Şimdi Ara

kur yükseldi fiyatlar ytl 42'acil lcd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk önce uyduyu scartla bağladım. Daha önce komşumda philips 7xx full tv'de digitürk izlediğim için hayal kırıklığına uğrayacağımı tahmin ediyordum.
    Ama yanıldım. Mükemmel bir performans aldım. Mükemmelden amacım malum sd yayınlar. Benim izleme mesafem 5 metreyi geçik. Ona rağmen 42 kafi geldi. Yakından bakınca elbette bir flulaşma sökonusu ancak bunun normal olduğunu biliyorum. İzleme mesafem beş metreye yakın olduğu için belki de görüntü çok güzeldi. Hele cnbc-e deki çizgifilm mağazalardaki hd yayınları aratmıyordu.
    DVD den bklediğim görüntüyü alamadım. Üstelik component bağlamama rağmen. işte burada ayarlarla oynamam lazım ki vaktim yoktu. E artık hdmı bir dvd alma zaman da gelmişti.
    Foto çektim. uakında eklerim.
    Peşin fiyata 2000 aldım. Şimdi arttı diyorlar ama hepsib.da peşin fiyatına halen 1080 gibi.
  • Sn. Syildiz,
    tekrar hayırlı olsun fotoları bekliyorum....
    özellikle dvd performansı benim için önemli ama ben de hdmı bir dvd alcam..
    ayrıca digiturk plus var. yani ağırlıklı olarak digi plus yayınları+maç+dvd film.
    beklentilerimi karşılar mı acaba bu konuda özellikle maçlardaki performansı hakkında yorumlarını bekliyorum...
  • hayırlı ugurlu olasun.ALLAH huzurlu gunlerde zevkle kullandırsın.dvd olayında anlayan arkadasların yorumları var.@signore den yardım ıste bu işi biliyor bir yerde bu konuda yazısı vardı.buyuk ıhtımal sen yapamamıssındır dvdnle ılgılıde olabılır.cunki bende 19 inc lcd var .yumatu markası kotu derler (bana gore ozellıklerı acısından hıc dvdye degısmem desteklemedıgı oynatmadıgı format yok)ama yumatu ypbr cıkıstan izledigimde goruntu inanılmaz otesi keskin ve canlı.sony dvd de ise goruntu flu ve silik.orjinal film etkısıde var tabıkı.korsan dvd ile orjıanal dvd fil arasında fark %100.bence dvddende super sonuc alırsın.nick yazdıgım arkadastan yardım iste.
    tekrar hayırlı ugurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 27 Ekim 2008; 23:28:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.