Şimdi Ara

İzleniyor muş gibi hisseden tek ben miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kadın var sürekli beni izliyor muş gibime geliyor yani boş oda da olsa bile sanki görünmez bir şekil de gelmiş beni izliyor gibime geliyor bazen kafayı yiyorum.

Ekleme: Kadını rüyam'da da 1 ya da 2 kere gördüm kaç kere gördüğümü tam hatırlamıyorum ama kesin 2 kere görmüş olabilirim geçen seneler de gördüm sanırım.İlk gördüğüm günden beri sanki izliyor gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 8 Kasım 2015; 19:35:46 >

• Dışarı Çık gez dolaş bence çok evde kalmışsın Ondandır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu csb değilse şizofren belirtisi ciddi bir durum hafife alınacak türden değil zamanla yaşamı çekilmez hale getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB Değil.Evet ben de zaten kendimi iyi hissetmiyorum hem böyle izleniyor muş gibi ve yaşamam gereken şeyleri yaşamış artık gitmem gerekiyor gibi hissediyorum.
  • Yaş kaç ne işle meşgulsun ne zaman başladı bu olay ailende şizofren hastası varmıydı dayın amcan vs sana şunu söylim bütün o düşüncelerin hiçbiri gerçek değil yalan hatta içinde duyduğun seslerde dahil senle biri konuşuyormuş gibide olur o konuşan genelde iyi şeyler söylemez

• Yaşım 17 Fabrika'da iş arıyordum ama 18 olmadığım için almadılar Garsonluk için daha önce tecrübem olmadığı için almadılar yani 18'e kadar işsizim.Bu olay 2,5 yıldır var.Evet kafamın içinde bir şey var bana emir veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 9 Kasım 2015; 10:12:31 >
  • Psikiyatriye git ihmal etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durum bendede var ama biraz farklısı destek al

• quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Yaşım 17 Fabrika'da iş arıyordum ama 18 olmadığım için almadılar Garsonluk için daha önce tecrübem olmadığı için almadılar yani 18'e kadar işsizim.Bu olay 2,5 yıldır var.Evet kafamın içinde bir şey var bana emir veriyor.

2.5 yıldır devam ediyorsa belirtiler ciddileşebilir, en kısa zamanda psikiyatriden randevu al hatta şu an hemen al.. Bir de mumkunse üniversite hastanesi tercih etmeni tavsiye ederim..

• Şizofren belirtileri olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 9 Kasım 2015; 16:58:00 >
  • Sen muhafaza dualari i ogren de sabah aksam kendini oku kardes.

Sizofren okb anksiyete alayi yalan dolan sen kendini mevlanin zirhiyla koru

• rukye yaptırmanı öneririm sana Allah korusun cin musallat olmuş olabilir.
  • Kardes bende de var ve sanki kafamda biri daha var.Bazen onunla konusuyorum bazen de tartisiyorum.Hic doktora da gitmedim dusunmuyorum da.Ayrica ben de karanlik fobisi ve evde tek kalamama fobisi var.Ben ne yapmaliyim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.