Şimdi Ara

KURTLAR IMP.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAS GECEN HAFTA CUMA VIZYONA GIREN BU FILME GIDENLER OLDUMU..TAVISYE EDERMISINIZ.. BEN KITABINI OKUMUSTUM BAYAGI SURUKLEYCIYDI .

• bugün gittim fena değil.iyi 7/10
  • ben dün gitiim o kadar beğenmedim.. eğer kitabı okuduysan filmden çok şey bekleme çünkü kitap kadar sürükleyici deil..
  • Özellikle kitabı okuyanların bu filme KESİNLİKLE GİTMEMELERİNİ tavsiye ediyorum, bu kadar kötü bir kitaptan film uyarlaması izlememiştim, tecrübe oldu.

fransızların nemruttaki tarihi esere ateş etmesi, fransız polisinin (Shiffer & Laurent ve genç dedektif fransada çoktan ölmüştü) Türk askeriyle ortak operasyon yapıp Bozkurt çete!! sini yoketmesi ve Jean Reno nun son sahnede "" işareti yaparak olaya "alın bu da size kapak olsun" vari noktayı koyuşu kitabı severek okuyan benim gibileri ayar edecektir. bence hiç olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

bugün gittim fena değil.iyi 7/10

olm sende her filme gidiyon ha!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

bugün gittim fena değil.iyi 7/10

olm sende her filme gidiyon ha!

giderim tabi.üstüne bi de şarkı yaparım

• kitabını okudun grance in tüm kitaplarını okudum kızıl nehirler güzel di ama kitabı kadar değildi bu yüzden filme gitmeyi düşünmüyorum her nekadar Jean Reno hayranı olsamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    20 yıl önce açıldı
    Manga'nın kliplerindeki yaratık
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...filmi izlemedim izleyecem gelince..........yanlız geçende okudum,filmin jeneriğinde ne EMRE KINAY In nede,filme sette o kadar emek vermiş türk ekibin,yani hiç birinin ismi yokmuş......Türk set ekibi geçende galada izlemişler filmi filmin sonunda jenerik akmaya başlamış,ve hepisi çok şaşırmış....hiç birinin ismi yok...bende gıcık oldum...emekler boşamı gitti şimdi...?...gazetedeki haberde.."JENERİKTE TÜRKLERİ KURTLARMI YEDİ....!"...aynen böyle...haberi okuyan varmı bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 31 Mayıs 2005, 17:09:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

...filmi izlemedim izleyecem gelince..........yanlızgeçende okudum,filmin jeneriğinde ne EMRE KINAY In nede,filme sette o kadar emek vermiş türk ekibin...yani hiç birinin ismi yokmuş.......Türk set ekibi geçende galada izlemişler filmi ve hepisi çok şaşırmış....hiç birinin ismi yok...bende gıcık oldum...emekler boşamı gitti şimdi...?...gazetedeki haberde.."JENERİKTE TÜRKLERİ KURTLARMI YEDİ....!...haberi okuyan varmı bilmiyorum...

emre kınayın en sonda ismi vardı.bence olmasada olurdu.1-2 dklık rolü var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ıspider

...filmi izlemedim izleyecem gelince..........yanlızgeçende okudum,filmin jeneriğinde ne EMRE KINAY In nede,filme sette o kadar emek vermiş türk ekibin...yani hiç birinin ismi yokmuş.......Türk set ekibi geçende galada izlemişler filmi ve hepisi çok şaşırmış....hiç birinin ismi yok...bende gıcık oldum...emekler boşamı gitti şimdi...?...gazetedeki haberde.."JENERİKTE TÜRKLERİ KURTLARMI YEDİ....!...haberi okuyan varmı bilmiyorum...

emre kınayın en sonda ismi vardı.bence olmasada olurdu.1-2 dklık rolü var

.............emre kınay ın vardı demek...... Allah razı olsun film ekibinden...yoksa emre de arada karışıp gidecekti......."olmasada olurdu"...demişsin,binbaşım......1-2 dakika okadar kısamı...aşık şekspir de iki dakikalık rölüyle bir oyuncu oskar aldı kardeş......olmasaydı olmazdı yani....çokmu zor isimlerini yazmak....basbaya saygısızlık bu...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 31 Mayıs 2005, 17:14:16 >

• yanı kısaca fılm nasıl?
    kıtabı okudum gıtmeyeyım mı? cokmu farklı?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.