Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi(2003-2005) Polatın sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki biraz saçma soru olucak ama en baştan kurtlar vadisine başladım 10. bölümdeyim ama polatın sesi farklı yani şuan kendi sesi şuanki dublörlü sesi hangi bölümde başlıyor :-D :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın Sesinin Değişimi

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakterinin sesinin değiştiği bölüm merak konusu olmuştur. İşte bu konuyla ilgili bilmeniz gerekenler:

• Polat Alemdar'ın sesi 81. bölümde değişmiştir.
    • Bu değişiklik, karakteri seslendiren oyuncu Necati Şaşmaz'ın ses tellerindeki bir rahatsızlıktan kaynaklanmıştır.
    • Dizinin yapımcıları, Şaşmaz'ın tedavi olması için zaman tanımak amacıyla dublaj kullanmaya karar vermişlerdir.
      1. bölümden sonra dizinin tüm bölümleri dublajlı olarak yayınlanmıştır.

Polat Alemdar'ın sesinin değişmesinin nedeni, karakterin seslendirilmesinde yaşanan bir sağlık sorunudur. Bu nedenle, dizinin neden dublaj yöntemiyle çekilmeye başlandığı sorusunun cevabı bu sağlık sorunudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• 30larda dublajla birlikte saçta kısalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

30larda dublajla birlikte saçta kısalacak

O kadar çok mu ya gerçek sesine bir türlü alışamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calderon7

quote:

Orijinalden alıntı: JasonBaba

30larda dublajla birlikte saçta kısalacak

O kadar çok mu ya gerçek sesine bir türlü alışamadım :)

O da gerçek sesi değil sanırım. Başka bir dublaj

• 2.sezondan itibaren ses değişmişti şu kumarhanenin taranmasından sonraki bölüm
  • Hala izleyen var mı ben çakır öldükten sonra bırakmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın izlediği yerlerde yaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tombalacı kumarhaneyi tarattıktan sonra sezon finali oluyor ondan sonraki ilk bölümde Polatın saçlar kısalıyor ses dublajı değişiyor.
  • Mesela Yani kullanıcısına yanıt
    Herkes şu kumarhane baskını diyor merak ettim çok ama spoiler yememek için çok da fazla soramıyorum

• quote:

Herkes şu kumarhane baskını diyor merak ettim çok ama spoiler yememek için çok da fazla soramıyorum

20. veya 21. bölümde oluyor hocam. Yukardaki arkadaş 30 lu bölümlerde demiş değil ses 21. bölümde değişiyor. Her repliğini ezbere biliyorum, bende şuan izliyorum 39. bölümdeyim.

1-97 bölümü en az 6-7 kere bitirip baştan izledim sanırım o derece hastasıyım.

Kurtlar Vadisi Pusu beni sarmıyor pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesela Yani -- 26 Ocak 2015; 23:01:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesela Yani

quote:

20. veya 21. bölümde oluyor hocam. Yukardaki arkadaş 30 lu bölümlerde demiş değil ses 21. bölümde değişiyor. Her repliğini ezbere biliyorum, bende şuan izliyorum 39. bölümdeyim.

Babamla izlemeye başlamıştım 2009 dan itibaren 5 sezon izledim ama artık izlemiyorum çok fazla tadı kaçtı.

Hep şu ilk olan olayları merak ediyordum dedim başlıyım şu diziye bi Çakır bi karahanlı tanıyalım iyi de yapmışım :-D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesela Yani

quote:

Babamla izlemeye başlamıştım 2009 dan itibaren 5 sezon izledim ama artık izlemiyorum çok fazla tadı kaçtı.

Hep şu ilk olan olayları merak ediyordum dedim başlıyım şu diziye bi Çakır bi karahanlı tanıyalım iyi de yapmışım :-D

ilk kurtlar vadisi efsanedir hocam

m. karahanli kılıç husrev aga laz ziya testere necmi nizamettin samuel vanunu tombalaci mehmet iplikci nedim tuncay kantarci halo

şu kurtlar konseyi gunumuzde olsa reytingleri alt ust eder..

en guzel bolumleri izliyorsun dostum

• Bölümleri biraz unutsamda baştan izlesem.

Yavaş yavaş izle hemen bitirme bunun 1 bölümü pusunun 1 sezonuna bedel.

• P4P800 kullanıcısına yanıt
    Dayanamıyorum ki hocam :-D
    Özellikle şu 20.bölüme az kaldı onu çok merak ediyorum

• İlk sezon kullanılan ses te kendi sesi değil bu arada.
  • Hey gidi hey. Polat'ın Nizamettin'i yakaladığı sahneyi belki 50 defa seyretmişimdir.

http://m.youtube.com/watch?v=JBux7oOy1ts

İlk izlememde gerçekten dumur olmuştum. Hiç beklemiyordum gazetenin arkasından Polat'ın çıkacağını.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Hey gidi hey. Polat'ın Nizamettin'i yakaladığı sahneyi belki 50 defa seyretmişimdir.

http://m.youtube.com/watch?v=JBux7oOy1ts

İlk izlememde gerçekten dumur olmuştum. Hiç beklemiyordum gazetenin arkasından Polat'ın çıkacağını.

Tüylerim diken diken oluyor her izlediğimde ah eski vadi ah

• vozer kullanıcısına yanıt
    Hocam kaçıncı bölüm :D

• 95. Bölümün final sahnesi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.