Şimdi Ara

KurtDonaldCobain (berker hacker)hack yedim herkes baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • berker veya özer sabah 7.34 de mailim ile çarımı şifre pw id alıp soydualr 2 side ben yapmaıdm dior berkerin sonu bilen p matablrimi artık bunu online suç masasına vericem yeter artık berker özere gizl isoru verdim çarı değiştiri diyor özerde ben deymedim yemin ederim diyor berkerin dh nicki=KurtDonaldCobain özer yapcanı sanmıyorum berker yaptıysa cezasını çekmeli berker çarı bana satmıştı özerle ikisi anlaşmış güya değiştirmişler berkerin tel.i alır almaz polisi arıycam allahını seven yardım etsin

• Senin ne mal olduğunu herkes bilir yavrum.Ruhun satılmış senin daha önce de warrioru zorla vermiştin.. Çok değil 3 hafta önce..
  • özer kim
    berker kim ?siraz sakin ol hic birsey anlasılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetKutluhan

özer kim
    berker kim ?siraz sakin ol hic birsey anlasılmıyor
    berker kendini üste çekme ne değeriz insansın özer ortağımdır sadece çarımın mailini biliyor berker ise çarı sattığı için tüm gizli soruları berker ile özer birleşiti yada biri dierğine mail yada gizl isoru verim e-mailimide değiştirdi mutlaka içinde berker war yani tel.nonu ver arıyım bakıyım yalan söliyebilcenmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazY_ArcherY

berker kendini üste çekme ne değeriz insansın özer ortağımdır sadece çarımın mailini biliyor berker ise çarı sattığı için tüm gizli soruları berker ile özer birleşiti yada biri dierğine mail yada gizl isoru verim e-mailimide değiştirdi mutlaka içinde berker war yani tel.nonu ver arıyım bakıyım yalan söliyebilcenmi

Alıntıları Göster
    kim aldıysa versin su charı erdem le takas yapcaktık
  • quote:

Alıntıları Göster
    ÖZER YAPMAMISTIR !!! ona 70 priest verdim itemleri iyidi baya,66 warior verdim itemliydi,ronarkta 63 asas verdim itemli,65 mage verdim hepsininde gizli sorusunu biliyodu ve hic bisi yapmadi mail sifresini de biliyodu özer cok iyi birisi o yapmamistir...
    crazy_archery:sana sadece 1 sey demek istiyorum.
    HAHAHAHAH iyi olmus.benim topicimi kirletirken bana laf atarken bak olan sana oldu zuhaha gercekten cok sevindim hayirli ugurlu olsun muahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

kim aldıysa versin su charı erdem le takas yapcaktık

Alıntıları Göster
    Ulan berker senin sicilin kabarık benide kandırmaya çalışdın senin yüzünden 1 lvl chara gold pre cekmistin ban.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sélcuk

Ulan berker senin sicilin kabarık benide kandırmaya çalışdın senin yüzünden 1 lvl chara gold pre cekmistin ban.gif

Alıntıları Göster
    Ya bırakın şu işleri herkes bir kere hata yapar özerin de bu ilk herhalde.
  • quote:

Alıntıları Göster
    iste 1 şahit dah çıktı özer yapmaz berker YARINA KADAR VAKTİN WAR İYİ DÜŞÜN YADA POLİSE CEZA ÖDİCEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

Ya bırakın şu işleri herkes bir kere hata yapar özerin de bu ilk herhalde.

Alıntıları Göster
    Konusma be hırsız berke (Kurtdonaldcabain)Hırsızzzzzzzzzzz
  • quote:

iste 1 şahit dah çıktı özer yapmaz berker YARINA KADAR VAKTİN WAR İYİ DÜŞÜN YADA POLİSE CEZA ÖDİCEN

Alıntıları Göster
    berker=kurtdonaldkobain mi ?? valla bu durumda kim yapti bilemicem ama özeri iyi taniyom yapmamisti o.
    özer yapti demiyom ama herseyde bir ilk vardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rantr

berker=kurtdonaldkobain mi ?? valla bu durumda kim yapti bilemicem ama özeri iyi taniyom yapmamisti o.

