Şimdi Ara

kur yükseldi fiyatlar ytl 42'acil lcd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.atasehirdogubank.com http://www.atasehirdogubank.com,SHARP 42SB55 LCD TV 1999 NAKİT 2180 BONUS 12 TAKSİT
  • quote:

Orjinalden alıntı: trabzon99

Bu lcd su anda bimeks internet sayfasinda 3097 ytl yaziyor. Bu lcd mi yarin 2200 ytl olacak acaba.
    Samsung LE40A656 102 LCD TV
    Ürün kodu: 1083-39830

KDV Dahil: 3.097,00 YTL *

Evet haftasonu indirimiymiş. E-mailime geldi. Şimdi Bimekste miydi diye şüphelendim. Araştırdım. Mavibilgisayardaymış. Kusura bakmayın.http://www.mavibilgisayar.com/ud/9211. Ancak stoklarında yok görünüyor. Bir ib..lik var gibi. Fiyat 3098 görünüyor ama sağda yarın saat 10.00 dan itibaren kampanyalı fiyatttan alabilirsiniz diyor. Kampanyalı fiyat mailimde 2190 gibi bir fiyattı. KDV dahil mi hatırlamıyorum. E-maili silmişim. Ön sipariş verilecek herhalde. Şüpheli.

• quote:

Orjinalden alıntı: blade_17

www.atasehirdogubank.com http://www.atasehirdogubank.com,SHARP 42SB55 LCD TV 1999 NAKİT 2180 BONUS 12 TAKSİT

gecen gunde link atmıstın tel edip sordum piyasadaki 1400 ytl philpse 2200 ytl istediler.bence fiyatlarını iyi öğrende oyle bu firmanın reklamını at.
    ......................................................................................................
    arkadaslar demin teknosaya baktım panasonic 1499 ytl lg 1400 ytl pkilps 1400 ytl 42 incler.fiyatları dusurmusler.dahada dusurucekler eski modeller cunki satılmıyor artık.ikinci el piyasası tamamen dusmus 1000 ytl plazmalar var.bir ara dusunmustum almayı ama cok riskli vaz gectim.biraz daha bekliycem fiyatlar aşağı insin.kasım ayı ortası tahmınımce 1200 ytl civarı kampanyalar cok olucak.kangurum bile bugun seg plazmayı 1390 ytl indirmiş ki eminim seg in o modeli 1200 ytl iner kesinlikle.acele etmeyin derim ama yinede siz bilirsiniz.32 lcdler zaten hergun fiyatları iniyor 800 ytl şuan var teknosada.
    bu kriz asıl ithalatcı firmaları vurdu adamların ellerinde patladı stokları onlar zam yapmayı dusunuyorlardı işler tersine dondu.kimse şuanki fiyatlarla plazma lcdye yaklasmaz.

• Sony kar tahminini % 59 düşürdü.

Samsung yarı iletken çip pazarında % 50 daralma bekliyor.

Hadi bakalım arttırsınlar da görelim fiyatları. Önümüzdeki dönem herşeyin daha az ve daha ucuz olduğu dönem. Sabırlı olun. Paranızı kaptırmayın. Bakın kur yükseliyor, Teknosa fiyat düşürüyor, bunu kendinize referans alın. Kaçan hiçbirşey yok.
  • :) bir çok AVM de dükkan kira fiyatları euro ve dolar üzerinden olduğu için nasıl yükselmez görün bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: trevanian000

quote:

Orjinalden alıntı: andy1

fiyatlar yukselmez merak etmeyin tam tersi dahada duser.cunki soz konusun olan extra bir harcamadır.bu tip ekonomilerde kriz ilk bu tip urunleri vurur satısları anında kesilir.1500 ytl urun suan adam dolara euro satıslı sistem koymus kimse elini bile surmez ib gibi firmalar tıkanır ilk kriz onları vurur.1500 ytl olan bir mal 2000 ytl cıkmıs 15 gun oncesıyle bugun inanılmaz bir ucurum var.alan varsada cok zengindir sanırım.o yuzden rahat olun ulekmizin kaderi bu malesef ilk etkilenen ulkelerden biri olduk.bence tamamen amerikanın zeka oyunudur kriz yok sadece dunyaya goz dagı verdiler.silahla yada ekonmiyle tek guc benim imajını percinlestirdiler

+1500

Hele bir de küresel durgunluğun artık başladığını göz önüne alırsak, ihtiyacı olmayanın parasını elinde tutması en iyi yoldur. Para harcayacak olanlarda ellerindeki paranın üstünde yazandan daha değerli olduğu bir dönemde olduğunu unutmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

