Şimdi Ara

KurtAdam, VamPir ve İnsanlar Arasındaki Büyük Savaş! CBS DİZİ... 2. Bölüm Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 2.9.2015)
Giriş
  • KurtAdam, Vampir ve İnsanlar Arasındaki Büyük Savaş! CSB DİZİ... 2. Bölüm Geldi

1.) Bölüm : Sınırlar Çiğnendi!!

Öncelikle bu günlüğü okuyan herkese Merhaba. Bu benim hayatımı anlatan bir günlük ve herşeyi buraya yazıyorum. Hemen konuya girmek istiyorum. İnsan, Kurtadam ve Vampirler arasında büyük savaşı anlatacağım size. Bu üç tür çok savaş yaşadı ve çok kayıp verdi. Şuan barış halindeler. Üç tür kendi aralarında toprak paylaştı ve kimse kimsenin toprağına girmeyecekti, taa ki o gün gelene kadar! Kurtadamlar çok güçlüydü ve insan eti vb diğer canlıların etlerini yiyerek beslenirlerdi, dönüşebiliyorlardı. İnsan formundan çıkıp Kurtadam formuna geçebiliyorlardı, Vampirler ise Kurtadamlar kadar güçlü olmasada kurnaz ve hızlı yaratıklardı fakat güneşe çıkamıyorlardı. Güneş onları yakıyordu, bir bez gibi. İnsanlar ise zeka ve üstün silahları ile hayatta kalıyorlardı. Hikayem benim ormana gidişimle başlıyor. Yanıma pompalı tüfeğimi alıp insan topraklarında ki bir ormana gidip geziyordum. Kuşlar, kelebekler insanın içi cıvıl cıvıl oluyordu. Fakat birden çalılıkların ardındaki ses ile irkildim. Can çekişen bir hayvana benziyordu bu ses, galiba dağ keçisiydi. Kurt'lar yakalayıp yiyor diye tahmin ettim ve tüfeğimi doğrultup o yöne bakmaya gittim birde ne göreyim, bir kurt adam bir keçinin boynundan tutmuş yiyordu. Düşünmeye vaktim yoktu direk ateş ettim. Vuramadım, kaçmaya başladı takip etmeyecektim ama arkasından 2 el daha ateş ettim, sanırım yaraladım ama gene kaçmayı başardı. Hemen kasabadaki kumandanı uyarmaya gittim...

2.) Bölüm Savaş Başladı!!

Kasabaya varınca herkesin bir telaş içinde olduğunu gördüm, herkesin elinde bavullar, tabancalar, tüfekler herkes bir yere koşturuyordu. Bizim Şef (kumandan)'in ofisine gittim oda yoktu. Gidip bizim çocuklara sorayım dedim ne oluyor diye. Bizim çocukların takıldığı yere gittim hepsi elinde silah beni bekliyordu, (bütün insan şehirlerinde herkes de illa bir kaç silah vardı ne de olsa bir savaş vardı) hoşgeldin Murat abi dediler. İsmim Murat 1.90 boyunda, 90 kiloda ve 25 yaşında biriyim. Dövüş sporları ve vücut geliştirme sporları yaparım, yani biraz yapılıyımdır. Çocuklara dedim noluyo bu telaş nedir, dediler ki

-Abi, bizden 2 kasaba öncesindeki kasabayı KurtAdamlar basmış. Anlaşmayı çiğnemişler, savaş başladı bizde metropole gidicez. Orda savaş hazırlıkları yapıcaz dedi.

-Tamam oğlum ben eve gidip hazırlanıyorum, gidiceğiniz zaman beni çağırın.

Evime gidip önce hemen bir duş aldım, sonra elbiselerimi hazırladım, bide ufak yiyecek çantası koydum bavulun içine ne olur ne olmaz diye. Sonra bavula ilk yardım çantası ve ufak alet edevat çantası koydum.
    Sonra gidip (böyle bir şey olacağını bildiğim için kendime özel bir elbise diktirmiştim) onu giydim. Sonra elbiseye bir sürü silah yerleştirdim.2 Rambo Bıçağı, 1 çakı 2 Ufak beratta, 1 Smith Wesson, 4 el bombası, sırtıma bir Kalaşnşkof, ve elime pompalı tüfeğimi aldım. Sonra kendime birde silah çantası hazırladım, fazla silah göz çıkarmaz. Sonra bir slow şarkı şarkı açtım ve düşünmeye başladım, neler olacak, kim kazanacak bu savaşı falan filan. Fazla düşünemeden, hemen kapıya tak tak tak vurmaya başladılar. Gittim açtım baktım bizim Ahmet;

-Abi çabuk, bizden bir önceki kasabayı basmışlar, 4-5 saat sonra burda olurlar 10 dakkaya çıkıyoruz.