Alıntıları Göster
    Ver ulan polise hemen ne beklion ver hırsızları
  • quote:

Alıntıları Göster
    1- Polis ne yapcak ?
    2- adam memleketle uğraşırken senin charın için zamanınımı harcıycak
    3- onun aldığını nası kanıtlıycan
    4- BJK 1 - 0 BURS
    5- HAYATTA BABANA BİLE GÜVENME
  • quote:

Alıntıları Göster
    bekle 15 yaşında bir bebek VELİSİYLE HASAN ABİ MUHATTAP OLUCAK POLİS İLE YARINA KDR YARIN SABAH BÜYÜK İHTMA BİR GECE DÜŞÜNSÜN BAKALIM İP ADRESİ DENEN BİŞEY WAR Berker çocuk
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kaçkere söylenecek forumda çok fazla postu var diye kimseye güvenmeyin mod olsa bile güvenmeyin kimin ne yapacağı belli olmaz.Derseniz ki ben güvencem bunun cezasını siz çekersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rantr

Alıntıları Göster
    Berker'i tanıyorum .

Peki ya sen kimsin ?

Neye dayanarak Berker'e hırsız damgası vurarak tüm internet alemine suçluyorsun ?
  • quote:

bekle 15 yaşında bir bebek VELİSİYLE HASAN ABİ MUHATTAP OLUCAK POLİS İLE YARINA KDR YARIN SABAH BÜYÜK İHTMA BİR GECE DÜŞÜNSÜN BAKALIM İP ADRESİ DENEN BİŞEY WAR Berker çocuk

Alıntıları Göster
    Ne bekliorsunuz verin hemen!Mert o arkadaş beni kazıklamaya çalıştı pp yi verdi bana pre yi alıp geliorum dedi daha 5 parca item verecekdi pp ile sıyrılırım sandı bende 1 lvl chara gold pre cektim şap a oturdu ve halada ortada gezior hırsız.
    (istanbulstyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sélcuk -- 8 Aralık 2007; 18:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestM

Kaçkere söylenecek forumda çok fazla postu var diye kimseye güvenmeyin mod olsa bile güvenmeyin kimin ne yapacağı belli olmaz.Derseniz ki ben güvencem bunun cezasını siz çekersiniz.

Alıntıları Göster
    Erdem akşam bilgileri vermedi ben de küplere bindim sonra özer dedi ki sen bilgileri at ben pw değiştireyim sonra ben de attım. Özer; sana warriorun id pass vereyim ; ne olsa senin eski charın warrior bilgileri biliyorsun dedi . Ve ben de erdeme karşı hayvani bir hırs içindeydim çünkü charımı elmden almıştı .Sonra pw değiştirdi ben de değiştirdim..Özer , erdem böyle dışarda kalıcak dışlanmış olucak dedi.Bu kadar basit .. Ve bir sümüklü için ağlayacak değilim.

D.N : Warrior benim eski bir charımdır şans olarak elime geçti.. Bu arada Sağol Mert .. Beni eskiler tanır .. Erdem seni de biliyoruz forumda post artmayınca çok üzüldün.Neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtDonaldCobain -- 8 Aralık 2007; 18:23:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

Erdem akşam bilgileri vermedi ben de küplere bindim sonra özer dedi ki sen bilgileri at ben pw değiştireyim sonra ben de attım. Özer; sana warriorun id pass vereyim ; ne olsa senin eski charın warrior bilgileri biliyorsun dedi . Ve ben de erdeme karşı hayvani bir hırs içindeydim çünkü charımı elmden almıştı .Sonra pw değiştirdi ben de değiştirdim..Özer , erdem böyle dışarda kalıcak dışlanmış olucak dedi.Bu kadar basit .. Ve bir sümüklü için ağlayacak değilim.

D.N : Warrior benim eski bir charımdır şans olarak elime geçti.. Bu arada Sağol Mert .. Beni eskiler tanır .. Erdem seni de biliyoruz forumda post artmayınca çok üzüldün.Neden acaba ?

Alıntıları Göster
    YA BENİ ÇILDIRÇAKIN BEN ERDEMİM WARMI HERKES GÖRSÜN ŞİMDİ
    1-ÖZER GİZL İSORULRI BŞLMİYOR BERKER BİLİYOR BERKER KESİN İŞİN İÇİNDE
    2-BERKER KIVIRMA BEN BUGÜNDEN BASHSEİYORUM
    3-SNN MSN NOTPADO ALMIUYOR 2.DEDE ALMDI HATTA MSN DEN YAZDIM

• quote:

Ne bekliorsunuz verin hemen!Mert o arkadaş beni kazıklamaya çalıştı pp yi verdi bana pre yi alıp geliorum dedi daha 5 parca item verecekdi pp ile sıyrılırım sandı bende 1 lvl chara gold pre cektim şap a oturdu ve halada ortada gezior hırsız.
    (istanbulstyle)

Alıntıları Göster
    soyan soyana millet iyi alıştı çalmaya . yazık ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.