Dimi kasmayalim kendimizi tanitim yapalim oyuncu kazanilim kardeslik dostluk falan filan forumda kalmadi saten olusmasi baya uzun surecek bize gereken sorun yaratacak polimiqler girmesin yonetim yonetmini yapsin uyeler yorum yazsin yorum yazani ben cevaplimi
Evren Gel Playerlerimizi Savastirak :)))) Cz Sistemi yapalim
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanliDestek
Dimi kasmayalim kendimizi tanitim yapalim oyuncu kazanilim kardeslik dostluk falan filan forumda kalmadi saten olusmasi baya uzun surecek bize gereken sorun yaratacak polimiqler girmesin yonetim yonetmini yapsin uyeler yorum yazsin yorum yazani ben cevaplimi
Evren Gel Playerlerimizi Savastirak :)))) Cz Sistemi yapalim
aman himmet sen cevaplama allah aşkına
+1905 Osman Sercan Erbek Arkadasım. Düşüncelerimiz aynı fazla söze gerek yok. Yöneticileri Yöneticilere mi şikayet edeceğiz bukadar saçma bir sistem hayatımda görmedim. :D Devleti devlete şikayet etsen sana verecegi cevap aynıdır. Bu nedenle kısır döngüden başka birşey değil. Ama forumda daha değişik şeyler yapılabilir mesela yarışmalar yapılabilir. Sizlere bir öneride bulunayım mı bence yöneticilik Sınav sistemiyle yapılsın. MuOnline ile ilgili sorular sorulsun kim daha cok doğru yanıtlarsa o seçilsin eminolun burada yönetici kalmayacaktır. Bu bir fikir uyar uymaz o sizlerin düşüncesi ve biliyorumki bu msjım hakkındada işlem yapılıp silinecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Arkadaşlar bölüm kuralları ile ilgili değerli fikirleriniz ve yorumlarınız soruluyor siz konuyu bilinçli şekilde nereye getiriyorsunuz. Ceza verme işlemleri iddia ettiğiniz gibi bir süreçte olmuyor. Yine söylediğiniz gibi her iki cümle kuranında mesajında işlem yapılamaz. Genel af gibi bir durum söz konusu değildir. Bu bölümde haklarını kaybeden arkadaşlar zamanında yaptıkları hataları düşünsünler ve o hataları sebebi ile durum mevcudiyetini korumaktadır.
Yönetici arkadaşlarımın burada görevi forumdaki işleyişi sağlıklı şekilde düzenlemektir. Onlara yetkileri MuOnline ı %100 bildikleri için verilmedi. Forumdaki işleyiş, sorulan sorulara herkesin cevap vermesidir. Konu içerisinde bilgisi olan ve isteyen herkes yazabilir. Bu konu yöneticilerimiz ile ilgili değildir, onlar hakkındaki şikayetlerinizi forumdestek@donanimhaber.com adresine gönderebilirsiniz.
Lütfen konu ile ilgili değerli fikirlerinizi paylaşınız.
İyi forumlar.
ve
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Konuyu yönetime, yöneticiye getirecekseniz söyleyin hiç zaman kaybetmeyelim. Görüşlerinizin önemsenmediğini düşünüyorsanız bu konuya da zaman ayırmak zorunda değilsiniz arkadaşlar.
Adminin uyarı yapmasına rağmen aynı şey devam ediyor. Size verilen bu şansı kendi ellerinizle geri çevirdiniz. Anket konusunu kapatıyorum ve Anket konusu içinden hiç bir sonuç çıkmadığınıda söylemek istiyorum. 15 arkadaşımız evet oyu vermesine rağmen kurallar ile ilgili mantıklı bir açıklama yapmaya çalışan sadece 2 veya 3 kişinin çıkması durumun nasıl olduğunu açık ve net gösteriyor.
İyi forumlar dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme