Merhaba arkadaşlar önceden bir tane konu açtım az kişi baktı herhalde buraya çok kişi gelir bu konuda herkezin fikir edinmesini planladım ben film ağırlıklı oyun pc toplamak istiyorum max 1200tl oynadığım oyun çok grafikli bir oyun sistem gereksinimleri:
Minumum Pentium III 1.0 Ghz İşlemci 256 mb ram Windows 2000/XP 1 Gb Boş alan Nvida Geforce 4mx Veya Üstü Ekran Kartı Direct X 9.0,56 kb İnternet Bağlantısı.
Önerilen Pentium IV 1,7 Ghz Veya Üstü 512 mb ram 1 gb boş alan Windows 2000/XP Gnvida Geforce 6600 veya Üstü ekran kartı Direct X 9.0,256 Kb İnternet Bağlantısı.
en fazla fiyat 1200 hdd 2tb olmasını isterim ve monitör de dahil şimdiden teşekkür fikirlerinize muhtacım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
1200tlye sn 2013ün bile oyunlarını oynarsın dalgamı geçiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ememcoy
kardes eğer öle bir şey varsa bana bir sistem toplarmısın film ağırlıklı ama oyunda onyuroum :)
film agırlıklı ıcın sadece hdd onemlı bnm bildiğim yüklersin içine yuzlerce yanii . dostum vatana bakmam gerek bi dk
quote:
film agırlıklı ıcın sadece hdd onemlı bnm bildiğim yüklersin içine yuzlerce yanii . dostum vatana bakmam gerek bi dk
bekliyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: HasanK16
quote:
kardes eğer öle bir şey varsa bana bir sistem toplarmısın film ağırlıklı ama oyunda onyuroum :)