Şimdi Ara

Kür yapan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zorunamıgittigardaş

quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İlk kür her zaman "sadece" Testosteron olmalı. Sadece Organon veya Testo Enathate. Başka hiçbir şeye gerek yok ilk kürde (gün aşırı çeyrek tablet Arimidex almak dışında)

Merhabalar, benim tavsiye edilen kürdeki ilaçları aşşağıya yazdım spor geçmişim 3 yıla dayanmış durumda supplement kullanımıda devam ediyor tavsiye edeceğiniz veya ekleyeceğiniz birşey varsa seve seve dinlerim
    iyi günler..
    Primobdon
    sustanon
    deca
    enantat
    pripionate
    wisntrol
    masteron
    Clenbuterol
    premlyn 5000

@
    T-Dog

Teşekkürler...

ilk gireceğin küre bunu kim tavsiye ettiyse :D GH yazmadıgı kalmış.

12-16 hafta test e/c gir yeter.

Sakın sustanon alma gibi bir cehalette bulunma bu sefer kan basıncın cok oynadıgından sıkıntı yaşayacaksın.

bir sonraki

test e + deca veya prima parana göre (deca daha ucuzdur ve eklem sakatlıgı yaşama sansın azdır.)

haftada 2 gün arimidex yarım tablet alman yeterlidir.

Seneler gecti sen gelmedin

Oysa seni bekliyordum ,kapıda.

bu kadar romantiklige gerek yoktu

• FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Deca varsa arimidexten çok prolaktin inhibitörüne ihtiyacı olacak. Sonra meme yapınca arimidex alıyorum niye bu oldu diye dolaşır :)
  • Arimidex test e icin zaten decayi o kadar cok almayacak ama alacaksa cabaser eklemeli. Memeden ziyade ereksiyon problemine yol aciyor deca :) deca dick diye bir sey var hatta. Ondan ne alincaksa da en az 1 yil arastirip almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arimidex test e icin zaten decayi o kadar cok almayacak ama alacaksa cabaser eklemeli. Memeden ziyade ereksiyon problemine yol aciyor deca :) deca dick diye bir sey var hatta. Ondan ne alincaksa da en az 1 yil arastirip almalisin

gh kurune girdinmi daha once
  • quote:

quote:

Arimidex test e icin zaten decayi o kadar cok almayacak ama alacaksa cabaser eklemeli. Memeden ziyade ereksiyon problemine yol aciyor deca :) deca dick diye bir sey var hatta. Ondan ne alincaksa da en az 1 yil arastirip almalisin

Yok belki ilerde. Baya pahali suan ve once bi trenbolonelara alismak lazim ki gh girilsin mantigindayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok belki ilerde. Baya pahali suan ve once bi trenbolonelara alismak lazim ki gh girilsin mantigindayim

genotropin degil kigtropin kuru dusunuyorum suan martin ortasi gibi baslarim herhalde 3 aylik bi kure

• Piyasada kig yok ve günlük kullanacağın üniteye göre aylık ortalama 1000 lira yada daha fazla ayırmaya bak eğer eczane malı alacaksan
    öteki türlü 180 e de var 40 iu kig zaten daha yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

quote:

quote:

quote:

genotropin degil kigtropin kuru dusunuyorum suan martin ortasi gibi baslarim herhalde 3 aylik bi kure

Alıntıları Göster
    burdaki hiç kimseden tavsiye alma spor salonundaki hocaların çoğu kullanmıştır spor salonunda 40-45 cm %8-6 yağ oranı ile gördüğün adamlarla sor illaki kullanmışlardır.

• quote:

Prolaktin bir meme yapar ki süt gelir erkekten :) Kadında hamilelikte salgılanır, süt bezleri gelişir. Erkekte de orgazm sonrası isteksizlik yapan hormondur. Bu yüzden önlem alınmazsa ereksiyon problemini de pek âlâ yapacaktır.

Bünye çok hassas değilse 300-500mg test e nin gyno yapma ihtimali cok az.

