Şimdi Ara

kurtarma rezaleti haberini izleyen oldumu:(?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobildeyim link de koyamiyorum. O olay nasil oldu anlayamadim ben izlerken tuylerim urperdi anlatabilecek varmi:s?

• Hangi olaydan bahsediyosun sen ?
  • Hayvan oğlu hayvanlar kadın yapmayın dediği halde bağıra, bağıra öldürmüşler kadını.

http://www.haberler.com/kurtarma-rezaleti-iste-o-anlar-2944977-haberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 21 Ağustos 2011; 19:51:32 >
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 20:27:21 >
  • Uygun olduğunda PM atar mısın ?
  • nasil acidim kadina hayvanlar oldurduler kadini
  • Bende konu actim.video u sansurlu verdikleri icin pek anlayamadim,sansursuz hali varsa pm atarsaniz sevinirim.yemin ederim icim parcalandi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Hangi olaydan bahsediyosun sen ?

Kadin arabada sıkısmıs yatiyor. 3-4kisi arabayi yan durdugu icin ceviriyor . Kadin itiraz ediyir hayir diye bagiriyor, dinlemiyorlar ceviriyorlar ve kadin ölüyor. Adam askimm askimm diye bagiriyor:s icim parcalandi ya
  • millet uzaklasıyor hemen he
  • Çok şey yazmak isterdim de ? Ulan küfür etsen bu adamlara yemin ederim değmez! Anlatıyorlardır şimdi "Geçen kaza vardı , yardım ettik baya çok yardımseverim lan ben, ama kurtaramadık , "ama yardımseverim herkes bilsin ha"

Beyin yerine ne kullanıyor bunlar acaba ? Ana-baba çocuğu onlar da ama ne bileyim garip yahu
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 20:26:36 >
  • bu gerizekalılar cinayetten yargılanacaklar mı
  • Onun bunun çocuğu dicem banlanıcam. Bu ne lan kafamın tası attı ha Beyinözürlü ahmaklar İçerde sıkışmış insan var haraket ettirilir mi yaralılar araç kesilerek çıkartılır öküzler bunların cinayetten yargılanması lazım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

bu gerizekalılar cinayetten yargılanacaklar mı

Kadın daha sonra mı ölüyo anlamadım ben nasıl ölüyo araba yan düşünce mi ölüyo direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

pek bişey anlaşılmıyor videodan, aracın dönmesiyle ne alakası var ki ölümünün

• quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

quote:

Orijinalden alıntı: ArFa_

pek bişey anlaşılmıyor videodan, aracın dönmesiyle ne alakası var ki ölümünün

Alıntıları Göster
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 20:26:24 >
  • tv de izledim kadının beyni hasar görmüş, aracı çevirdiklerinde işi bitti zaten sesi kesildi.
  • Şerefsiz oğlu şerefsizler
    Bide Antalya anasını avradını.. bu devirde kaza yapmayacaksın arkadaş 2-3 tane onun bunun evladı gelir öldürür
    hiç mi eşekte *aşak görmediniz şerefsizler
  • Bu şerefsizler babadan oğla nasil , bir kaza veya bir olay olmasını bekliyorlar

Kendi kendilerine hemen yetkiyi veriyorlar ve kollarını sıvayıp göreve atılıyorlar

Daha söverdim de deymez bu hayvan oğlu hayvanlara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.