< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Küreselciler dügmeye bastilar - Maymun cicegiymis (2. sayfa)
-
-
korona bir tiyatro idi.
bunu bizzat işin ehli ve içinde yaşamış emekli bir sağlık memuru olarak söylüyorum.
o filmi bir daha çeviremezler kimse de yemez.
buradaki asıl ibret almamız gereken konu başka. asıl konu, insanoğlunun acizliğidir. bakın o kadar imkana rağmen bir salgını meydana getirmeye bile insanoğlunun gücü yetmiyor.
o kadar aciz bir varlığız ki anlamaktan bile aciziz.
-
Bu forumda bu tiyatroya cok kisi inanmis bir konu actim bana etmedikleri laf kalmadi yok ben evinden cikmayan 3.dünya savasi cikacak diyen bir komplocuymusum güya
-
tiyatro derken şunu demek istedim;
doğal gerçek bir salgın değildi. ilk zamanlar tüm imkanları ile virüs yaymak için herşeyi yaptılar.
bu adamlar, dünya nüfusunun % 90 öleceğini sanıyorlardı.
ama ne fiyaskodur ve ibrettir ki, bütün ülkelerde rutin ölüm sayılarında oynama bile yapamadılar.
ayrıca her konuda da balon olduklarını ortaya koydular.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun virüslerden ziyade DSÖ Mafyasi ve salgin politikalaridir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CNN ağlakları yine korku pompalamaya başlamışlar.
Öldürme oranı %1'in altında ve ortalama öldürme yaşının da 70+ olduğu Corona döneminde de "hepimiz öleceğzz, 10 doz aşığğ olmalıyığzz" diye ağlıyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 18 Ağustos 2024; 15:30:40 > -
batıda israile ve siyonist yahudilere tepki var soykırımdan gündem değişsin kaynasın diye sıktılar,sanki yeni birşeyde 300 yıllık virus fakir veya eşcinselliği yaygın ülklelerde yayılma oranı daha fazla genelde bu virus mok ortamını seviyor çünkü batıda bulaşan tiplere bakıyorum çoğu gay hatta beyaz saray biden yönetimi mücadale olarak görevlendirdiği adamı görseniz evlere şenlik gay barından fırlamış gibi.
heteroysanız bile partenerinizle sapkın anal sexden kaçının bir süre hijyeninize dikkat edin türkiyeyede gelir ama virus genelde mok foseptik ortamını seviyor testi bile anal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ağustos 2024; 16:26:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X