Şimdi Ara

Kurs tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında bakırköy olabilir ingilizce kursu arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kurs var mı?

Kurs için nelere dikkat etmek lazım?

• Hiçbir kursu önermiyorum. Hepsi işi ticarete dökmüş durumda. YDS Publishing kurslarının eğitimine yine de bir nebze önde derim. Kendi yayınları olan bir kurum.

Tabi seviyenizi bilmekte de fayda var.
  • Bakırköyde bilmiyorum ama mecidiyeköyde Açılım akademi veya ümraniyede
    Genç akademi yi ingilizce kursu için önerebilir,im fiyatları diğer kurslara göre çok uygun
  • Kurs için nelere dikkat etmek lazım?

-hoca kalitesi. bana göre başlangıçta türk hoca iyidir.
    -sınıfın kalitesi ( nedmeek bu ? herkes öğrenmeyemi yoksa ortam yapmayamı geliyor ? )
    -sınıf mevcudu çok önemli.
    -aktivite durumları
    -kursu evine yakın seçmeni öneririm. yol bıkkınlık verebilir.

bende bu hafta beşiktaşta just english e başlayacağım. 3. kursum olacak umarım verim alırım.
  • hocam kursların çoğu dandik şikayet siteleri şikayet dolu. saat satan zencileri öğretmen diye derslere sokuyorlar. kurs bitmeden öğretmen değişiyorlar. en temizi yine de devletin ismek kursları. ben b1 kursuna gidiyordum hocayla atışmamız sonucu yarım bıraktım. onlarda ücretsiz olduğu için düz lise gibi oluyor biraz sizi tınlamıyorlar önemsemiyorlar ama ders verişleri iyi.interneti öneririm internetten gelişin hocam. konuşma olayına ise yapacak bir şey yok sadece konuşma pratiği veren yerler var. benim arkadaşım gidiyordu konu işleme falan yok. atıyorum 10 kişilik sınıfta yabancı hocayla sohbet seni tahtaya kaldırıyormuş sorular sordurup makara kukara. ismekte ki arkadaş gidiyordu googlede böyle yerler vardır. ama bu seviyeye gelmek içinde gramer falan kasmak lazım onuda bence hiç bir kurs yapamaz. kendin yapman lazım. yine de illa kurs istersen kötünün iyisi olan ismeklere bak derim..
  • İstanbul Avrupa yakasında sana Teol önerebilirim. Neden dersen kalitesinden dolayı kaliteden kastım ise şu insanlar çok uzun dönem kurslara gitmesine rağmen istediği verimi elde edemez. Çünkü kurs aslında yetersizdir. Hocaların kaliteli olması ders işleyişi konulara hakimiyeti eğer süreci hızlandırıp hızlı konuşmak istersen mutlaka yabancı hocalarla pratik yapmalısın yabancı hocalardan aksan öğrenmen daha kolay olur. Ayrıca online tekrar eğitimi ile öğrendiklerini pekiştirebilirsin. Eğer istersen Teol‘de yurt dışı yabancı dil eğitimi de alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.