Şimdi Ara

kural 1: 'grammer çalışma!' saçmalığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google a ingilizce nasıl öğrenilir yazdığınızda grammer çalışmayın çıkıyo. Eğer grammer bilmezsek bi cümleyi nasıl çevirip çalışabiliriz özellikle ingilizce kitaplarda mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anladığım fazla grammere boğulmayın demek istemiştir basit kuralları bilin devamında sürekli netten kitaplardan haber makale vs. okuyarak okuduğunuz parçalarda grammeri nasıl kullandığını görererek geliştirebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam halen anlamadınız mı bu gibi şeyleri.Tamamen para tuzağı.İnanmayın. Zahmetsiz İngilizce sistemini sitede aratırsanız konuyu yıllar önce ben açmıştım.Birçok dil öğrenme sistemini incelemiş biri olarak söylüyorum.Paranızı Rosetta Stone,Fluenz,voxy gibi programlara verirseniz çok iyi öğrenirsiniz.Ayrıca podcast dersler satın alabilirsiniz.Bunun dışındaki paralı sistemlerin çok çok büyük kısmı size malesef dil öğretmez.Neredeyse tamamını denemiş biri olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hocam halen anlamadınız mı bu gibi şeyleri.Tamamen para tuzağı.İnanmayın. Zahmetsiz İngilizce sistemini sitede aratırsanız konuyu yıllar önce ben açmıştım.Birçok dil öğrenme sistemini incelemiş biri olarak söylüyorum.Paranızı Rosetta Stone,Fluenz,voxy gibi programlara verirseniz çok iyi öğrenirsiniz.Ayrıca podcast dersler satın alabilirsiniz.Bunun dışındaki paralı sistemlerin çok çok büyük kısmı size malesef dil öğretmez.Neredeyse tamamını denemiş biri olarak söylüyorum.

hocam ben lingusta çalışıyorum onunla ilgili düşünceleriniz nelerdir
  • Grammer bil ancak günlük hayatta çok da kullanılmaz. Nasıl ki Türkçe dilbilgisi öğreniyoruz da günlük hayatta kullanmıyorsak bu da bunun gibi bir şey
  • ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Lingusta da 3 ayın 2 sini geçtim akıcı konuşabiliyorum düşünöedem grammer bilgisi 0 hiç vermiyo. Ama intermediate seviyesinde kelime öğretiyo set. Set bitince geliştirmek gerekicek seti bitirince rahat ingilizeye geçip ondada az grammer öğrenip power english setine başlıycam ben planda değişiklik olmazsa

• gramer biraz olsun gerekli çünkü hangi kelime nereye gelecek cümle oluşturma felan bunları bilmeniz gerekiyor sıralama önemli ama bizim dil öğretme konusunda çok eksigimiz var öğrencileri sadece gramerle boğuyoruz konuşma dinleme vs.. bunların hiçbiri yok önmeli olan hepsini birarada yürütebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

gramer biraz olsun gerekli çünkü hangi kelime nereye gelecek cümle oluşturma felan bunları bilmeniz gerekiyor sıralama önemli ama bizim dil öğretme konusunda çok eksigimiz var öğrencileri sadece gramerle boğuyoruz konuşma dinleme vs.. bunların hiçbiri yok önmeli olan hepsini birarada yürütebilmek

Arkadaşlar gramer bilginiz ne kadar iyi olursa romanları,kitapları,gazeteleri o kadar iyi anlarsınız.Gramer bilgisinin eksikliği daha da kötü bir şey.Bakın Effortless English(Zahmetsiz İngilizce) setinin saçmalığı şu şekilde ;hem size gramer öğrenmeden dil öğretiyoruz diyorlar hem de gramer yapılarının bolca olduğu cümleleri ezberletiyorlar.Uzun bir ezberden sonra siz yine gramer ezberlemiş oluyorsunuz.Yani yine dolaylı yoldan gramer öğreniyorsunuz.
    Forumda onca konu açılıyor,araştırmalar yapılıyor,bu programları kullananlar deneyimlerini paylaşıyor.Artık lütfen hangi ürünün pazarlama hangi ürünün gerçekten faydalı ürün olduğunu tahmin etmeye çalışın.

• 1 sene hazırlık okudum üni de. dizileri altyazısız izleyip anlayabiliyorum şuanda. benimde tavsiyem gramer çalışmayın. çalışmaktan kastının ne olduğuna bağlı tabi bu.ama sınav zamanı arkadaşlarımda gördüklerimi yazayım : gramere 30 defa bakıyorlar bakıyorlar sınavdanda 50 alıyorlardı. gramer ile bilmen gereken örneğin geçmiş zaman için : fiil yoksa was were/ fiil varsa soru ve olumsuzda did, olumlu cümledede fiilin ikinci hali. bu kadar. ben bu kadar çalıştım. sonra bütün dinlediğim şarkıları sözleriyle birlikte dinledim. dizilerin türkçe altyazılı/ingilizce altyazılı / altyazısız versiyonlarını indirip 3 kere izledim. olay tarzanca başlamakta. cümleyi kurmaya bi başlıyorsun. bazen i was go diyorsun ama sonra sonra herşey yerli yerine oturuyor ve konuşuyor anlıyor yazıyorsun.
  • Orta seviye (intermediate) gramer bilmek lazım. Fazlası kafa karıştırıyor. Azı da çocuk seviyesinde kalmanıza yol açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

1 sene hazırlık okudum üni de. dizileri altyazısız izleyip anlayabiliyorum şuanda. benimde tavsiyem gramer çalışmayın. çalışmaktan kastının ne olduğuna bağlı tabi bu.ama sınav zamanı arkadaşlarımda gördüklerimi yazayım : gramere 30 defa bakıyorlar bakıyorlar sınavdanda 50 alıyorlardı. gramer ile bilmen gereken örneğin geçmiş zaman için : fiil yoksa was were/ fiil varsa soru ve olumsuzda did, olumlu cümledede fiilin ikinci hali. bu kadar. ben bu kadar çalıştım. sonra bütün dinlediğim şarkıları sözleriyle birlikte dinledim. dizilerin türkçe altyazılı/ingilizce altyazılı / altyazısız versiyonlarını indirip 3 kere izledim. olay tarzanca başlamakta. cümleyi kurmaya bi başlıyorsun. bazen i was go diyorsun ama sonra sonra herşey yerli yerine oturuyor ve konuşuyor anlıyor yazıyorsun.

O film işi gerçekten işe yarayabilir ama şarkılarla çalışmak yanlış diyolar telafuzu yanlış öğrenirsiniz felan diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.