Şimdi Ara

Pardayanlar'i okuyan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bir kitapci bana tavsiye etti. Merak ettim nasil kitaptir okuyaniniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• on ya da on küsur ciltlik, böyle küçük boyutta bordo ciltli versiyonu vardı bizde. kokusu bile güzeldi kitapların ama okumadım

babam ve amcam akıllarına geldikçe kızıyorlar bize, neden okumuyoruz diye. ikisi de çok övüyor.

öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

on ya da on küsur ciltlik, böyle küçük boyutta bordo ciltli versiyonu vardı bizde. kokusu bile güzeldi kitapların ama okumadım

babam ve amcam akıllarına geldikçe kızıyorlar bize, neden okumuyoruz diye. ikisi de çok övüyor.

öyle işte

Pm attim

• piyasada Erko Yayıncılık bulunuyor genelde ve çevirisi çok kötü diyorlar . aramaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

piyasada Erko Yayıncılık bulunuyor genelde ve çevirisi çok kötü diyorlar . aramaya devam

Hocam bizim burdaki kitapevinde buldum setini bugun alacagim kismetse bi set de bi abimiz istiyor ama, insallah ona da bulurum

• Okuyup başarılı bulursanız buraya durumu belirtmeniz rica olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Okuyup başarılı bulursanız buraya durumu belirtmeniz rica olunur.

Okumadan once sıze bu serinin bazı ozelliklerini soyleyeyim ona gore karar verın

Seri osmanlıcaya cevirilen roman turundeki ilk esermis. Osmanlı padisahı boyle bır serıyı cevırtmısse dusunun artık ne kadar degerli oldugunu

Bu seri alexandre dumasın esin kaynagı olmus bu adam sayesınde monte crıstoyu yazmıs

Gelmis gecmis en iyi sovalye kahramanlık kitabı olarak kabul edilyormus

Bunlara ragmen okumaya karar veremedıysenız okuduktan sonra goruslerımı belirtirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulun kütüphanesinde bulup okumuştum yıllar evvel. Genel bir kaç bilgi vereyim.

1- toplam 10 cilt.

2- her 2 ciltte bir macera işleniyor. yani toplam 5 macera var.

3- Kahramanımız Şövalye Pardayan'ın gençliğinden ihtiyarlığına kadar devam eden bir süreci takip ediyoruz.

4- Baş düşmanımız fausta 3 veya 4 macerada bulunuyor.

5- Paris'ten Roma'ya oradan ispanya'ya kadar uzanan; iktidar, kilise, entrika vs vs her şey var romanda.

6- Dan Brown zannedersem Michel Zevaco'yu örnek almış romanlarını yazarken...bir kaç karakter üzerinden heycanla devam eden bir

roman kurgusu var.

not: Mutlaka okunması gereken eserdir diyorum son söz olarak...
  • hocam aldıktan sonra yayınevi ve fiyat bilgisi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.