Şimdi Ara

Kurt Rehberi... (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lag olduğu günler Kurtumuzu çıkarmızyoru.z

Kurtu 1.000.000 Altın karşılığında Stable (Atçı) dan alıyoruz. Çantamızsa ki kurta sağ tıklayarak oyuna çıkartıyoruz.

Sağ alt tarafta aşağıdaki şekilde kurta ait slot açılacak...

1. Kurta ait bilgilerin olduğu pencere Açılır.

2. Hiç bir işe yaramaz. biniliyor geyiklerine kanmayın sakın.

3. Çantaya geri döner.

4. Bir yaratığa vururken bastığınızda yaratığa vurmayı keser ve sizi takip eder.

5. Bir yaratık seçip bastığınız da yaratığa saldırır.

6. Seçtiğinizde. Kırmızı bir çizgi olur ve siz bir yaratığa saldırdığınızda o saldırmaz.

Create Name tıkladığınızda kurda isim verirsiniz. Yalnız ismi yazdıktan sonra başka bir isim verme şansınız yok. İsim verirken dikkatli olun.

1. Kurdunuzun can değeridir. Sıfır olursa nalları diker. Sonuçta 50K zarara uğrarsınız.

2. HPG Kurdun açıkma durumu sıfırlanmadan doyurmanız lazım yoksa gene nalları diker. Haliyle gene 50K zarara uğrarsınız. HGP potla doyurabilirsiniz.

3. EXP bu kurdunuzun deneyim durumunu gösterir. Full olduğunda LVL atlar.

Ölen Kurdu canlandırma

Atçıdan alacağınız yeşil ağaç şeklindeki Grass of Life 50k ödeyerek alıyoruz.

Aldığımız Grass of Life a sağ tıklayınca mouse oku süslü bir oka dönüşecektir. Ardından ölü kurta sol tıklayınlıyoruz.

diriltmek isteyip istemediğinize dair seçenek çıkacaktır. Yes diyoruz ve durdumuz dirilmiş oluyor.

Acıkan kurtu doyurma

Kurdun acıkma % si %30 un altına düşerse kurdun bütün özelikleri yarıya iner. Ancak %30 dan yukardayken kurdun özelikleri normaldir. Bunun içinde Atçıdan alacağınız. HGP pot ile kurtunuzu doyurabilirsiniz.

Kurtunuza HP potlardan alacağınız 660 lık Large Hp potlar canını doldurmak için yeterli olacaktır.

Küfürsüz ve Botsuz... İyi Oyunlar...

• alıntıdır yazmayı unutmuşsun araklama işler yapmayın yeter ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperbey

alıntıdır yazmayı unutmuşsun araklama işler yapmayın yeter ...
    olsun yineden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

olsun yineden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Alıntı değildir. Kendim yaptım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_turan

Alıntı değildir. Kendim yaptım...

Alıntıları Göster
    Sana ait bir çalışma ise tebrikler ; epey faydalı bence burada kaybolup gidecektir onun için yukarıdaki 2 üst konudan birine koy(faydalı şeyler veya yeni char açacaklar topiciğine)
    Ç(ALINTI) DEĞİLSE

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Sana ait bir çalışma ise tebrikler ; epey faydalı bence burada kaybolup gidecektir onun için yukarıdaki 2 üst konudan birine koy(faydalı şeyler veya yeni char açacaklar topiciğine)
    Ç(ALINTI) DEĞİLSE

Alıntıları Göster
    Orada göreceklerini sanmıyorum. Sayfa sayıları çok uzun. Sabitlemeleri lazım bence. Aramalarda çıkar artık.

• quote:

Orada göreceklerini sanmıyorum. Sayfa sayıları çok uzun. Sabitlemeleri lazım bence. Aramalarda çıkar artık.

