|
Bildirim
Niye kapanıyor onu anlamadım. Blue sky sadece ice age içerikleri üretebilir, hikaye bittiğinde firma lağv edilir diye bir şey mi var? Diziler (what if, SW vision) bile animasyon olarak gelmeye başladığı bir dönemde bu işin piri sektörünün öncülerinden bir firmanın kapanması, dağılması mantıklı bir karar gibi durmuyor.
|
çok güzel animasyondu ilk defa bir filmin türkçe dublajını orjinalinden daha çok sevmiştim. :(
|
Disneyin kendine yakışmayacak bir şekilde eline alıp bitirmeye çalıştığı serilerden, İsim hakkını aldıktan sonra yaptığı son animasyonun kalitesine bakarak(sırf daha fazla para için en iyi yerelleştirme yapılmış animasyonlardan birisi olmasına rağmen türkçe dublaj ekibinide değiştirmeside var) ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. İsteseler destek olurlardı.
Ekip son disney rezilliğinden sonra bu animasyon, Blue Sky tarafından yapılan son gerçek "Ice Age" animasyonudur demek istedi bir yandanda galiba. |
Karadenizli Mimar Temelius'un amcası Büyücü Büyüfix.
|
Asterix serisine haksızlık ediyorsunuz :)
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Nisan 2022; 15:02:26 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam mutlaka bakacağım :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bana bir rahatlama geldi, şükür yedi. |
Tüketildi bitti. Şimdi yeni animasyonlar yeni karakterler ve onların etinden sütünden faydalanma zamanı. Yaparlar 15-20 yeni film hangileri tutarsa serisi oyuncakları filan çıkar. |
Konuyla tam olarak alakası yok ama mesajlar oralara varmış. Bende transformers daki ayhan kahya nın seslendirdiği Optimus prime ı orjinalinden daha iyi buluyorum. Ayrıca yüzüklerin efendisindeki gandalfında Türkçe seslendirmesi orijinalinden daha iyi. Ve benim için nirvana samurai Jack deki aku nun Türkçe seslendirmeni. Aku ya orijinal sesinden daha çok oturmuş bir ses. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerek varmıydı bilmiyorum. Bundan 10-20 sene sonra tekrar getirirler |
Dublajı çok iyiydi ajksdhjasbdhasd |