Şimdi Ara

Kürk Mantolu Madonna'm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yıl önce çok farklı bir insanmışım, konuya cevap gelince bunları ben mi yazmışım vay bee diyerek çok duygusal olduğunu düşünüp değiştiriyorum kusura bakma Maria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 29 Haziran 2019; 14:59:58 >

• Kuyucaklı Yusuf u okuduktan sonra kendi kendime artık polisiye gerilim okumayacagim dedim. Çünkü Sabahattin Ali tarzı yazarlar insana çok şey kazandırıyor. Okuduktan sonra aklında bir fikir, bir düşünce kalıyor. Ancak polisiye gerilim okumak yerine film izlemek daha zevklidir çünkü okudun ve bitti. Sonuç Ahmet Abi yi kuzeni öldürmüs. Eee bu senin hayatına yön verebilir mi? Nikos Kazancakis - Zorba veya Cemil Meriç - Bu Ülke gibi senin hayatını değiştirebilir mi? Hayır. Çok polisiye gerilim okumuş bir insan olarak. Önce Türk yazarlar olmak üzere Victor Hugo, Dostoyevski, Goethe, Shakespeare anladıkça size daha fazla edebi zevk verecektir.

Kürk Mantolu Madonna ya gelince. Öncelikle sırasıyla Kuyucaklı Yusuf ve Içimizdeki Şeytani okuyup Sabahattin Ali yi anlayıp. En son bu kitabı okumak gerekir. Hayatınıza yön verecek bir kitap bence. Arif Bey gibi sessiz olunca çekeceklerinizı veya gerçek aşk nasıl olurmuş, dünyanın başka bir yerinde adını bile bilmediğin birinin tablosuna aşık olup sonra onu bulmak ve onunla aşk yaşamanın ne kadar güzel olduğunu ayrıca etrafınızdaki kızlara ve sevgilinize bakışınzin değişeceği ve doğru anlarsanız hayatınıza iyi yönde götürecek bir kitap.

Evet çok konuşuyorum :D Özet geçmeyi hiç sevmem :D
  • Çok güzel bir eserdir, etkilenmemek mümkün değil. Ama ben şahsen Kuyucaklı Yusuf'u daha etkileyici-dokunaklı bulmuşumdur. Hele tasvirler muhteşemdi. Sanırım onu da okursunuz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne menem şey

Çok güzel bir eserdir, etkilenmemek mümkün değil. Ama ben şahsen Kuyucaklı Yusuf'u daha etkileyici-dokunaklı bulmuşumdur. Hele tasvirler muhteşemdi. Sanırım onu da okursunuz. :)

İlk okuduğum kitaptır.Yaklaşık 4 sene önce okumuştum hala da kitabın tamamı aklımdadır.
  • Kürk Mantolu Madonna bambaşkadır.insanın ciğerine kadar etkiler.Pişmanlıklar,çaresizlikler,gençlik aşkı,Raif efendi vs. vs.
  • Vallahi hatirlattin bizede cok cok iyi kitaptir.

Gunumuz de bir tane maria goremedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undomiel26 -- 1 Şubat 2013; 12:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah Maria Puder.. Türkçe yazılmış en iyi roman bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 1 Şubat 2013; 12:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Ah Maria Puder.. Türkçe yazılmış en iyi roman bana kalırsa

Katiliyorum turk romanlarina karsi ongorum vardir hep ama bunu iyiki okumusum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk - Yayınevi Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PEDER (FATHER) BROWN DİZİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undomiel26

quote:

ön yargı demek istedin hehalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: Undomiel26

quote:

ön yargı demek istedin hehalde

aa hakkaten nasıl yazmıssam onu
  • e-kitap olarak indirdim internete dusmus ogleden sonra baslayacagim

• Sıkıldıkça, bunaldıkça tekrar terar açıp okunası.. Ah lüzumsuz adam ah...
  • Arkadaşlar gördüğüm o kadar yorum üzerine bende alıp okumayı düşünüyorum.
  • O kadar yorumdan sonra bu gidişle ben de okuyacam.
  • Geçen gün dolaşırken gözüme çarptı, sonra bu konu aklıma geldi ve aldım. Yarın gece okumayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 4 Şubat 2013; 3:08:00 >
  • 2-hafta önce almıştım kitabı ama başlamadım henüz elimde Stephen King-Hayvan Mezarlığı ve Kürk Mantolu Madonna var hangisine başlasam karar veremedim
  • Kuyucaklı Yusuf u okuduktan sonra kendi kendime artık polisiye gerilim okumayacagim dedim. Çünkü Sabahattin Ali tarzı yazarlar insana çok şey kazandırıyor. Okuduktan sonra aklında bir fikir, bir düşünce kalıyor. Ancak polisiye gerilim okumak yerine film izlemek daha zevklidir çünkü okudun ve bitti. Sonuç Ahmet Abi yi kuzeni öldürmüs. Eee bu senin hayatına yön verebilir mi? Nikos Kazancakis - Zorba veya Cemil Meriç - Bu Ülke gibi senin hayatını değiştirebilir mi? Hayır. Çok polisiye gerilim okumuş bir insan olarak. Önce Türk yazarlar olmak üzere Victor Hugo, Dostoyevski, Goethe, Shakespeare anladıkça size daha fazla edebi zevk verecektir.

Kürk Mantolu Madonna ya gelince. Öncelikle sırasıyla Kuyucaklı Yusuf ve Içimizdeki Şeytani okuyup Sabahattin Ali yi anlayıp. En son bu kitabı okumak gerekir. Hayatınıza yön verecek bir kitap bence. Arif Bey gibi sessiz olunca çekeceklerinizı veya gerçek aşk nasıl olurmuş, dünyanın başka bir yerinde adını bile bilmediğin birinin tablosuna aşık olup sonra onu bulmak ve onunla aşk yaşamanın ne kadar güzel olduğunu ayrıca etrafınızdaki kızlara ve sevgilinize bakışınzin değişeceği ve doğru anlarsanız hayatınıza iyi yönde götürecek bir kitap.

Evet çok konuşuyorum :D Özet geçmeyi hiç sevmem :D

• KMM 70 yaşında! YKY özel baskı yayımlamış.
  • Bu gune kadar hicbir kitabin bu kadar etkisine girmemistim. Aglama duzeyine goturecek bir huzun bana eslik etti kitabin belli bir bolumunde. Kafami dagitmak icin konu disinda gezindim. Bir kitabin etkisi altinda bu kadar mi kalinir. Mukemmel !

• Bugün öğlen aldım ve 5dk önce bitirdim kitabı.İlk başlarda çok sinirlendim sonra kitabı sadece bitirmiş olmak ve beğenmedim deyip bir kenara atacagımı düşünerek okumaya devam ettim ama son 4 sayfa herşeyi değiştirdi , kitabı bitirmiş olmak için okuduğudum esnada bile beni düşündürüyordu ve etkisi altına almıştı bile.Şuan bunu daha iyi kavrıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

2-hafta önce almıştım kitabı ama başlamadım henüz elimde Stephen King-Hayvan Mezarlığı ve Kürk Mantolu Madonna var hangisine başlasam karar veremedim

Bence önce Hayvan Mezarlığı'nı okuyun. Sonra etkisinde kalacağınız Madonna'yı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.