Şimdi Ara

Kürk Mantolu Madonna'm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de buradaki tavsiyelerle dün aldım bitirdim.Çok güzel kitap tavsiye ederim.
    --insanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyorlar.
  • Aşk konusunda beni en cok etkileyen kitaptır.Umarım maria mızı buluruz
  • Bende 2 gün önce bitirdim konuyu görünce hemen girdim. Gerçekten harika bir eser çok etkiledi beni de. kesinlikle okuyun arkadaşlar.
  • Normalde az kitap okurum ve genellikle fantastik,bilim-kurgu olurdu, bu tarz kitaplara kanım ısınmazdı ama bu kitabın cidden yeri ayrıymış okuduğum her sayfada kafamda tam olarak bir şeyler yerleşti diyebilirim betimlemeler çok iyi onları kafanda kurdukça asıl hikaye geliyor ve aralarda muhteşem sözler var. Herkes bir Maria herkes bir Raif bence ama kabullenemeyip sosyalleşmeye çalışıyoruz bu bir gerçek.
  • Geçen hafta aldım. İnşallah haftaya başlıyorum. Zaten merak ediyordum şimdi daha çok merak etmeye başladım.
  • Yky 'de 70. yıla özel ciltli basım var
    Kürk Mantolu Madonna'm
  • Kitap güzel ama hiç sevmiyorum duygusal olayları.
  • açıkçası benim hayatımda okuduğum en kötü kitap. sıradan bir aşk hikayesi işte ne var ki bunda? ayrıca onlarca mantık hatası var kitapta. belki de bana bu kadar kötü gelmesinin sebebi büyük bir beklentim olmasıydı. zira ekşi ve dh de kitap o kadar övüldü ki...

hakkaten anlamıyorum, ne var ki bu kitapta bu kadar seviliyor?
  • Kitaba bugün başladım. Oldukça tesiri altına aldı ve bu gece bitiririm diye düşünüyorum. Zaten 1900'lü yıllarda yaşamış bir yazarın kitabı, günümüde bu kadar popüler oluyorsa, o kitabın bir cevheri vardır elbet.
  • Bu yorumlardan sonra hala okumayan varsa..
    Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Bir kitap bu kadar mı duygulandırır? hatırladıkça garip bi duygu sarıyor hala içimi.
  • 5 yıl önce okumuştum daha aklımdadır çok güzel kitaptı.
  • Kitaptaki karakterlerin ruh halleri o kadar güzel betimlenmiş ki, hayran kalmamak elde değildi gerçekten. Aslında en ketum insanların bile neler yaşadıklarını görünce şaşırıyorsun. O duruma gelmesindeki sebepler, yaşanmışlıklar... Gerçekten güzeldi.
  • Ben sevemedim çok fazla etkilemedi beni. Millette o kadar övüyordu ki
  • 2 ay once okudum ve fazlaca etkisinde kaldım.iskender pala efsaneyi öneririm yine aşk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende az önce okudum raifle Frau van Tiedemann yani kitabın sonunda maria nın öldüğünü söyleyen kadın kimdi kitapta daha önceleri adı geçmişmiydi?*
  • Tekrar okumayı planladığım değerli bir eser
  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Raif’in Berlin’de yaşadığı dönemde aynı pansiyonda kaldığı kişilerden birisiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.