Şimdi Ara

Yusuf Dikeç'e reklamında yer aldığı The Day of the Jackal dizisinde rol teklif edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ` quaD. , ` quaD. Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yusuf Dikeç'e reklamında yer aldığı The Day of the Jackal dizisinde rol teklif edildi
    Peacock platformunda yayınlanan ve ilk sezonuyla beğeni kazanan The Day of the Jackal dizisi için geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir tanıtım videosu yayınlandı. Söz konusu bu videoda, dizide farklı kılıklara bürünerek hedeflerine yaklaşan suikastçı bu kez Yusuf Dikeç kılığına giriyordu. Paris Olimpiyatları sırasında ikonik bir figüre dönüşen Yusuf Dikeç'in rol aldığı bu video özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi ve dizinin adını çok daha geniş bir kitleye duyurmasını sağladı.

Yusuf Dikeç: The Day of the Jackal Dizisinde Rol Almak İçin Teklif Aldım ama Kabul Etmedim

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda bu konu hakkında konuşan Yusuf Dikeç, sadece tanıtım videosunda değil dizide de rol alması için kendisine teklif yapıldığını ama bu teklifi geri çevirdiğini söyledi. Dizide rol almak için her ay 15 günü İspanya'da geçirmesi gerekeceğini söyleyen Dikeç, spor hayatını etkileyeceği için teklifi geri çevirdiğini söyledi ve ekledi: "Herkes bildiği işin yapsın."

Ayrıca Bkz.Yeni Spartacus dizisi House of Ashur'dan ilk görüntüler geldi

"“Aslında benim 2. sezonda oynamamı istediler ancak benim çok zamanım yok. 12 bölümlük bir dizi olacakmış. Ama benim oynayabilmem için ayda 15 gün İspanya’da yaşamam gerekecekti. O da benim için zor. Ben her zaman şunu söylüyorum. Herkes bildiği işi yapsın. Benim ayın 15 günü orada yaşamam demek burada yapmış olduğum spora engel demek. O yüzden kabul etmedim. Onlar da ısrar ettiler illa fragmanında birkaç kare gözük diye. Biz de sadece fragman için gittik. 1 gün kaldık zaten sonra geri döndük. Dizinin kendi içinde yokum yani. Belki fragman için çektiğimiz 1 dakikalık bir görüntüyü koyarlar o kadar."

• Kabul etseydi dizinin izlenmeleri tüm dünyada patlardı. Adamda nasıl bir güçlü irade varsa, böylesi bir şöhreti elinin tersiyle itip herkes bildiği işi yapsın diyebiliyor. Kendisi gözümde bir kat daha yükseldi. Sana helal olsun, Yusuf abi. Senin gibisi bu devirde zor bulunur. 👏🏻
  • Gayet mütevazı bir adam, yerini biliyor tebrik ederim. Taş yerinde ağırdır.

• Dizinin ilk sezonundaki ana karakterden kat kat daha karizmatik duruyor Yusuf Dikeç. Eğer oynarsa ana karakter sönük kalabilir Yusuf Dikeç'e reklamında yer aldığı The Day of the Jackal dizisinde rol teklif edildi 

• Kabul etseydi dizinin izlenmeleri tüm dünyada patlardı. Adamda nasıl bir güçlü irade varsa, böylesi bir şöhreti elinin tersiyle itip herkes bildiği işi yapsın diyebiliyor. Kendisi gözümde bir kat daha yükseldi. Sana helal olsun, Yusuf abi. Senin gibisi bu devirde zor bulunur. 👏🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Apeiron- kullanıcısına yanıt

bir Türk dünyaya bedel...

• Yusuf Dikeç kılığı diye bir kıyafet mi varmış...

• Keşke kabul etseymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 18 Ocak 2025; 8:56:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru kararı vermiş bence

• Bu adam emekli astsubaymış ,emekli maaşı ile geçinemediği için ek iş yapıyor. Bunların dernekleri hergün ulusta Taksim'de her ilde eylemler düzenliyorlar. 30 35 yıllık adamlar 28 34 arası maaş bağlamışlar bizim mahalledeki Kızılay dan emekli 38 alıyor, atatürk orman çif işçisi 39, garanti bankası emeklisi 39 alıyor.

Hiç utanması olmayan bir sistem düşünün. İşte orası dünyanın cehennemidir.

• Sporunda başarılı. Birdahaki olimpiyatlari millet bu adami gormek icin izleyecek ve bu adamin salonu tika basa dolu olucak. Son olimpiyatın en unlusu o idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.