Şimdi Ara

agatha christie okuyan yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyi kitabı hangisidir?şöyle bol kanlı falan

• Hocam Agatha'da bol kanlı bir kitap yok. İpuçlarından hareketle katili bulmaya yönelik kitaplar yazmıştır.
  • Agatha Christie kitaplarında öyle bol kan falan olmaz. Ceset olur. İpuçları olur, kanıtlar fikirler görüşler olur. Yani CSI:NY nin bir bölümü tadında geçer. Pek fazla aksiyon yoktur. Bence öyle aşırı ayrılıcak bir kitabı da yok. Çünkü hemen hemen her kitabı belli standartta. Sayfa sayıları bile çok değişken değildir. Şansına gi birini al oku :D beni aklımda kalan en son okuduklarımdan Cinayet İlanı güzeldi. Bir de Cinayetler Oteli
  • Ben yeni başladım okumaya şu an 2 kitabını okudum, 2 kitabıda elimde var. şu çok övülen doğu ekspresinde cinayet i pek beğenmedim sherlock holmes ün 15 sayfalık bir hikayesi bile daha iyidir. Bir de Son Ev'deki Tehlike romanını okudum, çok ünlü olmamasına rağmen kurgu, dil anlatım ve final olarak çok iyi bir kitaptı. Ama arkadaşın dediği gibi Christie de pek kanlı kanlı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ben yeni başladım okumaya şu an 2 kitabını okudum, 2 kitabıda elimde var. şu çok övülen doğu ekspresinde cinayet i pek beğenmedim sherlock holmes ün 15 sayfalık bir hikayesi bile daha iyidir. Bir de Son Ev'deki Tehlike romanını okudum, çok ünlü olmamasına rağmen kurgu, dil anlatım ve final olarak çok iyi bir kitaptı. Ama arkadaşın dediği gibi Christie de pek kanlı kanlı olmaz

Doğu Eksprensinde Cinayet'i beğenmeyeni ilk kez gördüm, benim de sabırsızlıkla beklediğim birkaç kitabından biri. Sizin önerdiğiniz Son Evdeki Tehlike sıradaki Poirot kitabım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Hocam Agatha'da bol kanlı bir kitap yok. İpuçlarından hareketle katili bulmaya yönelik kitaplar yazmıştır.

hocam şöyle baltayla işlenen cinayeti falan kastetmiştim ben.mesela cenazeden sonra adlı kitapta öyle işleniyordu cinayet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasbafce

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Hocam Agatha'da bol kanlı bir kitap yok. İpuçlarından hareketle katili bulmaya yönelik kitaplar yazmıştır.

hocam şöyle baltayla işlenen cinayeti falan kastetmiştim ben.mesela cenazeden sonra adlı kitapta öyle işleniyordu cinayet.

O zamam 'Karanlıkta Ayak Sesleri/John Dickson Carr' okumalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğu Ekspresinde Cinayet beni en çok etkileyen kitabıydı.

• Cesetler Ağlamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 küçük zenciyi bitirdim muhteşem.

• Yukarıdaki arkadasın yazdığı gibi 10 küçük zenci iyidir ben en çok büyük dörtler kitabını beğenmiştim...
  • On küçük zenci olabilir. Diğer arkadaşların dedikleri de doğru ama genel olarak ipuçlarıyla çözüme ulaşma amaçlıdır agatha christie kitapları. On küçük zenci biraz daha farklı senin istediğin gibi olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.