Şimdi Ara

. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vay be sen istedin ve ben o zaman cevap vermedim diye zan altında kalıyorum öyle mi ?
    kim adına bunlara karar veriyorsun ,yoksa sende kendini ilah olarak falan mı görüyorsun ?
    sana ne kardeşim milletin ibadetlerinden ,isteyen budaya tapar ,isteyen ateist olur

ben dalga geçenlere tepki gösteriyorum ,yoksa herkesin inancı kendini bağlar

eski mesajlarımda bu konuyu defalarca anlattım dedim ,o kadar merak ediyorsan eski konulara baksaydın o zaman (gerçi seni hiç ilgilendirmez)

ve asıl senin cevap vermen lazım ,çünkü hesabında bir tuhaflık olduğu belli oluyor ?
    birisinin 2. hesabı mısın ?

zararlı çıkarsın derken ,bir yöneticinin 2. hesabı falan olduğunu mu ima ediyorsun acaba ?
    hadi göster bakalım ne yapacaksın (beni zararlı çıkartacak)
    ben yönetime kaç defa söyledim ,bana düşman olan ,gıcık kapan bir yönetici varsa ,hesabımı sınırsız kapatın diye

normal üyeler için düşman olmaları yada gıcık kapmaları benim için sorun olmaz ama böyle bir yönetici varsa o zaman benim bu forumda kalmam uygun olmaz

buyur bekliyorum vereceğin zararı

• Benimde çözemediğim ateistler kuran bilirken, Dindar kesimin bilmemesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .
    ortam bayağı bir gerildi
  • mcx kullanıcısına yanıt
    ateistler ait oldukları inancı sorgulayıp ,cevaplardan tatmin olmayanlardan oluşmaktadır

.
  • .
  • seyfi_19 kullanıcısına yanıt
    quote:

kuyruğuna basılınca neden bu kadar celallendin?yazdıklarına bakılırsa bir kuyruk acısı çekmişsin.

güya millete din öğreteceksin ama şu üsluba bakın ?
    ben çok şükür dinimi de iyi bilirim ,insanları da iyi tanırım ,birisinin söyledikleri değerliyse teşekkür ederim ,değilse bloklar geçerim
    kuyruğuna basılmak ne demek onu dahi bilmiyorsun ,resmen hakaret ediyorsun ama ekran arkasından etmen çok umurumda değil
    bu tarz cevap verenlerle muhatap olmuyorum ,daha önce yapsaydın şimdiye kadar durmaz bloklar geçerdim
    güle güle
    Cemil abiyi tenzih ediyorum sözüm İslam düşmanlarına. Bu muhatap aldığın insanlar sen sabırlı olsanda olmasanda çirkinleşmeye devam edecekler.

İnkarcılar sorularınızın cevabına gelince biz İslama girdik İslamın gereği; Allah ve Resûlü bir işe hüküm verdiği zaman, inanmış bir erkek ve kadına o işi kendi isteklerine göre seçme hakkı yoktur. Her kim Allah ve Resûlüne karşı gelirse, apaçık bir sapıklığa düşmüş olur.

Allah temiz olan hayvanlar yarattığı gibi haram olan hayvanlarda yaratmıştır Allah'a hesap sorulmaz Allah hesap sorar. Allah sabreden ve merhamet edendir sizler onun dinini alay ve eğlence konusu edinmenize rağmen sizlere bu dünyada merhamet ediyor hatta sizleri rızıklandırıp süre veriyor. Akıl sahibi iseniz açın tarih okuyun. Tebbet suresi indikten kaç yıl sonra Ebu lehebin elleri kurudu. Yine tarihe bakın tatlı su ile tuzlu suyun karışmamasını bilim kaç yıl sonra buldu. Pompei şehri kaç yıl sonra bulundu. Firavun kaç yıl sonra bulundu. Eğer kuran uydurma bir kitap olsaydı bunları nereden bildi.

Her şeyi bir kenara bırakın geçmişe dönüp bir bakın kaç yıl yaşamışsınız yıllar 1 saate gelmiyor değilmi işte o size geldiği zaman çeviremeyeceğiniz ölümde gerçekleşince ömrünüzün ne kadar kısa olduğunu ve bu kısacık hayatı nasılda heder ettiğinizi anladığınızda o vakitte meleklerde sizlerle alay edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yanlış olan neresi,mantıken bu ülkede cezaevleri boş olması gerek,haberleri izlerken nutkum tutuluyor,müslüman ülkede bunlar varsa hele dünyanın her tarafında,müslüman ülkelerede bakınca karikatürdeki anlatım normal olması gerek kanımca
  • ooooooooooooo sen daha sıfır bilgiyle yaşıyorsun,hiçmi google hocaya sormadın,bide bu sapıklıktan kastın ne herkes sizin gibi düşünmek zorundamı ,çevrenizde sizin gibi düşünmeyen 7 milyar insan var ,hiçmi saksın çalışmaz ,sen dünyada 7 milyar müslümanmı var sanıyorsun
  • İslam düşmanlarına.

bu cümleyi yazınca amaç fav mı vicdan rahatlatmak mı?

müslümanlar varken islama başkasının düşmanlık yapmasına gerek yok..
    hiç bir dua için el yüz yıkamaya ihtiyacı yoktur. buda namazın olduğuna dair kuranda bulunan en büyük kanıttır.

aracım kırmızı renkli

dolayısı ile ben dizel hem benzinle çalışabilir..

allah ta seni güldürüversin..

idrak and muhakeme = fullzero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Yazdiklarıni tam olarak okumasamda Kuranı arapça okumak tamamen vakit kaybıdır. Vakit israfıda sana hem bu dünyada hem ahirette zarardır.

Bir kitabi anlamıyorsan okumanin ne anlamı var ki?

Tanrı bize Kuranı neden gönderdi, okuyup, anlayıp uymamız gereken sınırları bilmemiz için gonderdi.

Her kitabin bir anlamı vardır hele ki Tanrının gonderdiği kitabın anlamı paha biçilemez. Bu yüzden Arapça okuyup anlamamak vakit kaybıdır gereksizdir. Kutsal kitaba saygısizlıktır.

Ama asimile olmuş hacılar hocalar, hatta asimileyi bırak çoğu arap zaten. Onlara gore kuranı arapca okumak farzdır. Çünkü anlamıni oğrenirseniz sizi kandıramazlar paranızı alamazlar.
    Doğru. Bu hep böyle olmuş. Dün bir belgeselde izledim. İncil'i kendi diline tercüme eden bir adamı astırmıştı kilise. İsmini bilmiyorum :)

Burdan anladigim sen namazin gunumuzde icra edildigini iddia ediyorsun.

5 vakit namazin acikca anlatildigi ayetleri yazarsan genis vakitte bilgilerimi guncellerim.

Ben hata avina cikmiyorum.

Sizin tirnak ayaktirnak ucundan basinizin ustune kadar herseyiniz hata zaten..

Rekra ediyorum.

Alaveresiz dalaveresiz.

Acikca nasil kiljnacagi rekat sureleri okjnacak dualar...

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_19

Bu mesaj silindi.
    Hos goru ve sefkat dininin ultra uber muridi lanet okumaya baslamis..

Hemde allah in gunune..

Daha dur neler olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfi_19

Bu mesaj silindi.
    Ben kaliteli mürted deisttim. Sonra Müslüman oldum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.