Şimdi Ara

. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1990 dan beri biliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Ben insanları dış görünüşlerine göre yargılamam. Notre dame in kamburunu okumuş veya izlemişsindir oda insana benzemiyor.

Şimdi dersin ki bana göre Müslümanların içinde hiç insana benzeyen yok kadınlar çarşaflı erkekler sakallı vs. Evet sizler nasıl ki bunlar insana benzemiyor diyorsanız bizde açık kadınları görünce namusunu kıskanmayan tek hayvan domuzdur diyoruz.

Müslümanın kriterlerini müslüman islamdan alır Müslüman için bi insan İslamı ne kadar yaşarsa o kadar sever ve saygı duyar.

Ağırlık metreye ölçülmez. Bizde müşriklerin kriterleri ile Müslümanlara bunlar neye benziyor demeyiz.

Bişeyleri 90 larda öğrendiğin imasında yaşım küçük değil demek istediğinizi seziyorum belki yanılmış olabilirim.

Şimdi açık kadına dış görünüşü ile hüküm verdin derseniz derim ki nasılki alkol alan İslamın sınırını çiğniyor ise açık giyinen kadında sakalını jiletle kesen erkek yada başka bir haramı işleyende İslamın sınırını aşmıştır gözü ile bakılır

• Kitabından aldığın gücü insanlara uyguluyorsan sende acımazsızsın,ama senin için üzülüyorum ,çünkü benim gibi kurtulamamışsın

Sen neden kurtulamamışsın onu anlamadım

• Sizinki islam dini değil kusura bakma ama. bir dolu uydurma ile dolu mezhep. gerçek islamdan 200-300 yıl sonra ortaya çıkmış kuran yetmemiş yığmışsınız üstüne alabildiğine. yukarda söylediklerinin bir tanesini bile kitaptan çıkartamazsın. Bunu bir kenara koyalım +

Kimseye neye dayanırsan dayan domuz imasında bulunamazsın bir tarafından kan alırlar çünkü dikkat et yani. terbiye sınırlarını aşmadan yazalımki birilerinin kafası atmasın sen de uğraşma. Uyarayım dedim sadece.
  • tekcan heper T kullanıcısına yanıt
    aksine ben peçe ,çarşaf gibi konuları dahi doğru bulmuyorum ,bazıları beni bu halimle bile dini zayıf olarak niteliyor

gerçi başkaları için inançlarımı sorgulayacak da değilim ya neyse
  • Domuzu inancınıza göre kim yaratmış,ve eşini kıskanmıyorsa bu duyguyu içine koyan kim,ve amacı nedir,sizce onun hiçmi kabahati yok,ve insanları birbirine kırdırmaktan zevkmi alıyor

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Şimdi seni kıyma makinasına atarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_19

Bu mesaj silindi.
    sen kendini ne zannediyorsun yahu ,sana din konusunda hesap mı vereceğim ?

ben nerede ve ne zaman namaz gibi ibadetler yok dedim ?
    sadece şimdi Kuran'da niye rekat geçmiyor gibi sorular geleceğini düşündüğüm için cevap vermemiştim
    merak etme senin bildiğin dinin yüz katı fazlasını bilirim ,hemde öyle google dan arayıp kopyala yapıştır yapmadan

dünkü mesajın dikkatimi çekti ve senin kim olduğuna bakayım dedim ve ilginç şeylere rastladım ,bu mesajı göndereyim onların ne olduğunu bu mesaja ekleyeceğim

evet şimdi cevap bekliyorum ,2005 senesinde üye olmuşsun ama toplam mesajın 469 yaklaşık 14 senede sadece 469 mesaj nasıl oluyor ,üstelik yanlış bilmiyorsam bu bölümde yazılan her yorum için 1 mesaj sayısı ekleniyor (yani bu 469 mesajın da 100 den fazlasını bu bölümde yazmış olmalısın)

diğer asıl ilginç olan konu ise ,herkesin gerçek mesaj sayısı ,mesaj sayısı yazan yerden çok daha fazla olduğu halde senin ki nasıl daha düşük oluyor (139 mesaj)

bunca sene durdun durdun da birden din konusunda üst üste konu açma merakı mı geldi ?
    üstelik bildiğim kadarıyla bu forumda dini konu açmak yasak ,acaba yönetici arkadaşlar bu konuyu dini konu olarak görmüyor mu ,görmüyorsa acaba hangi kategoriye giriyor bu konu ?

Katılım zamanı: 6 Kasım 2005
    2. el mesaj sayısı: 7
    Gerçek toplam mesaj sayısı: 139

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 24 Aralık 2018; 21:43:15 >

çokta umurumda sanki :)
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Az ötede oynada kafamız rahat etsin. Klavye kabadayısı.

Zamanı geldiğinde bu soruları sormak istediğini rica edersin. Neticede evet olsa hayır olsa iş bitirir demişler.

• Sizler birilerine insana benzemiyorlar deyince sıkıntı yok aynı uslupla cevap alınca zorlarına gidiyor ve tehdit etmeye başlıyorlar.

Benim anlamadığım bişey yapamayacaksın neyin peşindesin. En fazla salya sümük mahkemeye gidersin.

• .
  • güzel soru sormuş ,ama cevap verecek yürek ikilemde kalır
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekcan heper -- 24 Aralık 2018; 22:18:50 >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    .
  • .
  • Klavye kabadayısı mı? Ben reelde bir ortamda ağzından kaçar da başın belaya girer diyorum. Had bilmek önemlidir diyorum senin yorumun bu mu? Neyin kabadayılığı var yazdığımda sanaldan mı kan alacağım senden. Karşınıza çıkan herkesi öyle otomatik kategorize etmeyin okuduğunuzu anlayın önce. İşiniz gücünüz ezber klavye kabadayısıymış bak bakalım geçmiş mesajlara kime kabadayılık yapılmış kafana göre etiketleme insanları.
  • tekcan heper T kullanıcısına yanıt
    buraya kadar güzel eğlendin dalga geçtin ve sözde dini savunduğunu söyleyen konu sahibi seninle birlikte oldu ama bundan sonra benden uzak dur
    şakayı severim ama konu din olunca kimse kusura bakmasın
    mecburen blokluyorum ,gerçi gösterdiğin kediler çok sevimliydi ama dediğim gibi başka konuda olsa hoşuma bile giderdi
    güle güle
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.