Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi(2003-2005) Polatın sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yarıyıl tatilini fırsat bilerek ben de izlemeye başladım. Gerçekten Pusu ile arasında dağlar kadar fark var. Bir efsane ne hallere gelmiş görmüş oldum.

Bu ara Pala kaçıncı bölümde geliyor ben de onun sahnelerini çok severdim eskiden. Ayrıca Tilki Andrei ?
  • mali94 M kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı bölümdesiniz hocam
    Gerçekten çok fark var pusu ile arasında Çakır özellikle efsane oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali94

Yarıyıl tatilini fırsat bilerek ben de izlemeye başladım. Gerçekten Pusu ile arasında dağlar kadar fark var. Bir efsane ne hallere gelmiş görmüş oldum.

Bu ara Pala kaçıncı bölümde geliyor ben de onun sahnelerini çok severdim eskiden. Ayrıca Tilki Andrei ?

Pala 50lili bölümlerde gelip (yanlış hatırlamıyorsam 53. bölüm) 64. bölümde ölüyor. Tilki 83-84. bölümlerde diziye dahil oluyor.
  • Askerde geceleri Digitürk'de ne izlerdik be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesela Yani

quote:

Orijinalden alıntı: mali94

Yarıyıl tatilini fırsat bilerek ben de izlemeye başladım. Gerçekten Pusu ile arasında dağlar kadar fark var. Bir efsane ne hallere gelmiş görmüş oldum.

Pala 50lili bölümlerde gelip (yanlış hatırlamıyorsam 53. bölüm) 64. bölümde ölüyor. Tilki 83-84. bölümlerde diziye dahil oluyor.

Aman hocam naptın spoiler şeysine alsaydın keşke

• Ah ne bölümlerdi bee küçüktüm 3-4 yaşlarındaydım hatırlıyorum hatta çakır tombalacıyı sopayla öldürmüştü
    Ve mahellelerde kimse olmazdı şimdi nerde o bölümler
  • Kırarım Boynuzunu İblis kullanıcısına yanıt
    Yıl ? kaçtı
  • Geçen sene

• ooo kesin izle devam et. müthiş bir dizi, yabancı dizi kalitesinde. çakırın ölümünden sonra başlıyor dizi. 3 4 defa baştan izlemişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 8 Mayıs 2015; 15:45:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.