:) bir çok AVM de dükkan kira fiyatları euro ve dolar üzerinden olduğu için nasıl yükselmez görün bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: trevanian000

quote:

fiyatlar yukselmez merak etmeyin tam tersi dahada duser.cunki soz konusun olan extra bir harcamadır.bu tip ekonomilerde kriz ilk bu tip urunleri vurur satısları anında kesilir.1500 ytl urun suan adam dolara euro satıslı sistem koymus kimse elini bile surmez ib gibi firmalar tıkanır ilk kriz onları vurur.1500 ytl olan bir mal 2000 ytl cıkmıs 15 gun oncesıyle bugun inanılmaz bir ucurum var.alan varsada cok zengindir sanırım.o yuzden rahat olun ulekmizin kaderi bu malesef ilk etkilenen ulkelerden biri olduk.bence tamamen amerikanın zeka oyunudur kriz yok sadece dunyaya goz dagı verdiler.silahla yada ekonmiyle tek guc benim imajını percinlestirdiler

+1500

Hele bir de küresel durgunluğun artık başladığını göz önüne alırsak, ihtiyacı olmayanın parasını elinde tutması en iyi yoldur. Para harcayacak olanlarda ellerindeki paranın üstünde yazandan daha değerli olduğu bir dönemde olduğunu unutmasın.

Sony der ki; benim karım seneye % 50 düşecek

Samsung der ki çip ve yarı iletken satışları % 59 düşecek.

Türkiye'de kur yükselecek ve kiralar artacak

Kiralar yükselmez ama o mağazaların çoğu kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 26 Ekim 2008; 12:42:34 >

• kriz simsarcılarına gun dogdu.11 yasımdan beri ticaretle ugrastım.dolar yada euro bazında iş yeri kiralayanlar belli sermaye gucleridir.kiralarındada artıs olmaz alan razı veren razıdır.dolar artsarsa kıraları artar.extra kira azammı yasamazlar.bazı kriz simsarcıları malesefkı cıgırtkanlık yapıyorlar fiyatlar artacak zamlanacak.peynir ekmekten bahsetmıyoruz lüx tuketimden bahsediyoruz.bugunkı fiyata mal alan dolar uzerınden herkes zarardadır.ib gıbı yerlerı ornek verebılırım urunlerı otomatık zamnlandı admlar kardalar suan bunlar zam yaprsalar 3 aya kalmaz batarlar giderler.ellerınde stokları varsa piyasada dayanırlar aksi takdirde diger ytl bazındansatıs yapnalarla rekabet edemezler.sony philps panasonic samsung avrupda stok erıtme cabasındayken ve urunlerını satamazken.bizde halen bir takım insanlar kriz simsarcılıgı yapıyorlar.buyursun satsınlar bakalım kime satacaklar yada zamlı urunu dolar uzerınden alanda zarar eder.siz siz olun doviz elden cıkarmayın doviz satın almayın.ilerdeki vadede kesinlike zarar edersiniz.ticaret hayatımda bunu cok yasadım cevremde husrana ugrayanlarıda cok gordum.fiyatlar udsecektır kesinlikle ve kesinlikle.ayakta kalmak ısteyen sırketlerın baska sansları kalmadı.ya fiyat dusecek yada kampanyalarla stok erıtıcekler.sene sonu bu dolar artısı ıthaltcı firmalar icin buyuk sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 24 Ekim 2008; 21:52:11 >

• lg 1289 ytl.42 inc 3000 serisi.ben peşin alacagımdan fiyatları arastırıyorum.bakalım daha ne kadar dusucek.teknosadaki fiyatı bu.panasonicte var pesin 1300 ytl civarı samsung 1289 ytl pesin fiyatlar.kasım ortası dahada inerler.sene sonu kampanyalrı
  • bugün tüm mağazaları dolaştım

Philips 42PFL5603 LCD TV

Carreforunu içindeki philips 2.399 YTL
    Bimekste enson 2.160 YTL
    Teknosa enson 2.160 YTL
    Electro World son 2.149 YTL
    Darty dede en son 2.149 YTL
    Hepsiburada da 2.099 YTL
    siemens philips bayi 2.050 YTL

fiyat verdi siemens bayisi en düşük fiyatı verdi bundan düşük veren biryer var mı acaba nakit olarak almayı planlıyorum.

ayrıca hiçbiri piksel garantisi vermiyor buda çok can sıkıcı iade etme şansında olmuyor biraz daha araştırırsam çıldırıcam...

