Şimdi Ara

Kür yapan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç şey danışmak istiyorum forumda kür yapan veya yapacak olan varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Testosteron Kürleri: Bilmeniz Gerekenler

Testosteron, vücutta doğal olarak bulunan bir hormondur. Kas kütlesinin ve gücünün artmasına yardımcı olur. Ancak bazı kişiler, performanslarını artırmak için ek testosteron almayı seçerler. Bu uygulamaya "testosteron kürleri" denir.

Sadece Testosteron Kürleri

Sadece testosteron içeren kürler, en yaygın testosteron kürü türüdür. Genellikle testosteron enantat veya testosteron sustanon gibi uzun etkili testosteron esterleri kullanılır. Bu kürler genellikle 8-12 hafta sürer ve haftada bir veya iki kez enjeksiyon şeklinde uygulanır.

Sadece Testo Kürü

Sadece testo kürü, sadece testosteron içeren bir kür türüdür. Ancak bu terim genellikle sadece testosteron enantat veya testosteron sustanon ile yapılan kürleri ifade etmek için kullanılır.

Only Testo Kürü

"Only testo kürü" terimi de sadece testosteron içeren kürleri ifade eder. Bu kürler, kazançlar açısından daha etkili olsa da yan etki riski de daha yüksektir.

Only Testo Sustanon Kürü

Only testo sustanon kürü, sadece testosteron sustanon kullanan bir kür türüdür. Sustanon, testosteronun dört farklı esterini içeren bir testosteron karışımıdır. Bu kürler, sadece testosteron enantat kullanan kürlerden daha hızlı etki gösterir.

Testosteron Kürlerinin Riskleri

Testosteron kürleri, aşağıdakiler gibi bir dizi yan etkiye neden olabilir:

• Akne
    • Saç dökülmesi
    • Meme büyümesi (jinekomasti)
    • Karaciğer hasarı
    • Kalp hastalığı
    • İnme

Testosteron kürlerine başlamadan önce potansiyel risklerin ve faydaların dikkatlice değerlendirilmesi önemlidir. Kür kullanmayı düşünüyorsanız, lütfen önce doktorunuza danışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapmadım ama biraz bilgim yaz belki yardımcı olabilirim yada başka biri olur.
  • O ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Yapmadım ama biraz bilgim yaz belki yardımcı olabilirim yada başka biri olur.

ilaç fiyatları hakkında bilgi almak istiyodum herkes farklı telden çalıyor
  • Gecenlerde soruşturmuştum bu aralar çok sahte ürün varmış. Dolayısıyla sağlık şakaya gelmez. Zaten steroid riskli birşey bir de sahte ürün kullanırsanırsanız... O yüzden piyasada uzun zamandır bu işi yapan insnlardan almaya özen gösterin ya da Sustanon 250 ve Primobolan Depot gibi eczanelerde satılan ürünlere yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerr79

Gecenlerde soruşturmuştum bu aralar çok sahte ürün varmış. Dolayısıyla sağlık şakaya gelmez. Zaten steroid riskli birşey bir de sahte ürün kullanırsanırsanız... O yüzden piyasada uzun zamandır bu işi yapan insnlardan almaya özen gösterin ya da Sustanon 250 ve Primobolan Depot gibi eczanelerde satılan ürünlere yönelin.

Bende farkettim aldığım fiyatlar birbirini tutmuyor o yüzden buraya konu açma gereği duydum biri 1000 diyorsa diğeri 1500 diyor benimde haliyle aklım karışıyo napıcağımı şaşırdım açıkcası.
  • bağzı ilaçların evet sahtesi var amma şöle birşey mevcut onların fiyatları ap açık belli kendini belli ediyor yani zaten sahte ürün satanı orjinal satandan çok çok çok zor bulabilirsiniz hatta bulamazsınız diyebilirim ben size amma hiç bir zaman kürünü tek yapma yapanla yap bi danışmanla yap unutma en önemlimiz sonuçta vücudumuz tenimiz en ufacık bişeyde işler tam tersine dönebilir ayrıca ufak kürlerle başla ağır bi kürlerle başlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKT tedavisi olan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

bağzı ilaçların evet sahtesi var amma şöle birşey mevcut onların fiyatları ap açık belli kendini belli ediyor yani zaten sahte ürün satanı orjinal satandan çok çok çok zor bulabilirsiniz hatta bulamazsınız diyebilirim ben size amma hiç bir zaman kürünü tek yapma yapanla yap bi danışmanla yap unutma en önemlimiz sonuçta vücudumuz tenimiz en ufacık bişeyde işler tam tersine dönebilir ayrıca ufak kürlerle başla ağır bi kürlerle başlama

Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)
  • Türkiye de yasal sınırlama var mı?

