Şimdi Ara

Kuran Meali Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuran'a alternatif kitap çıkarmak şirk değil de nedir? Sanki Kuran yetmiyor da eksik kısımları biz tamamlayalım demişler(!)

Edip Yüksel ve Caner Taslaman dini ana kaynağı çerçevesinde değerlendiren insanlardır. Kültürle karışmayan bir meal arıyorsanız bu isimleri okumanızı tavsiye ederim.
  • Okudunuz mu?
  • Geç oldu ama iyi oldu. İçime bir anda sanki o günü bekliyormuş gibi dayanılmaz bir okuma isteği doğdu. Öyle ki yazmak için kitabın bitmesini bekleyemedim; müslüman olmamak için kendimi çok zor tutuyorum. 19 efsane bir şey neyi toplasam 19 un katı ediyor.

Edip yüksel mesaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bilinen şeyleri koyuyorlar içine sizde mucşze sanıyorsunuz.
  • Bitti.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Düşünüyorum düşünüyorum şuanda hala düşünüyorum ama yine yetersiz kalıyorum. Geriye kalan bütün kitaplarını okuyacağım. Reşad Halife'nin kitapları var mı bilmiyorum ama varsa onları da okuyacağım. Bu kitap hayatımın 2. Dönüm noktası olacak.

• meal okuyacak arkadaşlara tavsiyem bir yandan da kuranı okuyan biri olursa tonlama ve vurgulamalar ile daha iyi anlaşılıyor anlatılmak istenilen.

ne demek istiyorum; örneğin,
    https://www.youtube.com/watch?v=45VnQpA2p7k

şekilde okursanız bence daha çok hoşunuza gidebilir. tüm cüzler ve meal var bu kanalda. farklı hocalar da var okuyanı seçme şansın da oluyo tavsiye ederim.

bir diğer mesele de okurken bazı şeyleri tam anlamak için tevsir de okumak bakmak lazım. herkese gerçek yaratıcıyı bulma ve doğru yolda iman etme yolunda başarılar...

• play.google.com
    Kuran Mealleri - Kuran Meali Analizi - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intruderia.kurananaliz.kurananaliz

ben tum mealleri okuyorum.bu uygulamadan karsılaştırarak okuyorum.reklamsız internetsiz.metro kullananlar için ideal

• Şu konunun ilk açıldığı zamanı hatırlıyorum zaman ne hızlı geçmiş arkadaş ilk önce kurancı sonra tekrardan ateist olmuştu galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ateist yaklaşmakta efendim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kutsal kitapların özellikle semavi dinlerin kitaplarının düz bir edebi eser gibi okur gibi okunmasını doğru bulmuyorum. Bana göre özel ve geniş bir vakit ayrılıp sakin kafayla edebi eser okuyormuş misali bir eleştirel ruh halinden ayrılıp sadece verilmek istenen mesajlara odaklanmalı ve üzerlerine düşünülmeli.

• Hepsinin hatalari oluyor. Hasenat programini kullanmanizi oneririm. Farkli mealleri alt alta goruyorsunuz.

Bir kelimenin baska hangi ayetlerde gectigine bakmak gibi cok guzel ozellikleri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumuş -- 9 Haziran 2019; 12:37:1 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.