeler kurtulabilir, ama Türkiye kurtulamaz. Puan silme maximum o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

Trabzonspor fifa'ya şikayet ederse,ki kesinlikle etmeli küme (ler) düşme olasılığınız çok yüksek.Ama İHO'ya güvenmiyorum.Başbakandan gerekli talimatları almıştır.Zaten son günlerde Fenerbahçeye yönelik söylemleriyle aldığı talimatı hissettiriyor.Bu durumda iş yine biz Trabzonspor ve temiz futbol gönüllülerine düşecektir.Gerekli çalışmalara başladık.İHO' yu bekliyoruz.Başvurularını yaptı,yaptı.Yapmadı duruma el koyacağız.

küme(ler) demiş bir de..he canım amatöre düşürüleceğiz

• quote:

Trabzonspor fifa'ya şikayet ederse,ki kesinlikle etmeli küme (ler) düşme olasılığınız çok yüksek.Ama İHO'ya güvenmiyorum.Başbakandan gerekli talimatları almıştır.Zaten son günlerde Fenerbahçeye yönelik söylemleriyle aldığı talimatı hissettiriyor.Bu durumda iş yine biz Trabzonspor ve temiz futbol gönüllülerine düşecektir.Gerekli çalışmalara başladık.İHO' yu bekliyoruz.Başvurularını yaptı,yaptı.Yapmadı duruma el koyacağız.

El koyacağız derken ne yapacaksınız merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

küme(ler) demiş bir de..he canım amatöre düşürüleceğiz

bkz: Olympiakos Volos ve Kavala davasının sonuçlarına

• quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

El koyacağız derken ne yapacaksınız merak ettim.

1-İHO'yu başkanlıktan indirmek için tüzüğün verdiği haklarımız doğrultusunda kulübü olağanüstü genel kurula götürecek imza yeter sayısını bulacağız.Çalışmalarımız başladı zaten.
    2-İki yıllık şike mücadelemizin verdiği tecrübe ve donanım doğrultusunda protesto faaliyetlerimiz devam edecektir.Mail,fax,gazete ilanları,avrupada yapılan gösteriler,şike panelleri,temiz fytbol eylemleri vs.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.