Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım ve cidden büyük bir problemim var... Eski makinem; P3 1Ghz + 128MB SDram + 32MB Asus Geforce MX 200 + Asus Cusl2c anakart + 40Gb Quantum harddisk + Hauppauge TV kartı + Creative Live Ses kartı + 16x10x40 Yamaha CDRW + 52x LG CDrom + 17" Sony E220 Flat monitörden oluşmakta... Ben mühendislik son sınıfta okuyorum ve malum Photoshop, Autocad, Solidworks gibi ihtiyaç duyduğum programları çalıştıramıyorum... Çok fazla oyun müptelası değilim, ama arada bir insanın canı çekiyor, yani tam manası ile oyun makinası olmasına gerek yok... Eski makinamı satmasamda biraz üzerinde oynama mı yapsam, yoksa yeni bir makinamı toplasam karar veremedim, eğer 2. el parçalardan biraz alarak seni idare eder derseniz neler almam lazım neler uyumludur? Yok yeni bir makina topla derseniz monitörsüz olarak bana güzel bir makina toplamamda yardımcı olurmusunuz, iki olmazsa olmazım var; tv kartı olmalı ve gerektiğinde 24-36 saat açık kalarak bir problem teşkil etmemesi... Şimdiden çok teşekkürler, yardımlarınızı şiddetle bekliyorum... (Marka ve modelleri detaylı olarak tahmini fiyatları ile beraberve 1-2 seçenekle yazarsanız çok daha yararlı olucaktır)
eski makinaya birşeyler eklemek çok zor arkadaşım, bu yüzden yeni bir kasa daha ucuza gelir... peki bütçe limit alabilir miyim?
bu sistemde ekran kartı olarak 8800gt yazdım, zaten pek oyun oynamacağın için bu sistem bile fazla, ama işlemci istersen q6600 olabilir... kasa olarak yaklaşık aynı fiyata thermaltake matrix var sanırım 430 watt güç kaynaklı
hımm teşekkür ederim en azından kafamda biraz bişiler oluştu... Peki TV kartı olarak ne tavsiye edersiniz? Ve bu dediğiniz sistem 24-36 saat açık kaldıgında bi problem çıkarmaz demi?
sky star mı olucak tv kartı
o ne demek abi desem :) farklı farklı işlevlerde tv kartlarımı var?