Şimdi Ara

Nutuk - Yayınevi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk'u almak istiyorum. Yazın okumak için bol vaktim olacak.
    Hangi yayınevini öneriyorsunuz? Fiyat olarak çok pahalı olmaması tercihim. Bu yüzden karar veremedim.

• Eksiklik olarak görüyorum ondan okumak istiyorum aslında.
  • www.kitapyurdu.com
    Nutuk (Ciltli - Kutulu) - Mustafa Kemal Atatürk | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=581846
    Biraz pahalı ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

www.kitapyurdu.com
    Nutuk (Ciltli - Kutulu) - Mustafa Kemal Atatürk | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=581846
    Biraz pahalı ama.

Evet pahalı

• Ben Türk Tarih Kurumu'nun sitesinden almıştım 4 cilt olarak ama daha okumadım.
    e-magaza.ttk.gov.tr
    Türk Tarih Kurumu E-Mağaza
    http://e-magaza.ttk.gov.tr/switch.php?file=ProductList&cat_id=94
  • Neuroxena kullanıcısına yanıt
    TTK'yi öneririm bende Eğer imkanın varsa TTK'nin kendi yerine gidip sor tam emin değilim ama TKK'nin kendi yerinden alırsan %50 oluyordu indirim. 2.elcilerde de bulabilirsin daha önce görmüştüm TKK'nin bastığını sahaflarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_hell_86 -- 6 Haziran 2014; 15:13:27 >
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Ben de %50 indirimle almıştım TTK sitesinden şu an %40 indirim yazıyor 4 cilt kitap için fazla pahalı sayılmaz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk hangi yayınevinden?
    geçen yıl açıldı
    Sefiller hangi yayınevi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neuroxena kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok uygun zaten hani biraz daha uygun fiyatlı olsun demişte ondan bilgilendireyim dedim. TTK zaten fiyatlandırma konusunda çok iyi tek eksisi baskılarını çok az adetle sınırlı tutup uzun bir süre tekrar basım yapmaması.
  • Sanırım TTK'dan alacağım
    Fiyatı normalmiş. Teşekkürler herkese.
  • onu okamak yerine bir klasik alıp oku kıymetli zamanını daha faydalı bi işle geçirmiş olursun.
  • İnkılap yayınlarını önerebilirim. fiyatıda uygun yayınıda hoş.
    Nutuk - İnkılap
  • www.kitapyurdu.com
    Nutuk (1919-1927) (Bugünkü Dille-Ciltli) - Mustafa Kemal Atatürk | kitapyurdu.com
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=567757

• Teşekkür ederim TTK'dan almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk'u almak istiyorum. Yazın okumak için bol vaktim olacak.
    Hangi yayınevini öneriyorsunuz? Fiyat olarak çok pahalı olmaması tercihim. Bu yüzden karar veremedim.

NUTUK'u okuduktan sonra, Kazım Karabekir'in İSTİKLAL HARBİMİZ kitabını da okumalısın bence mutlaka. Aynı dönemin iki farklı kalemden anlatılışına ve aradaki büyük farklılıklara şahit olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: skarabaslik

quote:

Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk'u almak istiyorum. Yazın okumak için bol vaktim olacak.

NUTUK'u okuduktan sonra, Kazım Karabekir'in İSTİKLAL HARBİMİZ kitabını da okumalısın bence mutlaka. Aynı dönemin iki farklı kalemden anlatılışına ve aradaki büyük farklılıklara şahit olacaksın

Teşekkür ederim sipariş verdim bile kitabı. Artık bir daha ki siparişime eklerim sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: skarabaslik

quote:

Ne yönde farklılıklar var tam olarak?
  • pkklı itler ve yobazlar bu konuya da gelmiş. bakma sen onlara mutlaka oku.
  • İki eser arasındaki bakış ve içerik farkları çok uzun bir liste oluşturabilir ve ancak mukayeseli okumayla tam anlaşılabilir. Hangisi haklı sorusu ‘tarih bilimi’ açısından yanlıştır. Çünkü tarihçi yargıç değildir; yargılamaz, anlamaya ve tasvir etmeye çalışır sadece.

Fakat şu muhakkaktır: Milli Mücadele ve inkılap tarihini mukayeseli okumak, bize bugünkü olaylara da geniş açılı bakma melekesini kazandırır. Onun için “Nutuk”la beraber “İstiklal Harbimiz”i, İnönü, Rauf Orbay, Cebesoy, Kazım Özalp gibi liderlerin anılarını ve son zamanlarda gelişen akademik tarih araştırmalarını okumak lazımdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.