< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 18 Nisan 2019; 10:53:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 18 Nisan 2019; 10:53:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Küpe taktım. Babamın yanına giderken çıkarmayı unutmuşum. Hiç bir şey demedi, sadece konuşurken arada bir gözü kulağıma doğru kayıyordu. Ben de heves ettim, içimde kalmasını istemedim hevesimi alınca çıkarırım dedim. Yakışmış dedi. Bu arada oldukça muhafazakar bir aileye sahibim. Annem gördü küpeli ineğim dedi güldü. Çok şükür ailem hiç bir şey demedi küpeme. Daha sonra saçımı kestirdim, küpenin hoş durmadığını gördüm çıkardım. Hevesimi fazlasıyla aldım. Belki de babam laf etseydi yıllarca içimde kalacaktı.
|
elaleme b** yemek düşer , herkes kendi işine bakacak
|
Çocuklar, ebeveynlerin diğer ebeveynlere karşı kendilerini üstün göstermek, gurur duymak için kullandıkları bir araçtır. Çocuklar, bir sevgi ürünü değil ego ürünüdür.
|
Hiç öyle bir hevesim olmadı ancak kişilerin istedikleri şeyleri giyebilme özgürlükleri olmalı bence. Elalem ne der? sorusu da çok saçma bir soru bence. Hayatlarımızı elalem ne der? diye düşünerek yaşayacaksak evden çıkmayalım oturup koltukta popo büyütelim madem.
|
bence de kimseyi takma hayat çok boş, hızlı akıyor...
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|