Ben bugun sol kulagımı deldirip taktım yani delen küpe takılı. Krem falan verdi tavsiyeleri alayım.
Küpe takan erkek olmaz. Küpe kız işidir
quote:
Orijinalden alıntı: BlackKhan
Dışarıya alalım.
Ilık mısın nesin
quote:
Orijinalden alıntı: Benim Adım Elvan Dalton
quote:
Dışarıya alalım.
Çıkar lan o küpeyi kız mısın sen?
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson
Ilık mısın nesin
Acısnı mı çıkarıyorsun ne yapıyosun
quote:
quote:
quote:
Dışarıya alalım.
Çıkar lan o küpeyi kız mısın sen?
Alıntıları Göster
Acıyor mu ? Hemen küpe değiştirme sşansımız oluyor mu ? yoksa makineyemi takabiliriz aldığımız küpeyi
quote:
Orijinalden alıntı: reliant007
Acıyor mu ? Hemen küpe değiştirme sşansımız oluyor mu ? yoksa makineyemi takabiliriz aldığımız küpeyi
Kendin küpe alıp taktırabilir misin bilmiyorum ama ben delerken kullanılan sade küpelerden kullandım haftaya falan güzel bir şey alacağım.
Sprey sıkıyor o orayı donduruyo sole bi anda tak sesi geliyor hiç bir şey hissetmiyorsun küpe kulağında.
Hemen değiştirme olmaz sanırım.
quote:
quote:
Kendin küpe alıp taktırabilir misin bilmiyorum ama ben delerken kullanılan sade küpelerden kullandım haftaya falan güzel bir şey alacağım.
Sprey sıkıyor o orayı donduruyo sole bi anda tak sesi geliyor hiç bir şey hissetmiyorsun küpe kulağında.
Hemen değiştirme olmaz sanırım.
Alıntıları Göster
küpe takan varmı la
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5F9031F4C
Alıntıları Göster
askere gitmediysen yazık olmuş.
quote:
ilk küpe en az 1 hafta kalıyor, onlar takıyor, benim deldirdiğim yerde pırlanta vardı, mavi pırlantayla geziyom ortalarda salı çıkartıp siyah halka küpemi takıcam, acımıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Young Sinatra
quote:
ilk küpe en az 1 hafta kalıyor, onlar takıyor, benim deldirdiğim yerde pırlanta vardı, mavi pırlantayla geziyom ortalarda salı çıkartıp siyah halka küpemi takıcam, acımıyor
Alıntıları Göster
En iyisi mıknatıslı
quote:
Orijinalden alıntı: Where Are You
niyeeeeeeeeeeeeeeeeee
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Where Are You
niyeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alıntıları Göster
sen tak hocam aldırma diğer kişileri Ben ikisinide deldirdim. Evde farklı farklı küpeler takıyorum
erkegim deme artik nüfus cuzdanini pembeye cevir
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
sen tak hocam aldırma diğer kişileri Ben ikisinide deldirdim. Evde farklı farklı küpeler takıyorum
Küpeleri nerden kaç tl ye alıyoruz güzel bir şey arıyorum da .
Kulagına 1-2 hafta hıc dokunma asla cevırme fılan su da degmesın hep sabıt kalsın.14. gunun sabahında kupeni aniden cikar hic bir sey olmaz guven bana
quote:
Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi
Kulagına 1-2 hafta hıc dokunma asla cevırme fılan su da degmesın hep sabıt kalsın.14. gunun sabahında kupeni aniden cikar hic bir sey olmaz guven bana
troll'lüyosun galiba, ilk 2-3 gün su değmesin yeter 1 hafta yıkanmayacak halin yok, ellerin temizken de çevir arada yapışmasın, 1 haftadan çok tutmak da gereksiz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
Küpeleri nerden kaç tl ye alıyoruz güzel bir şey arıyorum da .
hocam ben ankamall'dan alıyorum 40-50 tl civarı
quote:
Orijinalden alıntı: W.Axl Rose
quote:
Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi
troll'lüyosun galiba, ilk 2-3 gün su değmesin yeter 1 hafta yıkanmayacak halin yok, ellerin temizken de çevir arada yapışmasın, 1 haftadan çok tutmak da gereksiz
Dostum bırkaydın da o acıyı çekseydiKupe takıp da bu hatayı yapmamak zor bir olay sonucta.Ben dokunmamıştım uzun süre yapışmıştı kulagımla kaynasmıstı.Cıkarırken cektıgım acıyı bi ben bilirim.