Şimdi Ara

Kurtarın Beni Mavi Ekrandan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: notdoppler

kondansitörleri nasıl kontrol edebilirim ki ?

Anakartin modeli ne tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran ram'den olabilir. İlk önce başka bir ram ile dene. Sonra ram alacaksanda şunu incele derim.http://cansinaktas.net/ram-alirken-nelere-dikkat-etmeli/

• Dediğim gibi ramleri memTest 86+ gibi profesyonel bir programla test ettim ama sonuç çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Herkes baska bisi demiş yok ramlardan yok ondan bundan sundan olabilir diye emin olmadan konusmayalım arkadaslar bu sorunun tek sebebi var
    Harddiskin omrunu bitirmis artık yenisi gerekiyor

Mavi ekranın tek sebebi harddisk değildir.
    __

Onboard kullanırken harici ekran kartı takılı mıydı peki? Eğer takılı çalıştırdıysanız harici ekran kartını söküp sadece onboardda açmayı dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onursarigul0

quote:

Herkes baska bisi demiş yok ramlardan yok ondan bundan sundan olabilir diye emin olmadan konusmayalım arkadaslar bu sorunun tek sebebi var

__

Onboard kullanırken harici ekran kartı takılı mıydı peki? Eğer takılı çalıştırdıysanız harici ekran kartını söküp sadece onboardda açmayı dener misiniz?

Kardeş ekran kartı takılıyken onboard kullanamazsın zaten. Ekrana görüntü gelmez. Onun için ekran kartını çıkarıp onboard çalıştırdım bilgisayarı yine verdi mavi ekranı. Ben anladım ya %100 HDD'de problem var çünkü mavi ekran verdiğinde ya da donduğunda harddisk ışığı yanmıyor. Ayrıca her harddiski test ettiğimde mavi hata veriyor.

• notdoppler N kullanıcısına yanıt
    Ben daha once demiştim onboard flan yazmış arkadaş alakasi yok nasil bi teknoloji bu onboardla ekran kartini ayni anda kullanmak :) harddiskinde sorun var en ufak biseyde bozulur cok hassas cihaz çünkü 150-160 tl 1TB alirsin sorun ortadan kalkar. .
  • işlemciye oc yaptınmı. işlemcinin modeli ne? oc yaptıysan muhakkak düşük voltajdan mavi ekran yiyorsun..
    harddiskle ekran kartıyla alakası yok. biostan core voltajı biraz yükselt yada oc değerini düşür.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

işlemciye oc yaptınmı. işlemcinin modeli ne? oc yaptıysan muhakkak düşük voltajdan mavi ekran yiyorsun..
    harddiskle ekran kartıyla alakası yok. biostan core voltajı biraz yükselt yada oc değerini düşür.

Yok kardeşim soğutmaya güvenmediğim için oc un yanından geçmedim. İşlemcim E5200 biraz eski bir işlemci olsa da memnunum gayet hızlı ve güzel bir işlemci şu ana kadar da oc yapılmadı. Anladım zaten ben harddisk ve anakartı değiştireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: notdoppler

quote:

Orijinalden alıntı: onursarigul0

quote:

__

Kardeş ekran kartı takılıyken onboard kullanamazsın zaten. Ekrana görüntü gelmez. Onun için ekran kartını çıkarıp onboard çalıştırdım bilgisayarı yine verdi mavi ekranı. Ben anladım ya %100 HDD'de problem var çünkü mavi ekran verdiğinde ya da donduğunda harddisk ışığı yanmıyor. Ayrıca her harddiski test ettiğimde mavi hata veriyor.

Harici ekran kartı takılıyken onboard ekran kartı çalışmaz diye bişey yok arkadaşlar. Her bilgisayarda olmayabilir belki ama ben birçok kez çalıştırdım. Mavi ekrandayken HDD ışığı yanmaması da HDD de sorun olduğunu göstermez. Mavi ekrandayken bilgisayarının neye dayanarak HDD'yi okumasını bekliyorsun ki? Sen bir hata almışsın neticede, bilgisayarın HDD'ye ihtiyacı yok orda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.