Şimdi Ara

Kural Dışı Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam abiler acil yardımınıza ihtiyacım var kafam karıştı. Benim airties 5450 modemim kullanıyorum binamız 6 katlı modem 1 inci katta 3 kata sinyazl zayıf varıyor elimde bitanede eski airties rt210 modem var bu modemi ap olarak nasıl kullanabilirim lütfen bilenlerden yardım istiyorum. tesekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3. Kata kablo çekebilirmisin.?
  • yok malesef kanlosuz olcak
  • Sorunu kablolu olarak şimdilik çözdüm söyle 210 medenin icine girdim elle ip verdim 192.168.2.254 verdim dhcp kapalı yaptım ve oldu ama benim istegim şey modemden gelen sinyali rt210 ile yakalayıp dağıtmak
  • her iki modemide aynı wifi kanalına al. Her iki modemede aynı wep şifreyi gir. 2. Modemden dhcp kapat her iki modemdede mesh aç aratıp birbirini göster.
  • Oldu aksam evde deneyecem de ana modemdeki dhcp niye kapatacağım ki onu anlamadım bide dhcp nedrir
  • adsl bağlı olan modemden diil diğer modemden dhcp kapatacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURAL DIŞI
    18 yıl önce açıldı
    Kural dışı ilan
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım ama sorun şu benim modem airties5450 ve ap yappmak istediğim modem airtiesrt210 kanlolu olarak kurdum sorun yok ama kanlosuz sinyal genişletmede sorunum var ana modemdeki modları değiştirdiğimde hızda düşüyor b/g/n moları var şifrelemeyi wep yaptığımda b/g oluyor buda wierles yayında yavaşlama demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun6100

anladım ama sorun şu benim modem airties5450 ve ap yappmak istediğim modem airtiesrt210 kanlolu olarak kurdum sorun yok ama kanlosuz sinyal genişletmede sorunum var ana modemdeki modları değiştirdiğimde hızda düşüyor b/g/n moları var şifrelemeyi wep yaptığımda b/g oluyor buda wierles yayında yavaşlama demek

aynı modemden kullanıyorum... iki modemide önüne koy ve 5450'nin kablosuz ayarlarından mesh ayarlarına girip tarama yaptır ve mevcut modemini bulup etkin hale getir. O cihazını zaten ap olarak görür... Eğer görmezse küçük modemini bilgisayara kablo ile bağla ve internet ayarlarından Bridge olarak ayarla... Sonra yeniden 5450 mesh ayarlarından ap olarak tarat bu sefer bulması gerekiyor.

tam olarak açıklarmısınız zahmet olmaz ise sen yaptınmı böyle bi işlem

• tamam abi bir de sorum olacak acaba rt210 ap olarak kurcamya üzerindeki lan çıkışarınıda kullanabilecekmiyim yani kanlosuz sinyali kabloluya cevirirmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.