Şimdi Ara

KUPE TAKANLAR GELSİN. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Where Are You

quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Elvan Dalton

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

askere gitmediysen yazık olmuş.

niyeeeeeeeeeeeeeeeeee

yada rahat edersin.ya seni askere almazlar yada antalya,ege gibi yerlerde askerlik yaparsın

ATMA ZİYAAAAAAAAAAAAA

ailemin büyük kısmı asker.emin ol aman askerde görürsün.

İyi de askere gitmeme en az 5 6 sene var bi sene takarim 5 sene takmasam kapanır.

nasıl istersen öyle yap.keşke mıknatıslı taksaydın ama.askerde sıkıntı yaratmasa bile ilerde pişman olabilirsin.

Askerde sıkıntı olmaz üstlerden Şakayla karışık laf yersin hepsi o.bi sure sonra herkes alışır.denetleme olayi var orda sıkıntı olabilir. Ne dedigimi gidince cook iyi anlarsın bu arada ben askere gitmedim ama içinde büyüdüm anladin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geno123 -- 31 Ocak 2014; 19:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

quote:

ben ilk günden beri çeviriyorum arada (ellerimin temiz olmasına dikkat ediyorum) şuan gayet rahat dönüyor, çıkartırken sorun yaşayacağımı sanmıyorum

nasıl ceviriyorsunuz hocam anlatın bende yapayım zaten 2 bucuk saat önce taktım

dostum arka clipsi vardır, ordan rahatca döndürebilirsin, ellerin temiz olsun sabunla yıka gerekirse öncesinde, ordan yavaşça çevir, hazır yeni takmışssın tam zamanı daha sonralardan yapışmaya başlar acı verir çevirirken

Hocam bu Axl Rose arkadaş işi biraz abartmış ellerinizi temizlemenize gerek yok yani bende sıkıntı çıkmadı ve arkadaştan 1 gün daha fazla tecrübeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

quote:

quote:

ben ilk günden beri çeviriyorum arada (ellerimin temiz olmasına dikkat ediyorum) şuan gayet rahat dönüyor, çıkartırken sorun yaşayacağımı sanmıyorum

nasıl ceviriyorsunuz hocam anlatın bende yapayım zaten 2 bucuk saat önce taktım

dostum arka clipsi vardır, ordan rahatca döndürebilirsin, ellerin temiz olsun sabunla yıka gerekirse öncesinde, ordan yavaşça çevir, hazır yeni takmışssın tam zamanı daha sonralardan yapışmaya başlar acı verir çevirirken

Hocam bu Axl Rose arkadaş işi biraz abartmış ellerinizi temizlemenize gerek yok yani bende sıkıntı çıkmadı ve arkadaştan 1 gün daha fazla tecrübeliyim

mikroplu ellerimle mi elleyeydim

• Yıl olmuş 2014 hala erkek adam küpe takmaz diyenler var inanamıyorum

• Yakışıyor bazılarına ama takanlara delikanlı gözüyle bakamıyorum malesef Daha doğrusu adam yerine koyamiyorum. Elimde değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Yakışıyor bazılarına ama takanlara delikanlı gözüyle bakamıyorum malesef Daha doğrusu adam yerine koyamiyorum. Elimde değil yani

Bana yakışmadı sevgilim krolara dönmüşsün dedi aS:ASDAS
  • kizlar sever diye takiyorum ama kesinlikle top isi

not:sapina kadar erkegim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Yakışıyor bazılarına ama takanlara delikanlı gözüyle bakamıyorum malesef Daha doğrusu adam yerine koyamiyorum. Elimde değil yani

Bana yakışmadı sevgilim krolara dönmüşsün dedi aS:ASDAS

Konu uplansin tabi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.