Alıntıları Göster
    saol gzl calısMaaAaAa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

saol gzl calısMaaAaAa

Alıntıları Göster
    Buda devamı
    http://forum.donanimhaber.com/m_8169424/mpage_1/key_//tm.htm#8169424

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Buda devamı
    http://forum.donanimhaber.com/m_8169424/mpage_1/key_//tm.htm#8169424

Alıntıları Göster
    eksik bisey var. Oda dis seklinde olanan (en sagdakine) tiklayinca ofansiften defansif konuma gecer. Yani sen saldirinca saldiran kurt, bu sefer sen saldirinca saldirmaz, sana saldirirlarsa saldirir seni korumak icin. AFK oldugunuzda kullanmak iyidir. Ama atla bi yere giderken o sekilde birakirsaniz, kopek size ilk saldirana takilir. Siz yolu gidersiniz, o orda ya olur, ya oldurur gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TQM

eksik bisey var. Oda dis seklinde olanan (en sagdakine) tiklayinca ofansiften defansif konuma gecer. Yani sen saldirinca saldiran kurt, bu sefer sen saldirinca saldirmaz, sana saldirirlarsa saldirir seni korumak icin. AFK oldugunuzda kullanmak iyidir. Ama atla bi yere giderken o sekilde birakirsaniz, kopek size ilk saldirana takilir. Siz yolu gidersiniz, o orda ya olur, ya oldurur gelir.

Alıntıları Göster
    Emeğine Sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharkyn

Emeğine Sağlık.

Alıntıları Göster
    ilginç sanki daha önceden bi kez daha görmüştüm bunun aynısı eger seninse güzel paylasım deilse
    allah b** nı versin derim
    iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

ilginç sanki daha önceden bi kez daha görmüştüm bunun aynısı eger seninse güzel paylasım deilse
    iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    emegine saglık guzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cæfcuf

emegine saglık guzel olmus

Alıntıları Göster
    bu rehber sana ait değil aynısı başka bir forumdada var

bide ben kendim yaptım demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh -- 29 Eylül 2006; 21:51:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

bu rehber sana ait değil aynısı başka bir forumdada var

bide ben kendim yaptım demişsin

Alıntıları Göster
    ben hatırlıyom bunu ya eminsin dimi sana ait olduğuna neyse emeğe saygı yinede araştırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLaNKoLi@

ben hatırlıyom bunu ya eminsin dimi sana ait olduğuna neyse emeğe saygı yinede araştırmış

Alıntıları Göster
    tabikide emeğe saygı :D ama arkadaş alıntı yapıp ben hazırladım demiş çünkü daha önce başka bir forumda görmüştüm aynı konuyu ifadeler bile aynı neyse :D

• Foru m Tr :http://www.frm tr.com/showthread.php?t=574649 - ftm tr arasındaki boşluğu kaldırın.

Dikmen : Kurt Rehberi Sabit konudur.

Yanında yazan isimlere bakın isterseniz tarihlere de bakın.
    Bir yerde görmüştüm demek yetmiyor linkini koyman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_turan -- 30 Eylül 2006; 14:00:52 >
  • quote:

Foru m Tr :http://www.frm tr.com/showthread.php?t=574649 - ftm tr arasındaki boşluğu kaldırın.

Dikmen : Kurt Rehberi Sabit konudur.

Yanında yazan isimlere bakın isterseniz tarihlere de bakın.
    Bir yerde görmüştüm demek yetmiyor linkini koyman gerekiyor.
    burda da defalarca verildi aynı şey ve benzerleri gereksiz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

Alıntıları Göster
    bence

quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coni Leş

iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

iyi oyunlar

seninde en kısa zamanda...ya bikere bu rehberi bilen birisi hazırlıyorsa tabi ki de öncekiyle aynı olucak adam farklı şeyler açıklayamaz ki.. bende kurtla ilgili rehber açsam benimkiside aynı olur...bakın bakalım resimler falan hepsi aynımı burda gördüğünüzle..

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

Orjinalden alıntı: GlavieMaster**

iyi oyunlar

seninde en kısa zamanda...ya bikere bu rehberi bilen birisi hazırlıyorsa tabi ki de öncekiyle aynı olucak adam farklı şeyler açıklayamaz ki.. bende kurtla ilgili rehber açsam benimkiside aynı olur...bakın bakalım resimler falan hepsi aynımı burda gördüğünüzle..

Alıntıları Göster
    ne kadar terbiyez bi forum burası rocker_turan 3 forumdada üye bende öyle bi rehber hazırlıyodum buraya koyacaktım ama şimdi vazgeçtim kendisi bişey yapamayan karaktersiz insanlar bi paylaşım yapan kişiyi hemen aşağılıyolar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.