Şimdi Ara

KUPE TAKANLAR GELSİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugun sol kulagımı deldirip taktım yani delen küpe takılı. Krem falan verdi tavsiyeleri alayım.

• Küpe takan erkek olmaz. Küpe kız işidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Küpe takan erkek olmaz. Küpe kız işidir

Dışarıya alalım.
  • Ilık mısın nesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benim Adım Elvan Dalton

quote:

Dışarıya alalım.

Çıkar lan o küpeyi kız mısın sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Ilık mısın nesin

Acısnı mı çıkarıyorsun ne yapıyosun
  • quote:

quote:

quote:

Dışarıya alalım.

Çıkar lan o küpeyi kız mısın sen?

Alıntıları Göster
    Acıyor mu ?
    Hemen küpe değiştirme sşansımız oluyor mu ? yoksa makineyemi takabiliriz aldığımız küpeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: reliant007

Acıyor mu ?
    Hemen küpe değiştirme sşansımız oluyor mu ? yoksa makineyemi takabiliriz aldığımız küpeyi

Kendin küpe alıp taktırabilir misin bilmiyorum ama ben delerken kullanılan sade küpelerden kullandım haftaya falan güzel bir şey alacağım.

Sprey sıkıyor o orayı donduruyo sole bi anda tak sesi geliyor hiç bir şey hissetmiyorsun küpe kulağında.

Hemen değiştirme olmaz sanırım.
  • quote:

quote:

Acıyor mu ?

Kendin küpe alıp taktırabilir misin bilmiyorum ama ben delerken kullanılan sade küpelerden kullandım haftaya falan güzel bir şey alacağım.

Sprey sıkıyor o orayı donduruyo sole bi anda tak sesi geliyor hiç bir şey hissetmiyorsun küpe kulağında.

Hemen değiştirme olmaz sanırım.

Alıntıları Göster
    küpe takan varmı la

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F9031F4C

Acıyor mu ?

Alıntıları Göster
    askere gitmediysen yazık olmuş.
  • quote:

Acıyor mu ?

ilk küpe en az 1 hafta kalıyor, onlar takıyor, benim deldirdiğim yerde pırlanta vardı, mavi pırlantayla geziyom ortalarda salı çıkartıp siyah halka küpemi takıcam, acımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

quote:

Acıyor mu ?

ilk küpe en az 1 hafta kalıyor, onlar takıyor, benim deldirdiğim yerde pırlanta vardı, mavi pırlantayla geziyom ortalarda salı çıkartıp siyah halka küpemi takıcam, acımıyor

Alıntıları Göster
    En iyisi mıknatıslı

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Are You

niyeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Where Are You

niyeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alıntıları Göster
    sen tak hocam aldırma diğer kişileri Ben ikisinide deldirdim. Evde farklı farklı küpeler takıyorum

• erkegim deme artik nüfus cuzdanini pembeye cevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

sen tak hocam aldırma diğer kişileri Ben ikisinide deldirdim. Evde farklı farklı küpeler takıyorum

Küpeleri nerden kaç tl ye alıyoruz güzel bir şey arıyorum da .
  • Kulagına 1-2 hafta hıc dokunma asla cevırme fılan su da degmesın hep sabıt kalsın.14. gunun sabahında kupeni aniden cikar hic bir sey olmaz guven bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Kulagına 1-2 hafta hıc dokunma asla cevırme fılan su da degmesın hep sabıt kalsın.14. gunun sabahında kupeni aniden cikar hic bir sey olmaz guven bana

troll'lüyosun galiba, ilk 2-3 gün su değmesin yeter 1 hafta yıkanmayacak halin yok, ellerin temizken de çevir arada yapışmasın, 1 haftadan çok tutmak da gereksiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Küpeleri nerden kaç tl ye alıyoruz güzel bir şey arıyorum da .

hocam ben ankamall'dan alıyorum 40-50 tl civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Kulagına 1-2 hafta hıc dokunma asla cevırme fılan su da degmesın hep sabıt kalsın.14. gunun sabahında kupeni aniden cikar hic bir sey olmaz guven bana

troll'lüyosun galiba, ilk 2-3 gün su değmesin yeter 1 hafta yıkanmayacak halin yok, ellerin temizken de çevir arada yapışmasın, 1 haftadan çok tutmak da gereksiz

Dostum bırkaydın da o acıyı çekseydiKupe takıp da bu hatayı yapmamak zor bir olay sonucta.Ben dokunmamıştım uzun süre yapışmıştı kulagımla kaynasmıstı.Cıkarırken cektıgım acıyı bi ben bilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.