KURBAN hisse fiyatı 30K normalmi? (2. sayfa)
-
-
O zaman niye konu açıyon, kafan mı güzel
-
Kesim sıranın 31 olması çok manidar olmuş.
-
-
Kurban etini 7 ye bölüp 6 parça dağıtmıyorsanız Allah dediğiniz şeyi de heralde 2.10m güçlü bir insandan ibaret sanıyorsunuzdur.
Ben bizim CAHİL H.A.L.K'ımızın gerçekten neye Allah dediğini merak etmeye başladım. Bu kadar kafası çalışmayan bir topluluk acaba Allah diye nelere inanıyor tam bir tez konusu. Allah'ı kaf dağında yaşayan bir dev ya da ömrü çok uzun olan bir zümrütü anka kuşu sananlar yok değilse bir halt bilmiyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Haziran 2024; 22:59:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
"İki rekat şükür namazı kılabilirsiniz."
Korsan kesimhane veya CSB
-
Eee açtığın konunun anatemasını değiştiriyor mu yoksa para var kestim diye burada hava mı atıyon gardaş. Mesela ben kestim yada kesmedim diye birşey yazdım. Accık müslümanlık öğrenin laaa, bu yaştan sonra ben mi öğretcem
-
Ehüehüehü
Olm fiyatı ilk duydum afalladım, sonra baktım İstanbul'da fiyatlar benzer, mahalleye yakın kuran kursunda girdim hisseye üzerime düşen dini vecibeyi ifa ettim ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
afallayınca konu açtın tabi eeeenapcan gardaşşş reis ekonomisi böyle insanı afaallatıveyyoo.
-
Dedi dinle işi olmayan üye...
-
Bir şıha gitmeyip de arkamı koruduğum için benim dinle alakam olmadığını düşünüyorsun heralde. Bak dostum şıhlara, cemaatlara gidip fantazi yapmak değildir din, sana birileri yanlış anlatmış. Bir Tanrı var her şeyi yaratan (2-3 m boyunda güçlü bir erkek değil, çok farklı, hayal bile edemeyeceğin bir varlıktır), ona inanıp da doğru yaşamak için şıhlara gidip sürttürmeye falan gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Haziran 2024; 18:31:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X