merhaba arkadaşlar benim sorunum bilgisayarım açılırken mavi ekran geliyor ama mavi ekran 1 saniye ekranda ya görünüyor ya görünmüyor ve hemen bilgisayar yeniden başlıyor. ancak bilgisayarı güvenli kipde açtığım zaman normal açılıyor. şu andada güvenli kipde çalışıyorum lütfen yardım edin nası çözecem şu sorunu?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Mavi ekran hataları bazen ekranda belirir ve de hemen kapanır dur şu hatayı not edeyim derken kapanarak hata kodunu göremememize yol açar bu sorunu ordan kaldırıp aşağıdakileri uygularsanız mavi ekran hatasını görebilirsiniz. Bilgisayarıma sağ tıklayıp ; Özellikler > Sistem Özellikleri > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma bölümünden "Otomatik olarak yeniden başla" kutusunu boşaltın. Tamama basın bu kadar.
Nedenine gelince; bazen Sürücüler (Driver) üzerinden kaynaklanır, yazılım yada program kaldırma çare olmayabilir. Mavi ekranda verilen; hata kodu ve bilgiler, yardım edebilmemiz için daha faydalı olacaktır. Bir daha ki seferde mavi ekran hatasını kaydedecek zaman bulacaksınız. Bu hata kodunu bizimle paylaşırsanız, makul cevaplar alabilirsiniz.
yardımın için teşekkürler arkadaşım verilen hata kodu
SESSION3_INITIALIZATION_FAILED
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme