Şimdi Ara

Küpe takmamdaki tek engel neden akrabalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece rahatlamak ve içimi dökmek için yazıyorum.

Geçenlerde kulağımı deldirdim küçük bir küpe taktım
    İçimden gelen bir şeyi yaptım

Ailemden ayrı bir şehirde üniversite okuyorum ve onlarada söyledim babamın söylediği daha doğrusu önem verdiği şey elalem(akrabalar) neder ? Aman onlar laf etmesin benim isteğim ne önemi var ki ?

Sahi bu hayatıma hiçbir desteği olmayan akrabalar neder?
    Beni arayıp sormayan varlığımdan bile bir haber akrabalarım küpemi görüp x kişinin oğlu küpe takmış demesinler diye çıkartma mı istedi.
    Zerre kadar umdurum da değilsiniz ne akrabalar ne de otobüste yolda tip tip bakan insanlar.

Edit: Ailem ilk şoku atlattıktan sonra o kadar sorun yaratmadı hala elalem ne der kafası var ama onuda aşacaklarına inanaıuorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 18 Nisan 2019; 10:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küpe taktım. Babamın yanına giderken çıkarmayı unutmuşum. Hiç bir şey demedi, sadece konuşurken arada bir gözü kulağıma doğru kayıyordu. Ben de heves ettim, içimde kalmasını istemedim hevesimi alınca çıkarırım dedim. Yakışmış dedi. Bu arada oldukça muhafazakar bir aileye sahibim. Annem gördü küpeli ineğim dedi güldü. Çok şükür ailem hiç bir şey demedi küpeme. Daha sonra saçımı kestirdim, küpenin hoş durmadığını gördüm çıkardım. Hevesimi fazlasıyla aldım. Belki de babam laf etseydi yıllarca içimde kalacaktı.
  • bence de kimseyi takma hayat çok boş, hızlı akıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top olmuş derler üzülme :))

• fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    Ondan başka hakaret bilmesikleri için büyük ihtimalle

• Bende deldirmistim babam görünce o küpe ne dedi daha cikarttim daha da takmadim kapandi kendiliginden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç öyle bir hevesim olmadı ancak kişilerin istedikleri şeyleri giyebilme özgürlükleri olmalı bence. Elalem ne der? sorusu da çok saçma bir soru bence. Hayatlarımızı elalem ne der? diye düşünerek yaşayacaksak evden çıkmayalım oturup koltukta popo büyütelim madem.
  • Çocuklar, ebeveynlerin diğer ebeveynlere karşı kendilerini üstün göstermek, gurur duymak için kullandıkları bir araçtır. Çocuklar, bir sevgi ürünü değil ego ürünüdür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elalem dediğin her şeye bişey demek için yaratılmıştır boşver sen onları

• elaleme b** yemek düşer , herkes kendi işine bakacak
  • Küpe taktım. Babamın yanına giderken çıkarmayı unutmuşum. Hiç bir şey demedi, sadece konuşurken arada bir gözü kulağıma doğru kayıyordu. Ben de heves ettim, içimde kalmasını istemedim hevesimi alınca çıkarırım dedim. Yakışmış dedi. Bu arada oldukça muhafazakar bir aileye sahibim. Annem gördü küpeli ineğim dedi güldü. Çok şükür ailem hiç bir şey demedi küpeme. Daha sonra saçımı kestirdim, küpenin hoş durmadığını gördüm çıkardım. Hevesimi fazlasıyla aldım. Belki de babam laf etseydi yıllarca içimde kalacaktı.

• Havalar da ılıdı
  • sende akrabaların yanında takma o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Çocuklar, ebeveynlerin diğer ebeveynlere karşı kendilerini üstün göstermek, gurur duymak için kullandıkları bir araçtır. Çocuklar, bir sevgi ürünü değil ego ürünüdür.
    maalesef bazı ailelerde öyle oluyor. kendi elinden gelmeyen beceremediği şeyleri çocuğuna becerttirerek tatmin olmaya çalışan bir kafa yapısı
  • banada bütün sülale laf atar ama pek umrumda değil ne zaman işe yaradılar ki canları cehenneme

• Bugün küpe takan yarın makyaj da yapar

• Kimseyi dinleyemeyecek bir yapin varsa sallama ama milletin dunyayi dar etmesine izin vereceksen takma derim astari yuzunden pahaliye gelmesin.
  • Hocam aynısını abim yaşadı ama bizde Allah var babam karışmadı karışmaz da zaten hep kendinize yakıştığını düşünüyorsanız yapın der, abimde akrabaların alayına gider yaptı, laf söyleyeni tersledi aşağılar gibi konuştu. Şimdi kimse istese de bişey diyemiyor, hani tecrübelerini üçüncü bir göz olarak paylaşmak istedim

• Ne istiyorsan onu yap hocam eğer babanız bu tabuyu aşamazsa üzülmemesi için akrabalarınız yanında çıkarırsınız normal yaşamınızda takmaya devam edersiniz

• hiç kimseyi umursama! içinden küpe takmak geliyorsa lütfen küpeni tak.

ben takamadım, bu korkuya yenik düştüm ve şimdi 36 yaşındayım, artık takamam çünkü çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Bende deldirmistim babam görünce o küpe ne dedi daha cikarttim daha da takmadim kapandi kendiliginden
    o küpe ne lan ahahaha
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.