|
Kunduz nasil
-
-
Donanimhaber dersanelerini tavsiye ederim -
Zor soru atacaksan çözemiyolar haberin olsun. -
Neden -
Bu nası soru aga çözemiyolar işte 10 tane falan zor soru attım hiçbirinden memnun kalmadım 4 5 kere atmama rağmen çözemediler ben de bıraktım kullanmayı. Kolay orta çözeceksen çözerler o soruları kullanabilirsin -
Asla alma paranı çöpe at daha memnun olursun -
Hocam sene icerisinde birkac kez kullandim aslinda , dediginiz gibi de degil bence ayt fen icin kullandim gayet de cozuyorlardi
HADI ALMADIM DIYELIM ALTERNATIF NE OLABILIR ALTERNATIF YOL SOYLERSENIZ ALMAM , DERSHANELERDE COZDURMEK AYRI BIR SIKINTI -
Geçen sene kullandım işlem gerektirmeyen sorular da anlaşılır ne bileyim bı tyt fizik sorusunun çözümünü anlarsın ama ayt mat tyt mat gibi dersler de sadece işlem yazıp atıyor karmaşık şekil de ara da bir de yanlış çözdükleri de oluyor ama nadir bazen de şıkları yazıp yolluyorlar 7/10 diyebilirim
-
Gecen sene senelik paket mi kullandiniz
Yeniden olsa alir miydiniz
Alternatif ne olabilir -
kunduza vereceğin paranın yarısını bana ver 7/24 çözerim -
Kunduza tabletle çözme zorunluluğu gelmediği sürece çöp olacaktır. -
10 aylık paket mi ne almıştım 450 TL falandı şimdi 1.2 k baya pahalanmış hocam dediğim gibi hangi ders olursa olsun kimya fizik mat vb işlem gerektiren soruları da çözüyorlar ama düzgün anlaşılmıyor bir de sanırım soru çözüm havuzları var sorduğunuz sorunun çözümü çözüm havuzunda varsa cevap 10 saniye içinde falan önünüze düşüyor tek tek çözmüyorlar yani büyük bir kısmı havuzdan cevap karşınıza direkt düşüyor. Geçen sene 1. Mezun senemdi evde çalıştım kunduz kullandım soruları ordan sordum bu sene 2. Kez mezuna kalıyorum dershaneye gideceğim kunduz alır mıyım alırım aslında da 2. Plan olarak alırım yani direkt birilerini sorsanız sorularınızı ya da video çözüm uygulaması olan bir kitaptan ilerlerseniz daha iyi olabilir çoğu kitabın soru çözüm uygulaması var. Kararı siz verin işlem gerektiren sorular pek anlaşılmıyor dediğim gibi onun dışında yorum soruları vb de 10 sorunun 8 in de detaylıca açıklıyorlar 2 soruda da baştan savma cevaplar veriyorlar idare eder bı uygulama kararı siz verin.
-
Birkac tane türev sorusu atmıştım yanlış cozmuslerdi -
Ben sana o paranin ceyregini vereyim ben senin sorularini cozeyim , sen kimsin aq -
Zaten bir dershaneden canli olarak soru cozumu almayi eger cok acil olursa diye kunduz almayi dusunuyorum , bu arada 900 tl ye buldum senelik paketi kod kullanarak -
Hocam eğer dershane de sorabileceğiniz birileri varsa ve video çözümlü soru bankaları alırsanız gerek olmayabilir kunduza ama işte kötü yanları da iyi yanları neredeyse eşit bir uygulama bende alabilirim belki bilmiyorum ama yani işlemli soruları hiç anlaşılmıyor böyle bir yanı var
-
Kumar gibi, mükemmel bir şekilde çözerek(çok az sıklıkla) konuyu özetleyebiliyorlar da başlarından savmak için (bilerek) yanlış da çözebiliyorlar. Ben sınırsız paketi almıştım. Pek test ağırlıklı gitmediğim için çok çok az kullandım. Tekrar girsem sınava asla almazdım ama bu durum elbet kişiden kişiye değişir. Öncelikle görece cüzi bir miktara elbette binlerce soruyu farklı farklı hocalara çözdürmüyorlar. Soru havuzu oluşturulmuş. Sanırım yapay zekayla sorular eşleştirilip önceki çözümleri size gösteriyorlar. Bu şekilde çok hızlı bir şekilde çözümler gelse de asla efektif değil. Mesela soruyu ilk soran öğrenci tek bir öncülü anlamamış, hocadan sadece bunu detaylandırmasını istiyor. Hoca da tek bir öncülü açıklayıp atıyor. Öğrenci de yüksek puan verirse çözüme artık bu çözüm bu sorunun default çözümü oluyor. Sonradan soruyu gönderenlere direkt bu çözüm gönderiliyor ve tekrar sormaları gerekiyor vb. Ayrıca bir soruyu iki kere atınca hemen "aynı soruyu sordunuz, sonra tekrar sorun" minvalinde bir uyarı veriyor. Yani bir soruya cevap gelmeden o soruyu tekrar soramıyorsun. Uygulamada yapay zeka olduğunu burada anladım. Soruyu farklı şekillerde, hatta biraz karalayarak göndersen de aynı soru olduğunu hemen anlıyor. Bu cidden fazlaca zaman kaybı yaratıyor. Ayrıca bir ara yanlışlarıma bakmadiğım denemelerdeki soruları kunduza toptan atıyordum. Sanırım 30 soru sormuştum ki "soru sormaya 1 saat sonra devam edebilirsiniz" gibi bir mesajla soru sormam engellendi. Ayrıca telefondan soruyum tabletten çözümlere bakıyım diyemiyorsun. Tek bir cihazda açık olabiliyor aynı anda.
-
Pahalı ve yetersiz
-
Baska kullananlar var mi -
Hocam size tavsiye 1 aylık paket alın beğenirseniz yıllık alırsınız beğenmezseniz de almazsınız
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu nası soru aga çözemiyolar işte 10 tane falan zor soru attım hiçbirinden memnun kalmadım 4 5 kere atmama rağmen çözemediler ben de bıraktım kullanmayı. Kolay orta çözeceksen çözerler o soruları kullanabilirsin
|
Benzer içerikler
- bilkent yatay geçiş
- sahibinden ritalin
- acil yayınları zor mu
- hukuk için obp kaç olmalı
- egeyurt yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X