• yasak :)

birde 500 liralık ürünle 750 liralık ürün sizi korkutmasın asıl korkulması gereken sahtesine de orginali kadar para verip sahte almak.
  • İlk kür her zaman "sadece" Testosteron olmalı. Sadece Organon veya Testo Enathate. Başka hiçbir şeye gerek yok ilk kürde (gün aşırı çeyrek tablet Arimidex almak dışında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İlk kür her zaman "sadece" Testosteron olmalı. Sadece Organon veya Testo Enathate. Başka hiçbir şeye gerek yok ilk kürde (gün aşırı çeyrek tablet Arimidex almak dışında)

Merhabalar, benim tavsiye edilen kürdeki ilaçları aşşağıya yazdım spor geçmişim 3 yıla dayanmış durumda supplement kullanımıda devam ediyor tavsiye edeceğiniz veya ekleyeceğiniz birşey varsa seve seve dinlerim
    iyi günler..
    Primobdon
    sustanon
    deca
    enantat
    pripionate
    wisntrol
    masteron
    Clenbuterol
    premlyn 5000

@
    T-Dog

Teşekkürler...
  • Spor geçmişiniz en az 5 yıl olmadan önce küre girmeyin.
  • quote:

Spor geçmişiniz en az 5 yıl olmadan önce küre girmeyin.

tavsiyeniz için teşekkür ederim iyi günler..
  • nedir beyler bu kure?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

nedir beyler bu kure?

kure değil kür hormon takviyesi..
  • quote:

Spor geçmişiniz en az 5 yıl olmadan önce küre girmeyin.

emredersin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

İlk kür her zaman "sadece" Testosteron olmalı. Sadece Organon veya Testo Enathate. Başka hiçbir şeye gerek yok ilk kürde (gün aşırı çeyrek tablet Arimidex almak dışında)

Merhabalar, benim tavsiye edilen kürdeki ilaçları aşşağıya yazdım spor geçmişim 3 yıla dayanmış durumda supplement kullanımıda devam ediyor tavsiye edeceğiniz veya ekleyeceğiniz birşey varsa seve seve dinlerim
    iyi günler..
    Primobdon
    sustanon
    deca
    enantat
    pripionate
    wisntrol
    masteron
    Clenbuterol
    premlyn 5000

@
    T-Dog

Teşekkürler...

ilk gireceğin küre bunu kim tavsiye ettiyse :D GH yazmadıgı kalmış.

12-16 hafta test e/c gir yeter.

Sakın sustanon alma gibi bir cehalette bulunma bu sefer kan basıncın cok oynadıgından sıkıntı yaşayacaksın.

bir sonraki

test e + deca veya prima parana göre (deca daha ucuzdur ve eklem sakatlıgı yaşama sansın azdır.)

haftada 2 gün arimidex yarım tablet alman yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

iyi günler..
    Primobdon
    sustanon
    deca
    enantat
    pripionate
    wisntrol
    masteron
    Clenbuterol
    premlyn 5000

@
    T-Dog

Teşekkürler...

Sakın sustanon alma gibi bir cehalette bulunma bu sefer kan basıncın cok oynadıgından sıkıntı yaşayacaksın.

bir sonraki

test e + deca veya prima parana göre (deca daha ucuzdur ve eklem sakatlıgı yaşama sansın azdır.)

Seneler gecti sen gelmedin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

quote:

iyi günler..
    Primobdon
    sustanon
    deca
    enantat
    pripionate
    wisntrol
    masteron
    Clenbuterol
    premlyn 5000

@
    T-Dog

Teşekkürler...

bir sonraki

Seneler gecti sen gelmedin

Oysa seni bekliyordum ,kapıda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.