Eyvallah :D ama benim iiçin gayet iyi sonuçlar yorum atan arkadaşlar varda hepsine tek tek yazamam :D ben etkisini güzelce görüyorum sadece Boldenon açlık hissi yapıyor o biraz sorun |
Küre girmek istiyorum (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dwayne35Eyvallah :D ama benim iiçin gayet iyi sonuçlar yorum atan arkadaşlar varda hepsine tek tek yazamam :D ben etkisini güzelce görüyorum sadece Boldenon açlık hissi yapıyor o biraz sorun
Selamlar hocam, bende buca macfit e gidiyordum sırf bu avel tayfa yüzünden bıraktım.Adam bench sehpasını çekip 2 dumbell seti alıp oturuyor 8 tekrar yapıp üstüne instagramda dolanıp 10 dk dinleniyor e gelde uyuz olma madem yarım yamalak yapıcan aletleri meşgul etme bari.
Yorumları okudum bence bu işe girdiysen eğer bir kere bundan sonrasını yerinde olsam " müsabık " ciddiyetinde yürütmen.Düzenli diet ve sporla beraber harika sonuçlar alıcağına eminim başarılar:)
-
küre girmek zaten salakça üzerine bir de pandemi zamanı küre girmek tarifsiz. salonlar habire açılıp açılıp kapanıyor evinde ekipmanın yoksa kürün boşa gider. o çöpü vücuduna soktuğunla kalırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 20 Mayıs 2021; 15:33:9 > -
Bende geçen sene tamamen gittim yasaklardan sonra kaldı beraber birbirmizi görmüş olabiliriz :) Maalesef spordan çok flört havası olan bir salon orası
Edit:Hele bazı hocalar var haliyle her şeyi bilemezsin soru sorucaksın bir cevap verişleri var sanki dünyaları bahşediyorlar maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwayne35 -- 22 Mayıs 2021; 16:36:59 > -
Peki hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X