-Tamam çantalarımı alayım.

Çıktık gittik ve kocaman bir konvoy gördüm. Beni bekleyen konvoy en arkadaydı ve bir MG5 yerleştirilmişti kamyona, Bir sürü uzun namlulu silah, lav silahları, cephaneler vs vs. İçeri girdiğimde bizim şef'i gördüm beni bekliyordu. Tam ağzımı açacaktım;

-Konuşmaya vakit yok, şu MG5'in başına geç ve konvoyu koru.

Dediğini yaptım, ve MG5'in başına geçtim, şef telsizden konuştu

-Harekat başlasın, sür sür sür.

-Şef'im ya kasabada birisi kaldıysa çoluk çocuk falan.

-Her ev kontrol edildi hiç kimse kalmadı sen kafanı yorma.

Konvoy hareket etti ve ve tıngır mıngır yolumuza gitmeye başladık. Her şey normal gidiyordu. Fakat birden güçlü bir kükreme sesi duyuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.ck The Systm -- 11 Nisan 2013; 23:52:55 >

• hll spr dvm.
  • CBS dizi deyince yeni bi dizi başlıyo sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

CBS dizi deyince yeni bi dizi başlıyo sandım.
    Beğendiğinize sevindim, yarın ikindi vakti 2. si gelecek. 5 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.ck The Systm

Beğendiğinize sevindim, yarın ikindi vakti 2. si gelecek. 5 gibi.

Alıntıları Göster
    Cool Btory Sro?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 10 Nisan 2013; 6:14:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Cool Btory Sro?

Alıntıları Göster
    CBS OLDUĞUNU SÖYLEDİM

• F.ck u
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

F.ck u
    tutmaz mantık yok çok yapmacık aga one öyle bi çıtırtı duydum sıktım birde ne göreyim filan bunlar ne aga biraz ciddi ol csb ama tutmaz ve çok kısa yapmışın bune böyle bb TUTMAZ şimdi git uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

tutmaz mantık yok çok yapmacık aga one öyle bi çıtırtı duydum sıktım birde ne göreyim filan bunlar ne aga biraz ciddi ol csb ama tutmaz ve çok kısa yapmışın bune böyle bb TUTMAZ şimdi git uyu

Alıntıları Göster
    Ya tutarsa?
  • İxde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervenience

İxde
    Afedersin ama ciddi soruyorum yaş kaç
    Nick bi kere gidici. Adminler kurallarda "ima etseniz bile bizde anlıyoruz herhalde demek istediğinizi, yasak kardeşim" diyor
    KurtAdam ve VamPir ne biçim bi yazmadır arkadaş. Hani KurtAdam bi derece de VamPir ne la?
    Ha daha bişeler varda onları zaten herkes farketmiştir.

HLL SPR DVM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekobro -- 10 Nisan 2013; 7:05:04 >
  • Kardes karar ver csb mi cbs mi

Cbs şey oluyo sanırım; cool bro story
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Kardes karar ver csb mi cbs mi

Cbs şey oluyo sanırım; cool bro story

Aynen. Cool Bro Story var diye geldim. CSB ise gideceğim.
  • güzel olmuş devamını bekliyoruz
  • Adam günlük yazıyor ama tarihi yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wax Neotic

Adam günlük yazıyor ama tarihi yazmamış
    Yerimizi alalım güzel gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn.

Yerimizi alalım güzel gidiyor

Alıntıları Göster
    Cbs değilmiymiş buu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Cbs değilmiymiş buu??

Alıntıları Göster
    bunların hakkından benim annem gelir süpürgeyi bi kaptımı varya ortada ne kurtadam nede vampir kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bunların hakkından benim annem gelir süpürgeyi bi kaptımı varya ortada ne kurtadam nede vampir kalır.

Alıntıları Göster
    "Gidip hemen kasabadaki kumandanı uyarmaya gittim..."

Önce edebiyat, türkçe çalışsan daha iyi olmaz mı :) Bu nasıl bir cümledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

"Gidip hemen kasabadaki kumandanı uyarmaya gittim..."

Önce edebiyat, türkçe çalışsan daha iyi olmaz mı :) Bu nasıl bir cümledir.

Alıntıları Göster
    CBS
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.