Şimdi Ara

Kurt olabilir mi? (Hangi doktor bakar bu işlere?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
68.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba arkadaşlar,

Sizleri fazla detaya boğmadan bir şey sormak istiyorum;

3 haftadır (21 gündür) memleketteydim, bugün kendi evime döndüm ve klozette "tuvaletimi yapmadığım halde" canlı kurtlar gördüm, bir kısmı da ölüp dibe çökmüştü. (3 haftadır klozette mi yaşıyorlardı, bilmiyorum?)

Merak ettiğim; o kurtlar klozette nasıl oluştu? (Sanırım en önemli soru bu!) Yoksa o kurtlar her zaman klozette vardı da, sifon çekildiği için mi gözükmüyorlardı? Uzun süre klozette herhangi bir su akışı olmadığı için mi ürediler
  • arkadaşlar ben daha yeni üyeyim ve mainfield sana bir öneride buluncam;eğer o kurları görmek istemiyosan dışarıda sandviç falan yerken içine yeşillik koydurma çünkü o yeşillikler iyi yıkanmadıklarından yiyince tuvalette o kurtları görebilirsin.bu arada bunu fen dersinde öğrenmiştim
  • sağlık ocağına gitsen bile bakarlar; vermazol tb 1x2, 3 gün, 15 gün sonra tekrar,

ya da dahiliye veya enfeksiyon hastalıklarına gidip dışkı incelemesi yaptırabilirsin

kurtların resmini çek diyen arkadaşa da yuh diyorum
  • bencede sağlık ocakları bakar geçmiş olsun
  • hayır, klozeti laboratuvara götüreceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: Mainfield

Arkadaşlar peki tahlil için dışkımı nasıl vereceğim, kavanoza mı koyacağım?
  • sağolun yaa güldürdünüz beni
  • Efsane bir başlık...
  • arkadasim sabahları kalktiginda yastiginda salyalar yada gece uzandiğinda yada herhangi bir durumda makatta kasıntı oluyorsa genelde vucut da parazit oldugunu süphelendiryor ama en mantıklısı bir üroloji yada aile hekimine git gaita tah isteyeblr sana steril bir kab verior onu nicien hafif bir parca gaita kouyorsun verison relax ol :) saglık bu ayip olmaz
  • gastroentereloji ye gözük bence sindirim sistemi rahatsızlığın vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mainfield

Merhaba arkadaşlar,

Sizleri fazla detaya boğmadan bir şey sormak istiyorum;

3 haftadır (21 gündür) memleketteydim, bugün kendi evime döndüm ve klozette "tuvaletimi yapmadığım halde" canlı kurtlar gördüm, bir kısmı da ölüp dibe çökmüştü. (3 haftadır klozette mi yaşıyorlardı, bilmiyorum?)

Merak ettiğim; o kurtlar klozette nasıl oluştu? (Sanırım en önemli soru bu!) Yoksa o kurtlar her zaman klozette vardı da, sifon çekildiği için mi gözükmüyorlardı? Uzun süre klozette herhangi bir su akışı olmadığı için mi ürediler?

Not: Tuvaleti bir tek ben kullanıyorum, zaten tek yaşıyorum.

Ayrıca geceleri 3-4 senedir ağzımdan salya akıyor (yastık çarşafından farkediyorum) ara sıra makat bölgem kaşınıyor, uzun zamandır aynı kilodayım.

Şimdi, acaba bende kurt olabilir mi?

Sizce ne yapayım, seçimler için memlekete döndüğümde gözükeyim mi bir doktora?

1.sizden cıkmıs olsa bu kurtlar bence onca zaman yaşamazlardı.
    2. topak halindemi cıktılar o kadar cokmuydular.
    3.işinizi gördükten sonra sifonu cekiyorsunuzz dimi.
    egerki kucuk kurtlar ise. büyük at sinekleri varya onlar kurt bırakıyorr..
    gecen gun camımıza bırakmıslar şok oldum... sinekten 20-30 tane kurt cıktı ama baya ufaktılar..

sizden cıktıysa o kurtlar heemen bi doktora koş bagarsak dalak ne varsa aldır kardeşim onlarla yasanırmı
    kendimde görsem öle bişi korkudan ölürüm ya..

• nasıl oluyorda hava olmayan bir yerde o kurtlar olusuyor canlı bir organizmanın icinde hayret dogrusu...
    ve cok irenc...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.