Şimdi Ara

Kurtarılan resimler açılmıyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
18.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bir arkaadaşım laptopuna format attırmış adamlar da yedek almamış. easy recovery ile deenedim fakat bulamadı sonra get data back programı ile arattım resimleri videoları buldu kurtardı diye sevindik 10 gb filan boyut vardı. fakat resimleri acmaya calısınca ÖNİZLEME YOk gibi uyarı veriyor. resmin boyutunu gayet normal ama acmıyor :S sorun ne olabilir? Resimleri nasıl kurtarabilirim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kardeş o programlar resimleri düzgün kurtarmıyor EASEUS Data Recovery bu program çok müthiş bir program bence bunu denemelisin ben bi tane foto müşterimin 100 Gb a yakın resim ve videosunu kurtardım bu programla
  • eIMAGE Recovery deneyebilirisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysleader

Kardeş o programlar resimleri düzgün kurtarmıyor EASEUS Data Recovery bu program çok müthiş bir program bence bunu denemelisin ben bi tane foto müşterimin 100 Gb a yakın resim ve videosunu kurtardım bu programla

bu program var mı sende full sürüm.bende video kurtarmak istiyorum easy recovery kurtardı resimlerle videoları ama açmıyor formatını değitrmiyor
  • Ben kurtarma işlemini Easeus Data Recovery ile yaptım. resim, video, ppt, word türlerinde 1 GB'a yakın dosya kurtardı. fakat hiç biri açılmıyor. Neden olabilir?
  • kurtarılan resimleri nasıl açabiliriz. ~CR dosya uzantısı var videolarda bunu açmam lazım çok önemli lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_kayacan

Ben kurtarma işlemini Easeus Data Recovery ile yaptım. resim, video, ppt, word türlerinde 1 GB'a yakın dosya kurtardı. fakat hiç biri açılmıyor. Neden olabilir?

Genelde bu tip programların çoğu aynı mantıkla çalışır ve genelde çoğu bulur.. Burda esas olan bunu yapan herifin " bak ben resimlerini videolarını belgelerini nasıl buldum gör bunları bunları buldum ama bunları sana bedava vermem" demesinden kaynaklıdır..

bir çoğu resimleri bulmuş gibi yapar ama PRO sunu satın almadan bunları sana kayıt ettirmez .. tam free bir program var mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linkler açılmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap icin Teşekkürler. 2 seneyi aşkın bir mevzu. Ben zaten geçtim o dosyalardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.