Şimdi Ara

Kurt Cobain & Freddy Mercury

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurt Cobain'in ve Freedy Mercury'nin ölümlerinin hikayesini bilen varsa benimle paylaşabilir mi ?

• KURT VE İNTİHAR NOTU

Hadim edilmiş olmayı tercih ederek tecrübeli bir budalanın ağzından konuşmalar, çocukça şikayetler bunlar. Bu no; anlamanızı kolaylaştırıcak. Yıllar süren yüzlerce punk rock kursundan edindiğim tüm öğretilerin, uyarıların, özgürlüğü kucaklamayı öngören etiğin doğruluğu kanıtlandı. Uzun yıllardan beri müzik yaparken, okurken ya da yazarken duyduğum heyecanı artık duymuyorum Bu konu hakkında sözler sarfederken kendimi suçlu hissediyorum. Mesela sahne arkadasındayken ışıklar söndüğünde ve kala balık delice gürültü çıkarmaya başladığında, tüm bu sevgi vetapınma ayinlerinin Freddie Mercury için de yapıldığını bildiğim için bel kide eskiden kendim için istediğim ve öykündüğüm bu tür şeyler artık beni etkilemiyor. Gerçek şu ki ben sizi kandıramam. Bu si zin yada benim hak ettiğimiz birşey değil. Düşünebildiğiö en kötü sonuç %100 eğleniyormuş gibi davranmak ve rol yapa rak taciz etmektir. Bazen sahneden inerken zamanım gelmiş gibi hissediyorum. Tatmin olmak için sahip olduğum tüm gücü kullanmayı deniyorum. (ve yapamıyorum. Tanrım, inanın bana yapıyorum, ama bu yeterli değil) Ben ve biz insanlar eğlendirdiği miz ve etkilediğimiz için haz duyuyorum. Sadece yitirdiklerinden zevk alan bir narsist olmalıyım. Çok hassasım. Çocukken sahip olduğum şevki yeniden edinebilmek için biraz uyuşuk olmam gerekiyor. Son 3 turnede, müziğimizin fanı olarak tanıdığım insanlar için daha yüksek minnettarlık duyguları duydum; ama herkes adına sahip olduğum empati,suçluluk ve gerilimin üstesinden gelemi yorum. Hepimizin içinde iyilik var ve kolayca insanları çok sevebileceğimi düşünüyorum, bu beni çok üzüyor. Üzgün küçük has sas, takdir edilmeyen balık burcu, isa tripli adam. Neden sadece eğlenmiyorsun ? Bilmiyorum ! Tutku ve empati saçan tanrıça gi bi eşim ve her insanın iyi olduğunu sanan ve ona zarar verebileceklerini bilmediği için tanıştığı herkesi öpen, sevgi ve neşe dolu bana geçmişte ne olduğumu hatırlatan bir kızım var. Ve bu beni korkutuyor. Benim gibi kızımında sefil olmasından, kendi kendi ne zarar vermesinden ve death rocker olmasından korkuyorum, bu tür düşüncelere dayanamıyorum. Ona sahibim ve müteşek kirim ama yedi yaşından beri genelde tüm insanlara karşı nefret doluyum. Sadece empatiye sahip olmak ve geçinmek insanlar i için kolay gözüktüğünden. Sadece sevdiğim ve düşündüğüm gibi insalar için üzülmemden. Geçmiş yıllardaki ilgi ve mektuplarınız için iğrenç ve yanan midemden teşekkürler. Fazlasıyla tuhaf, huysuz bebeğim daha fazla ihtirasım yok ve hatırlayın; yanmak ya vaş yavaş kaybolmaktan daha iyidir. Frances ve Courtney, mihrabınızda olacağım. Frances için devam et Courtney.Frances' in bensiz daha iyi olacak hayatı için. Sizi seviyorum, Sizi seviyorum!
    Kurt Cobain 4.4.1994

kendinin kaleme aldığı intihar notu. herhalde bundan iyi kimse açıklayamaz ölüme uzanan hikayesini

• Vay bee
  • ben daha önce böyle bi topic atmıştım orda yazıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozz -- 21 Mayıs 2005, 6:19:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.