Şimdi Ara

kurt çelişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben buraya girdim gireli kurtla ilgili iyi yada kötü şeyler duyuyorum bununla ilgili topicler açıldı başka konularla ilgilide topicler açılıp kurt meselesine döndürüldü buna son wermek için bu topici açtım

SİZCE KURT YARARLIMI ALMAK LAZIMMI

• hiç yararlı degil olup duruo lvl70 olun alın veya cok dusuk lvlde alın ki sizle aynı lvlde gitsin obur turlu cok oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 789456q -- 30 Ağustos 2006; 13:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 789456q

hiç yararlı degil olup duruo lvl70 olun alın veya cok dusuk lvlde alın ki sizle aynı lvlde gitsin obur turlu cok oluyo
    e herhalde ben mesela az önce tibette aldım ben lvl 26 yım aradaki lvl afrkını çok açmak istemedim
    senden 2 lvl düşük fln olursa en fazla çok işine yarar
    mesela sen giant kesiyorsun etrafına başka yaratıkları geliyo o normal yaratıkları itime kestiriyom ben giantı kesiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

e herhalde ben mesela az önce tibette aldım ben lvl 26 yım aradaki lvl afrkını çok açmak istemedim
    senden 2 lvl düşük fln olursa en fazla çok işine yarar
    mesela sen giant kesiyorsun etrafına başka yaratıkları geliyo o normal yaratıkları itime kestiriyom ben giantı kesiyorum

Alıntıları Göster
    bence cok yararlı bnm it bı kere öldü oda lagtan ben oyundan dusunce ama cok gzl bı ittir kendılerı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bence cok yararlı bnm it bı kere öldü oda lagtan ben oyundan dusunce ama cok gzl bı ittir kendılerı :)

Alıntıları Göster
    peki kuert ölünce canlandırabiliormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkcireis

peki kuert ölünce canlandırabiliormuyuz

Alıntıları Göster
    eet 50 k ya canlandırabilion
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

eet 50 k ya canlandırabilion

Alıntıları Göster
    oh maşallah peki aldığımız yerdenmi
  • quote:

oh maşallah peki aldığımız yerdenmi

Alıntıları Göster
    at alma yerinden yeşil bi çiçekvar alıyon onuköpege yediriyon canlanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

at alma yerinden yeşil bi çiçekvar alıyon onuköpege yediriyon canlanıyo

Alıntıları Göster
    maraş otu alıon köpeğin mamasına 2tutam kadar katıyon
    sonra mefta köpeğin aniden kulaklar dikiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone_In_The_Dark

maraş otu alıon köpeğin mamasına 2tutam kadar katıyon
    sonra mefta köpeğin aniden kulaklar dikiliyo

Alıntıları Göster
    Hocam, bence int archerlar için mükemmel bişey..

Düşünsenize, saldırgan 5 yaratık yan yana. Kurt u daldırın ve tek tek temizleyin (int archer pek yoktur ama olursa böyle bi mob kesme taktigi işe yarayabilir.)

Şimdi ne gerekvar kurta yine keser.. Olmaaaz

o yaratıkların her biri bi kere vursa int archer yatar beyaw

Ayrıca, int spearlar için ve diger yakın intler için daha önemli çok mob olan bi mekanda.

mob=yaratık, mahlukat, âciz-î alem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 30 Ağustos 2006; 19:29:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Hocam, bence int archerlar için mükemmel bişey..

Düşünsenize, saldırgan 5 yaratık yan yana. Kurt u daldırın ve tek tek temizleyin (int archer pek yoktur ama olursa böyle bi mob kesme taktigi işe yarayabilir.)

Şimdi ne gerekvar kurta yine keser.. Olmaaaz

o yaratıkların her biri bi kere vursa int archer yatar beyaw

Ayrıca, int spearlar için ve diger yakın intler için daha önemli çok mob olan bi mekanda.

mob=yaratık, mahlukat, âciz-î alem

Alıntıları Göster
    Kurt harika birşey yaratık kesme süremi azaltıyor başta sonra salıyorum ortalığa o başka kesiyor ben başka kervan yaparken deve üzerinden tigerleri kestirebiliyorum.
    Not: İti kullanmasını bilirsen ölmesini en aza indirirsin benm 31 lvl 5-6 lvldir öldüğünü görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Kurt harika birşey yaratık kesme süremi azaltıyor başta sonra salıyorum ortalığa o başka kesiyor ben başka kervan yaparken deve üzerinden tigerleri kestirebiliyorum.
    Not: İti kullanmasını bilirsen ölmesini en aza indirirsin benm 31 lvl 5-6 lvldir öldüğünü görmedim.

Alıntıları Göster
    eğer aranızda kurdundan kurtulmak isteyen varsa bana verbilri

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

eğer aranızda kurdundan kurtulmak isteyen varsa bana verbilri

Alıntıları Göster
    Bence kurt çok yararlı bişey.Ama çok fazla öldüğü için çok para kaybediorum.50 K 50 K.. derken 500 K kurt u diriltmek için bayıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü

Bence kurt çok yararlı bişey.Ama çok fazla öldüğü için çok para kaybediorum.50 K 50 K.. derken 500 K kurt u diriltmek için bayıldım

Alıntıları Göster
    vala ben kurdu lwl 40 a kadar getirdim sonra öldü(lagdan) param yktu bende kurtsuz kastım baktım daha iyi oluyo bıraktım kurdu herhalde satıcam çünkü çok zaman kaybettiriyo pot falan...heves için alınır ama okadarda yararı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

vala ben kurdu lwl 40 a kadar getirdim sonra öldü(lagdan) param yktu bende kurtsuz kastım baktım daha iyi oluyo bıraktım kurdu herhalde satıcam çünkü çok zaman kaybettiriyo pot falan...heves için alınır ama okadarda yararı yok

Alıntıları Göster
    kurt harika birşey bence vede çok gerekli..Yaratık keserken acayip işinize yarıyo.Daha seri kesmenize yarıyor....İlk lvl larda (1-45) hiç işe yaramıyorumuş gibi gelebilir ama daha ilerilerde çok işe yarıyor.(AMA ÇOK MASRAFLI)....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroLyn -- 31 Ağustos 2006; 11:13:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VeroLyn

kurt harika birşey bence vede çok gerekli..Yaratık keserken acayip işinize yarıyo.Daha seri kesmenize yarıyor....İlk lvl larda (1-45) hiç işe yaramıyorumuş gibi gelebilir ama daha ilerilerde çok işe yarıyor.(AMA ÇOK MASRAFLI)....

Alıntıları Göster
    gülü sewen dikenine katlanır.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka091

gülü sewen dikenine katlanır.....

Alıntıları Göster
    mesela kurt saldırtmak için bi hayvanın üstünü tıklayıp kurtun seçenklerine mi tıklıoz
  • quote:

mesela kurt saldırtmak için bi hayvanın üstünü tıklayıp kurtun seçenklerine mi tıklıoz

Alıntıları Göster
    yaratığın üstüne tıklayıp orda bi gaga işareti var atak ona tıklıyon
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiç almadım.. Almaya da yeltenmedim.. Eksikliğini de görmedim.. Bence çok da gerekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

Hiç almadım.. Almaya da yeltenmedim.. Eksikliğini de görmedim.. Bence çok da gerekli değil

Alıntıları Göster
    bana sorarsanız bu konu üst konu olması gerekir herkes kurtla ilgili bi topic açıp kalabalık yapmasın diye bütün merak ettiklerini buraya yazsın bylece fazla topic olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.