Şimdi ben aşırı dizi film izliyorum geneli fantastik ve bilimkurgu. Oradaki hayatları, destansı hikayeleri görünce dersler, akademik dünya, hayat amacı vs. Boş iş gibi geliyor. Şimdi bu iyi bir şey değil gerçeklikten kaçma gibi oluyor, zaten kitaplarda da fantastik türe de kaçış edebiyatı deniyor. Bu durumda olan var mı? |
Kurgusal şeylere fazla kaptırıp hayattan keyif alamama
-
-
Bence herkes bu duyguyu az çok yaşıyordur. Bende özellikle sinemadan çıkınca oluyor. Tabii çok kısa süreli olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicbiseyapmiyorum -- 13 Temmuz 2024; 10:35:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sinema bunu daha da yaşatıyor, en sevdiğim top 3 şey arasında sinema var. Ancak sınav dönemi asla sinemaya gitmem mesela, yoksa derslere konsantre olamıyorum.
-
henüz çocuk olduğun için normal, büyüyünce geçer:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende amerikan gençlik filmleri izleyince böyle oluyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cagın en buyuk problemlerinden biri bu arada
Bak o da oluyor
O tarz diziler destansi, fantastik vs oldugundan degil de daha cok hicbir zaman oyle bir genclik yasayamacagimiz gerceginden dolayi bizi bunalima sokuyor
Devam et bir şey olmaz.
Hayat çok sıkıcı olduğundan öyle geliyor
Daha geçen half life 2'yi bitirdim yıllar sonra, kaç senelik oyun. Onu bitirip hikayeyi tamamen anlayınca bile benzer bir duyguyu yaşadım. Normal yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne alaka? Daha geçen açlık oyunları serisini tekrardan izledim. Çocukluğumda kitapları okumuştum hala eski etkisini yaşattı bana. 40 yaşıma da girsem Çılgın Hırsız 8 çıksa o zamana giderim. Ben fena zevk alıyorum bazılarınızın çocuk filmi veya çocuk şeyi dediği şeylere
şöyle A+++ bilimkurgu önersenize
hahaha benim lügatımdan birkaç kelime kapmışsın aferin, keşke seninle denk gelsek de suratındaki şaşkınlığı görsem.
mevzuyu çok yanlış anlamışsın hocam, bahsettiğim şeyin senin dediğin şeyle hiçbir alakası yok. ben de şu an herhangi bir animasyon filmini açıp izlesem keyif alırım zaten ama konu bu değil, bahsettiğim şey bu elemanın kurgusal olan bir şeyden bu denli etkilenip canını sıkması ki bu durum tam anlamıyla çocukluk kendisi zaten belli ki şımartılarak ve gerçeklerden uzak büyütülmüş.
Pardon hocam orayı yanlış anlamışım. Evet kurguya çok düşmemek lazım orası ayrı
sıkıntı yok hocam, dediğin gibi bu tarz kurgusal eserler yine aynı şekilde sosyal medya insanların algısını mahvediyor ben de dahil olmak üzere.
300k olmuşsun hayatın kaydı, forumda boş yapacağına ders çalışsaydın. Bir ömür asgari ücrete talim.
Tam bilimkurgu diyemem ama açlık oyunları serisine bayılırım. Distopik kitap film serisi olarak harika bir seri. Geçenlerde yeni filmin de gelmesiyle bir daha baştan izledim ve 5 film 2 günümü aldı. Çok iyiler ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
mevzuyu çok yanlış anlamışsın hocam, bahsettiğim şeyin senin dediğin şeyle hiçbir alakası yok. ben de şu an herhangi bir animasyon filmini açıp izlesem keyif alırım zaten ama konu bu değil, bahsettiğim şey bu elemanın kurgusal olan bir şeyden bu denli etkilenip canını sıkması ki bu durum tam anlamıyla çocukluk kendisi zaten belli ki şımartılarak ve gerçeklerden uzak büyütülmüş. |
Benzer içerikler
- kiloyla kitap satma
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- hemşirelik zor mu
- türk telekom mühendis maaşları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X