42LG5000 Teknosada bugün 1949 YTL idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 26 Ekim 2008; 1:34:00 >
  • ben evkur'dan sony 40l4000 aldım. 2.129/12 taksit yapıyorlardı.peşin 1.980 dediler.

gold da philips 5603 için 1999/10 taksit fiyat aldım. ama tercihim sony oldu :)
  • hayırlı olsun gule gule huzurlu gunlerde kullan
  • Arkadaşlar sony 40 v 4000 veya 40 v3000 modellerinden birini almak istiyorum.Ama sony bayileri en yüksek fiyatları veriyor?Bunu anlayamadım neden kendi bayisi en yüksek fiyata satar? Birde bu modelleri en uygun nereden bulabilirim?(5 yıl garantili olarak?)
  • cunki sony bayisidir sony harici urun satamaz.fiyatları farklı olabilir firmanın verdigi tavsiye ettigi uygularlar.ucuz yerledeki fark bayilik olmaması ve kendi belirledikleri fiyatlara satma özgurlukleri vardır.arcelik bayisinde 2500 ytl olan urunu 1500 ytl arcelık bayısı olmayan bır yerden bulabılırsın.bana gore anlamsız bir fiyat uygulaması.her ıkı firmada kar ettigine gore bu fiyat ucurumu nedir sormak lazım !
  • Şu 1289 a bir link verirmisiniz ... Cihazın rakamı 2.000 e yakın ... merak ettim ..teşhir falanmı yoksa rakammı yanlış selamlar ...
    quote:

lg 1289 ytl.42 inc 3000 serisi.ben peşin alacagımdan fiyatları arastırıyorum.bakalım daha ne kadar dusucek.teknosadaki fiyatı bu.panasonicte var pesin 1300 ytl civarı samsung 1289 ytl pesin fiyatlar.kasım ortası dahada inerler.sene sonu kampanyalrı
  • teknosa da halen mevcut urun.bakabılırsın.peşin fiyatını soyledim yanlıs olmasın.peşin alacagım ıcın indirimli urunlere bakıyorum.
    ib dede var pesin fiyatına 1280 ytl cıvarlarında lg modellerını arastırdım.bakabılırsınız
  • ben ise gerek sony , gerekse de diğer markalarda araştırdığım ürünleri hep bayilerinde uygun fiyatlı buldum. ancak bazı durumlarda spot piyasa diye tabir edilen satıcılarda da bazı firma yada şahısların nakit sıkıntısı gibi nedenlerle yaptıkları satışlar sebebi ile uygun fiyatlı ürünler denk gelebilir. bazen de büyük marketlerin yaptığı genel kampanyalar içinde bazı ürünler ilginç fiyatlarla satılabiliyor. işte bu yüzden iyi araştırmak gerek.

quote:

cunki sony bayisidir sony harici urun satamaz.fiyatları farklı olabilir firmanın verdigi tavsiye ettigi uygularlar.ucuz yerledeki fark bayilik olmaması ve kendi belirledikleri fiyatlara satma özgurlukleri vardır.arcelik bayisinde 2500 ytl olan urunu 1500 ytl arcelık bayısı olmayan bır yerden bulabılırsın.bana gore anlamsız bir fiyat uygulaması.her ıkı firmada kar ettigine gore bu fiyat ucurumu nedir sormak lazım !

• bigmaster.ben peşin fiyata aradıgım icin inanılmaz fiyatlar goruyorum 1000 ytl ye dahi sony lcd satanlar var sıfır gumruk faturalı.ama benim icin servis onemli 1 defa alacagım ıcın ugrasmak ıstmem dogrusu.yoksa 900 ytl bıle 3 aylık plazma buldum.1200 ytlye sıfır magazadan buldum.adamalar eve kurulum yapıyoruz falan dıyorlar ama.tercıh edersem buyuk ısımlı fırmaları tercıh ederım markadan once.teknosa vatan arcelık vestel vs gıbı yetkılı bayılerden almak bence daha mantıklı.arıza ahlınde karsınıza sacma sapan ınsanlarda cıkabılır.bıraz daha fazla olsun ama markadan cok servısı kalıtelı olsun buna onem verıyorum
  • Dün akşam itibariyle olayı sharp şeklinde sonuçlandırdım.Gerçi dün zamlı fiyatları koydular önüme ama fazla ısrar bile etmedim tamam dediler. Nihayet kur düşüşe geçerken bozmak zorunda kaldığım için de acele ettim.
    Kur 2.020 idi. 987 euro nakite aldım yani.
    Pek hesaplı olmamış olabilir ama benim farkım elimde döviz olmasıydı. Nitekim şu anda kur s.p.da 1,94
    bu kurla dün alsaydım 1030 euro ödeyecektim.
    Bugün gelecek tv.Gelince ayrıntılı açıklama yapar foto koymaya çalışırım.
    Herkese teşekkürler.
  • Sn, Syildiz;

Öncelikle hayırlı olsun.Ben de bu tv ile ilgileniyorum.
    tv ile ilgili görüşlerini acilen bekliyorum.Bir de aldığın fiyata kdv dahilmi?
  • hayırlı ugurlu olsun.sharp bana gore mitsubushi ile 2009 un efsanesi olucak.panel tasarımları sanat eseri gibi.incelik 3.3 cm gibi inanaılmaz bir urun sunucaklar piyasaya hem enerji teketımı hmde goruntu kaliteleriyle.suan piyasada olanlar yanınlarına bıle yaklasamaz.fiyatlarıda ortalama 5-10 bin ytl arasında olucak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.