Yine de kür yapmak isteyen varsa deca dan uzak dursunlar derim. İlk kürlerde ağır bir ilaç. Onun yerine testo + bolde gayet yeterli iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

burdaki hiç kimseden tavsiye alma spor salonundaki hocaların çoğu kullanmıştır spor salonunda 40-45 cm %8-6 yağ oranı ile gördüğün adamlarla sor illaki kullanmışlardır.

Yag oranim %11 kol 43 cm yeter mi abi

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Piyasada kig yok ve günlük kullanacağın üniteye göre aylık ortalama 1000 lira yada daha fazla ayırmaya bak eğer eczane malı alacaksan

Evet piyasada kigtropin yok bende o yuzden nisana dogru baslamayi dusunuyorum yoksa simdiyeli baslamistim 200 unite bitirmeyi planliyorum 3 ayda soyle bisi var aklimda 7500 mg enantat 6000 boldenon 6000 propionat 5000 masteron tren eklesemmi diye dusunuyorum o halsizlik o oksuruk basa bela o yuzden korkuyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

quote:

Piyasada kig yok ve günlük kullanacağın üniteye göre aylık ortalama 1000 lira yada daha fazla ayırmaya bak eğer eczane malı alacaksan

Evet piyasada kigtropin yok bende o yuzden nisana dogru baslamayi dusunuyorum yoksa simdiyeli baslamistim 200 unite bitirmeyi planliyorum 3 ayda soyle bisi var aklimda 7500 mg enantat 6000 boldenon 6000 propionat 5000 masteron tren eklesemmi diye dusunuyorum o halsizlik o oksuruk basa bela o yuzden korkuyorum acikcasi

Alıntıları Göster
    Ben de girmeyi düşünüyorum bi ara. Belki seneye.. Bakalım eninde sonunda bulaşıcaz ama.

• quote:

quote:

Bunların hepsini bir kürde mi kullanmayı düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

Bunların hepsini bir kürde mi kullanmayı düşünüyorsun ?

evet

• 7500 Enanthate dediğin testo sanırım. Propionate ile enanthate ı aynı kürde niye giriyorsun.

Masteron bikere çok gereksiz, boşuna eklemlerini mahvedersin. Treni de daha sonraki kürlerinde düşün derim. Enantat ve bolde fazlasıyla yeterli olur. İlk 4 haftaya dianabol ekleyebilirsin tercihine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

7500 Enanthate dediğin testo sanırım. Propionate ile enanthate ı aynı kürde niye giriyorsun.

Masteron bikere çok gereksiz, boşuna eklemlerini mahvedersin. Treni de daha sonraki kürlerinde düşün derim. Enantat ve bolde fazlasıyla yeterli olur. İlk 4 haftaya dianabol ekleyebilirsin tercihine kalmış.

ayni anda degil bunlar 10. haftaya kadar enantat 20.haftaya kadar propionat tren kurutmak icin dusunuyodum ama primobolan mi eklesem karar veremedim biraz istah acsin diye ayrica vucudun su tutmasindan nefret ediyorum dianabol o yuzden kesinlikle karsiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 26 Şubat 2015; 18:24:09 >
  • Testo zaten su tutacak, boldenon da onun yarısı kadar aromatize olma özelliğine sahip. Düşük dozlarda pek belli edeceğini sanmam tabi. Boldenon iştah açar, onun için primoya gerek yok. İşin içinde tren de varsa 20 hafta gerçekten uzun bir süre. Treni kaç hafta düşündün bilmiyorum ama 8 haftadan fazla tavsiye etmem özellikle uzun esteri.

Su tutmasına karşın arimidex alabilirsin. Su tutumunu ne kadar kesersen anabolikliği de o kadar engellemiş olursun. Tabi gyno belirmeye başlarsa ayrı...
    Gerçekten bir kür yapmayı kafaya koyduysan özel mesajdan yardımcı olmaya çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 26 Şubat 2015; 18:36:18 >
  • Bidahada çükün asla kalkmaz kardeşim , dönüşü yok bilesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurde osbir serbestr mi

• atilla-R A kullanıcısına yanıt
    Sor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.