Şimdi Ara

KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neye göre geç kaldım ;)

KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

O zaman niye konu açıyon, kafan mı güzelKURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? 

• Kesim sıranın 31 olması çok manidar olmuş. KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? 

• KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? 

• Kurban etini 7 ye bölüp 6 parça dağıtmıyorsanız Allah dediğiniz şeyi de heralde 2.10m güçlü bir insandan ibaret sanıyorsunuzdur.

Ben bizim CAHİL H.A.L.K'ımızın gerçekten neye Allah dediğini merak etmeye başladım. Bu kadar kafası çalışmayan bir topluluk acaba Allah diye nelere inanıyor tam bir tez konusu. Allah'ı kaf dağında yaşayan bir dev ya da ömrü çok uzun olan bir zümrütü anka kuşu sananlar yok değilse bir halt bilmiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Haziran 2024; 22:59:57 >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Saat 8.28 kesim yapılmış, saat 9.30 gibi gidip teslim aldım.
    KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi?

"İki rekat şükür namazı kılabilirsiniz."

Korsan kesimhane veya CSB KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? 

Eee açtığın konunun anatemasını değiştiriyor mu KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi?  yoksa para var kestim diye burada hava mı atıyon gardaş. Mesela ben kestim yada kesmedim diye birşey yazdım. Accık müslümanlık öğrenin laaa, bu yaştan sonra ben mi öğretcemKURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? 

Ehüehüehü

Olm fiyatı ilk duydum afalladım, sonra baktım İstanbul'da fiyatlar benzer, mahalleye yakın kuran kursunda girdim hisseye üzerime düşen dini vecibeyi ifa ettim ;)

afallayınca konu açtın tabi KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi?  eeeenapcan gardaşşş reis ekonomisi böyle insanı afaallatıveyyoo.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Dedi dinle işi olmayan üye...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Bir şıha gitmeyip de arkamı koruduğum için benim dinle alakam olmadığını düşünüyorsun heralde. Bak dostum şıhlara, cemaatlara gidip fantazi yapmak değildir din, sana birileri yanlış anlatmış. Bir Tanrı var her şeyi yaratan (2-3 m boyunda güçlü bir erkek değil, çok farklı, hayal bile edemeyeceğin bir varlıktır), ona inanıp da doğru yaşamak için şıhlara gidip sürttürmeye falan gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Haziran 2024; 18:31:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.